Wpisy 612 327 – 612 426
20 listopada 2011 11:51 → 20 listopada 2011 12:24, 100 wpisów
mala557 u mnie w mini 2/5 też
i duzy 2/6
i duzy 2/6
ja mialam 4/6 wczoraj i wsciekla bylam bo obok byl a byloby 5/6
jestem czasami ale nie zawsze mogę usiąść do komputera pomimo iż jestem na chorobowym...nadrabiam zaległości w domu
dzieki mala, ale to i tak grosze 8 zeta
mala to taka choroba 9cio miesięczna...a później tylko nieprzespane noce
andruś no staram sie nie przemęczać ale nie zawsze można leżeć bo dostanę tylko odleżyn
Kobietki nie przejmujmy się, nie ważne co było, ważne co będzie a będzie wygrana w MM i to jeszcze w dniu dzisiejszym
no i ja nie jestem nauczona aby ciągle leżeć ,chociaż ostatnio szybko robi mi sie słabo i muszę gdzieś usiąść
ostatnio się tak zastanawiałam czy ta ciąża przymula mi myślenie,że mam problemy z trafieniem nawet 3/3 ???czy jest jeszcze inny problem....
krysieńka jest problem, bariera - TS... i prezesik
andruś mąż jak jest w domciu to robi praktycznie wszystko podobnie syn ale w tygodniu męża nie mam w domu od godziny 3.30 do ok 18tej
kiedy żona jego się dobrze sprawuje, daje nam niespodziewanie 69, które czasem nawet jest plusem
mala557 o
skąpiec jeden
dzisiaj wysłałam 2x 3/3 ale zobaczymy co z tego wyniknie o 14tej
mala mogłaś działać
i , nie wie Pan za co?
ja na razie zmykam...idę uszykować obiadek do poklikania później
krysienka
mala557 pewnie niezle wygladal... za nasze pieniadze
majoreczka o dziwo nie przypomina Prezes, pewnie się kamufluje boi się
mala557 o a to cholera jedna
takie gostek mały i szczuplutki, wygląda jakby był niedojedzony i głodzony czyżby jakaś dieta
mala557 to taka taktyka, jakby mu ktos cos zarzucil to on nie ma kasy, nie ma na jedzenie
hahaha no a jak, spece od wizerunku dbaja o niego
ludzie: "ty złodzieju, ty... , ty..."
prezes: "co ja, spojrzcie, nic nie mam z was, jestem biedny, nie mam na chleb, co wy gadacie"
prezes: "co ja, spojrzcie, nic nie mam z was, jestem biedny, nie mam na chleb, co wy gadacie"
miałam spotkanie w Poznaniu z nim i jego ludźmi około 1,5 godziny, przez ten czas chłopina wydusił z siebie może z trzy słowa taki małomówny jest
hahaha, ale jego koledzy to musza miec pelne kieszenie..
czesc stary, jakie tam liczby dzisiaj losujesz, ja dzis zgarniam 8!
czesc stary, jakie tam liczby dzisiaj losujesz, ja dzis zgarniam 8!
mala557 o, pewnie masz swoja kolekture
majoreczka już prawie mam jeszcze tylko kilka spraw do załatwienia i w końcu swoje
ja bym chciala miec takiego kolege, bardzo
i dlatego widzialaś sie z prezesikiem
Małomówny powiadasz
Chłopina taki musi być
jako że to spółka skarbu państwa to na te stołki są wybierani sami kolesie
Chłopina taki musi być
jako że to spółka skarbu państwa to na te stołki są wybierani sami kolesie
mala557, no zgarnia wszystkie kumulacje, ale ostatnio znajomym 10/10 puszcza, bonusy rozbijaja
majoreczka m. in. teraz będę mieć kolejne spotkanie jego raczje już nie będzie
malomowny... moj Boze, niezle ich tam wykreowali,
biedny jak mysz koscielna,
ma malo mowic
a swoje robic
biedny jak mysz koscielna,
ma malo mowic
a swoje robic
mala557 rozwal mu automaty, zarob kupe kasy
mala557 trzymam kciuki, 28 lat masz, 2 wiecej niz ja, pelno energii wiec dzialaj i kase trzep
ciekawe ile miesiecznie TS daje zarobic, wiadomo liczba zawartych zakladow itp
dms
sara1 hej, jak wygrane?
Ja widywałem byłego ministra skarbu Wąsacza też miał 1,50m w kapeluszu i też był małomówny
teraz chyba jest prezesem Polskich Sieci Energetycznych a karjere zaczynał jako dyrektor stoczni szczecińskiej
Gdzie jest stocznia to wiadomo
ministerstwo skarbu też jest do likwidacji
chłopina ma dobrą rękę
teraz chyba jest prezesem Polskich Sieci Energetycznych a karjere zaczynał jako dyrektor stoczni szczecińskiej
Gdzie jest stocznia to wiadomo
ministerstwo skarbu też jest do likwidacji
chłopina ma dobrą rękę
Tak zgadza się, jutro obchodzę swoje 28 urodzinki Panie Prezesie słyszy mnie Pan, proszę o wygraną w prezencie - wystarczy mi 9/9 a jak nie to tak Panu przetrzepie skórę, że mnie Pan popamięta
sara1 zartujesz
WOW, WOW, WOW
majwoj, nie no szacun
jackwar ja jestem jeszcze bardziej mlodociana