Wpisy 614 832 – 614 931
21 listopada 2011 15:25 → 21 listopada 2011 17:57, 100 wpisów
wenglasz......w profilu ale ty świnia i powoo
wenglasz
Wybacz, ale - tak - coś nie tak ...
z tym, że - mną się nie przejmuj - ja ani mod , ani ormowiec
a i strona owszem dla >18
A pierwsze pytanie, owszem - było zabawne, bo "Super Lotek został zlikwidowany 1 października 1991", jak łatwo wyczytasz...
Wybacz, ale - tak - coś nie tak ...
z tym, że - mną się nie przejmuj - ja ani mod , ani ormowiec
a i strona owszem dla >18
A pierwsze pytanie, owszem - było zabawne, bo "Super Lotek został zlikwidowany 1 października 1991", jak łatwo wyczytasz...
Dzięki za wskazówkę, jestem tu nowa. Bardzo przepraszam, jeśli kogoś uraziłam swoją podobizną.
majwoj23 wczoraj 49 poszła ja torpeda i dzis ponownie jako pierwsza
jaka jedna liczbę masz na dziś?
jaka jedna liczbę masz na dziś?
Hejka wszystkim!
Od grudnia mają być jakieś nowe gry hehe ciekawe co wymyślą i planują wejść do neta.
Niedługo Los Milionos będzie.
Wygrał ostatnio ktoś coś?
Od grudnia mają być jakieś nowe gry hehe ciekawe co wymyślą i planują wejść do neta.
Niedługo Los Milionos będzie.
Wygrał ostatnio ktoś coś?
Hejka
mi o 14 weszło tylko 69,10
69,11
niestety nie weszło 21
na 22,15 to proponowałabym
33,66,21
33,66,28
33,66,15
33,66,26
33,66,46
33,66,55
może chociaż 2 trójki wejdą
mi o 14 weszło tylko 69,10
69,11
niestety nie weszło 21
na 22,15 to proponowałabym
33,66,21
33,66,28
33,66,15
33,66,26
33,66,46
33,66,55
może chociaż 2 trójki wejdą
tors dobre i to.ja dzis daje 15,23 nie wiem czy calosc pojdzie ale jedna napewno.moze doloz swoja jakas.zanczy znajac cie to 69
juak ktos bedzie sie pytal o mnie to zaraz bede ide do sklepu po
nie odslaniam bo pod spódniczka oni nie maja majtasow bo to obraza,wiec nie podejme sie takiej klimatyzacji
ricardos ...no to szkoda...bo jak byłby podmuch wiatru od morza to Szkotki miały by ubaw....
Witam ponownie na czacie tak jak obiecałem przepraszam za drobne spóżnienie
andromeda
andromeda ostatnio bankowe 3,69 wlzazlo a teraz to nie wiem ale jedna z nich na bank
milan1980 jesteś bo mam pytanie do ciebie
Aktualności
Kaskada trafiła w gust Graczy. 40 osób wygrało od maja już 10.000.000 złotych!
21.11.2011
Kaskada jest najmłodszym produktem w palecie LOTTO. Debiut przypadł na 8 maja 2011 roku. Jest wymarzoną grą dla wszystkich, którzy lubią wygrywać, bo w przypadku Kaskady prawdopodobieństwo wygranej wynosi 1:4,5, a zatem najwięcej spośród wszystkich (poza zdrapkami) produktów LOTTO. Główna wygrana wynosi 250 000 złotych. Już 40 osób trafiło w Kaskadzie ćwierć miliona.
Pierwsze trafienie w Kaskadzie, warte 250 000 złotych, przypadło 13 maja grającemu w Bydgoszczy. Dotychczas, po 168 losowaniach, wystąpiło już 40 głównych wygranych wartych łącznie 10 000 000 złotych! Najwięcej wygranych było na terenie regionu katowickiego (8 razy), poznańskiego (6) i bydgoskiego (5). Na pierwsze wygrane czekają jeszcze Gracze LOTTO z regionu Gdańska, Rzeszowa i Koszalina. Wśród miast po dwa trafienia w Kaskadzie wystąpiły w Krakowie, Szczecinie, Katowicach, Toruniu i Warszawie.
