Wpisy 617 943 – 618 042
23 listopada 2011 20:46 → 23 listopada 2011 21:30, 100 wpisów
Lila pytałaś na ile gram skreśleń to już ci odpowiadam grałem dłuższy czas na 3/3 bez efektów więc powróciłem do pewniaków i parek bo te najlepiej mi wchodzą ostatnio co bardzo mnie cieszy
dzien dobry...
i znikam....
i znikam....
torsan...wiem że,poważnie piszesz.Oglądałam kiedyś coś tam,ale nie interesowało mnie to zbytnioNie unoś się tak.
andro0
kathy..
lila...
kathy..
lila...
jeden majorka na czacie nic nie wytrzymaaaam
jak wczoraj
jak wczoraj
torsan Rusiecka to sobie może w gaciach grzebać a nie w maszynie żeby ta maszyna jej czasami tam wciągła bo będzie jako Plus
lila,, przeczytaj wczoraj nocy jest napisane archiwu o godz prawie 23:00
i juz ide tam
i juz ide tam
deki 72 i jak tam namysliles sie z grą w Spółdzielni bo jutro wysyłam poczte uczestnikom z instrukcjami na grudzień. Tylk Mini Lotto
torsan są jezeli masz na mysli co ja obstawiam to bez zmian. Do wypadniecia przynajmniej jednej
kathy...to graj na 10/10aaa i dziękuję za miłe przyjęcie w zeszłą sobotę.Grill był zajebisty
elo
sluchaaaajce... takie nietypowe pytano, ale co byście zmienili w studiu lotto ?
hehe
hehe no nie wiem.. powiedzmy czegos dodanie, czegos odjęcie (np. komisja przy stoliku w studiu - jak dawniej) ...
no tak, ale to za czasów kiedy losowania odbywaly sie na stadionach, w plenerze ......
rembiszewski był jak flaki z olejem niech oddadzą wielebę
tylko tego wesołego, a nie takiego jak pod koniec kariery pana lotto
Jeżeli nie wiesz to o co tak naprawdę Ci chodzi.
Losowania powinny być na zasadzie wyciągania kul
ręcznie tak jak to było kiedyś.
Losowania powinny być na zasadzie wyciągania kul
ręcznie tak jak to było kiedyś.
o albo kasie łoską ostrowską, czy jak jej tam niech oddadzą, ale cały czas sie myliła
no ona cały czas była cholernie stremowana (widac to było) brakowało jej slów, albo powtarzała wyniki po 3 razy
ale miała ten swój urok, nie powiecie
lila
no jeju, o łoske ostrowską