Wpisy 611 673 – 611 772
19 listopada 2011 22:02 → 19 listopada 2011 22:15, 100 wpisów
ulala...hmmm skąd ty widzisz u mnie
lila...będe tęsknił
lila...pewnie ze będzie dobrze
gała... jak skonczy lotoo na zywo , od razu znikam
lila....
Hipcio.. .
Ja podwajam...podwójnie.. .x 4 dla Lili.. .
...................................................................
Ja podwajam...podwójnie.. .x 4 dla Lili.. .
...................................................................
ulala...
blondynki,brunetki,szatynki ja wszystkie Was dziewczynki.............czarnule 2 x mocniej nie majorka?
hipcioo...
2 blondynki nago przed lustrem
i ta co w pewnym miejscu "nie blond"- hm, wiadomo gdzie ! mówi do całkiem blond:
widzisz, ja cała jestem taka głupia !!!!!!!!!!
i ta co w pewnym miejscu "nie blond"- hm, wiadomo gdzie ! mówi do całkiem blond:
widzisz, ja cała jestem taka głupia !!!!!!!!!!
lila..już typuje poczekaj
ja 68 ok
51 nie wiadomo jak
51 nie wiadomo jak
Gała mam ,,,,,,, a czy tam ma nie sprawdzałam....ja tylko u siebie wiem
lila....
Hipcio.. .
Trudno z Tobą wygrać, dla Lili.. .
Trudno z Tobą wygrać, dla Lili.. .
>>>amatorka-przeżyłem szok, rzeczywiście to była lekcja przetrwania,wiesz atmosferę tworzą ludzie i dlatego udało się przetrwać, ale chciałbym ostrzec wszystkich: omijajcie NAŁĘCZÓW, to badziewie sanatoryjne jakiego nie ma w kraju, opieka lekarska pod zdechłym psem
lila....69
Ula odezwij się do mnie na gg, bo numer Twój straciłem to pogadamy może jutro
lila...oj tak
Krisekb !!! Jak będzie strona goldenlotto .pl w PHP skończona ( w grudniu będzie serwis już działał z wszystkimi opcjami) , to wejdź i pobieraj pewniaki. Nie wiem czy oglądałeś filmy "powtórzenia" , bo tam na tej stronie wskazuje ile razy 3 lub więcej liczb występuje w multi w miesiacu. Czasami 3-ki (te same liczby) wystepują po 8-10-ć razy !!! %-tki występują na 2 miesiace 4 -y razy!!!. Tak ten program wskazuje. Jak chcesz demo ( niestety okrojone bez opcji jaka po jakiej), albo kto kolwiek , to niech napisze na mojego e-maila stanisław@goldenlotto.pl to prześlę !!! Ale w grudniu już będzie wiele, wiele z pewniakami w filmach"goldenlotto w wehikule czasu". Zresztą bedą podawane np. 3,4,5,6,7,8,9,10 - tki , ile razy wystąpiły w ostatnim czasie.
sprawdź multi multi z dni !!!!! 31.12.1999r .... 25.12.2000r...... 21.02.2001r !!!! Program goldenlotto wskazał tam te same 9 liczb w każdym z tych losowań !!! co roku powtarzają się te same liczby. .Nawet po 16- liczb w losowaniach powtarzają sie. A co dopiero 10-tki. Jest ich wiele !!! Program ten to potrafi, tak jak wskazał te cyfry w w/w losowaniach. Są to 2,14,15,17,48,49,52,58 i 62. .Pełna 9-tka ... w kolejnych latach. Na goldenlotto.pl można teraz te niewiarygodne filmy oglądnąć i sprawdzać na lotto , że są zgodne z losowaniami. Wkrótce będą podawane dla ogółu społeczeństwa trafne 2-3 liczby w lotto i 4-6 trafnych multi. W mini lotto też rewelacja. Zobacz tam film, a nie uwierzysz własnym oczom!!! Pozdrawiam , bo zaraz losowanie. Pozdrawiam wszystkich i jak ktoś chce demo , to niech nappisze na mój e-mail.
sprawdź multi multi z dni !!!!! 31.12.1999r .... 25.12.2000r...... 21.02.2001r !!!! Program goldenlotto wskazał tam te same 9 liczb w każdym z tych losowań !!! co roku powtarzają się te same liczby. .Nawet po 16- liczb w losowaniach powtarzają sie. A co dopiero 10-tki. Jest ich wiele !!! Program ten to potrafi, tak jak wskazał te cyfry w w/w losowaniach. Są to 2,14,15,17,48,49,52,58 i 62. .Pełna 9-tka ... w kolejnych latach. Na goldenlotto.pl można teraz te niewiarygodne filmy oglądnąć i sprawdzać na lotto , że są zgodne z losowaniami. Wkrótce będą podawane dla ogółu społeczeństwa trafne 2-3 liczby w lotto i 4-6 trafnych multi. W mini lotto też rewelacja. Zobacz tam film, a nie uwierzysz własnym oczom!!! Pozdrawiam , bo zaraz losowanie. Pozdrawiam wszystkich i jak ktoś chce demo , to niech nappisze na mój e-mail.
lila...zobacz ta qurewka znowu wpadła a mówiłem won do lasu **1**
lila...
Ciekawe, czy wylosują ...18 w Kaskadzie. jesli tak, to powinna być wylosowana...... pierwsza.
nooo bo chce iść zwłoki moczyć..ale pierwsze ula zarezerwowała łazienke
goldenlotto wiem że tak jest bo mam swoje sposoby na wyłapywanie takich układów, ale z chęcią przetestuję Ten programik
lila...już ok dałem 40