Kaskada debiutowała w maju tego roku. W krótkim czasie gra znalazła wierne grono miłośników. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. To bardzo ciekawa propozycja szczególnie dla tych, którzy chcą wygrywać nie inwestując zbyt wiele w grę. Życzę kolejnych wysokich wygranych w Kaskadzie - powiedział Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego.
---------------------------------------------------
wszyscy do żółtych bud
kto gra ten ma
Kaskada trafiła w gust Graczy. 40 osób wygrało od maja już 10.000.000 złotych!
21.11.2011
Kaskada jest najmłodszym produktem w palecie LOTTO. Debiut przypadł na 8 maja 2011 roku. Jest wymarzoną grą dla wszystkich, którzy lubią wygrywać, bo w przypadku Kaskady prawdopodobieństwo wygranej wynosi 1:4,5, a zatem najwięcej spośród wszystkich (poza zdrapkami) produktów LOTTO. Główna wygrana wynosi 250 000 złotych. Już 40 osób trafiło w Kaskadzie ćwierć miliona.
Pierwsze trafienie w Kaskadzie, warte 250 000 złotych, przypadło 13 maja grającemu w Bydgoszczy. Dotychczas, po 168 losowaniach, wystąpiło już 40 głównych wygranych wartych łącznie 10 000 000 złotych! Najwięcej wygranych było na terenie regionu katowickiego (8 razy), poznańskiego (6) i bydgoskiego (5). Na pierwsze wygrane czekają jeszcze Gracze LOTTO z regionu Gdańska, Rzeszowa i Koszalina. Wśród miast po dwa trafienia w Kaskadzie wystąpiły w Krakowie, Szczecinie, Katowicach, Toruniu i Warszawie.
Kaskada debiutowała w maju tego roku. W krótkim czasie gra znalazła wierne grono miłośników. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. To bardzo ciekawa propozycja szczególnie dla tych, którzy chcą wygrywać nie inwestując zbyt wiele w grę. Życzę kolejnych wysokich wygranych w Kaskadzie - powiedział Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego.
---------------------------------------------------
wszyscy do żółtych bud
kto gra ten ma
milan1980 mam pytanie czy może pamiętasz wygraną z 3 listopada tego roku w Pile w multi multi czy może wiesz w jakiej kolekturze ona padła
milan1980 a to link z wygranymi w multi multi pozycja numer 34 właśnie jest z 3 listopada http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm
sam widziałem gostek trafił 11/12 w kaskadzie
i......zagrał za cała wygraną 1000 zł i
wygrał.....213 zeta
tera nie wiem ile jest wygrany
i......zagrał za cała wygraną 1000 zł i
wygrał.....213 zeta
tera nie wiem ile jest wygrany
milan1980 dzięki chociaż za odpowiedżto wszystko co chciałem się tobie spytać
jak bys sie dowiedział to daj znac na czacie bo tez jestem ciekawy
milan1980 nie długo będę w Pile i planuję tam zagrać zadzwonię do oddziału może mi udzielą odpowiedzi na to pytanie jakby co to dam tobie znać
milan1980 widzę że w Pile dość często padają główne wygrane
no dobra to uciekam cześć wszystkim
znikam..
pała mała co się wyrabia
mala hej, zgarnelas miliony?
mala hej, zgarnelas miliony?
mala, beznadzieja, wygrane kolo dupy
pała mała to takie moje okreslenie na to co sie dzieje
pała mała to takie moje okreslenie na to co sie dzieje
a u mnie tylko 4/9 i 4/10, ale o 22giej tym skur.... nie podaruję
mala557 nie, nie Ty ja tak sobie mowie zawsze dziwnie i niezrozumiale
mala