Wpisy 611 638 – 611 737
19 listopada 2011 21:59 → 19 listopada 2011 22:11, 100 wpisów
>>>amatorka-te ważniejsze osrodki sanatoryjne znam w Polsce, ale w Nałęczowie mimo tylu lokali, nie ma grajków którzy coś potrafią
Andruska.. .
siemanko witam wszystkich graczy
lila....
andro....
deki...
lila....
andro....
deki...
dotam...
lila...
Gala.. .
Krzysiu ja nie tak dawno wróciłam,ale korzystam z tych dawniejszych i troche rozpisuje te liczby,od grudnia powróce tak jak dawniej
lila..jade jutro o 18
ulala...hmmm skąd ty widzisz u mnie
lila...będe tęsknił
lila...pewnie ze będzie dobrze
gała... jak skonczy lotoo na zywo , od razu znikam
lila....
Hipcio.. .
Ja podwajam...podwójnie.. .x 4 dla Lili.. .
...................................................................
Ja podwajam...podwójnie.. .x 4 dla Lili.. .
...................................................................
ulala...
blondynki,brunetki,szatynki ja wszystkie Was dziewczynki.............czarnule 2 x mocniej nie majorka?
hipcioo...
2 blondynki nago przed lustrem
i ta co w pewnym miejscu "nie blond"- hm, wiadomo gdzie ! mówi do całkiem blond:
widzisz, ja cała jestem taka głupia !!!!!!!!!!
i ta co w pewnym miejscu "nie blond"- hm, wiadomo gdzie ! mówi do całkiem blond:
widzisz, ja cała jestem taka głupia !!!!!!!!!!
lila..już typuje poczekaj
ja 68 ok
51 nie wiadomo jak
51 nie wiadomo jak
Gała mam ,,,,,,, a czy tam ma nie sprawdzałam....ja tylko u siebie wiem
lila....
Hipcio.. .
Trudno z Tobą wygrać, dla Lili.. .
Trudno z Tobą wygrać, dla Lili.. .
>>>amatorka-przeżyłem szok, rzeczywiście to była lekcja przetrwania,wiesz atmosferę tworzą ludzie i dlatego udało się przetrwać, ale chciałbym ostrzec wszystkich: omijajcie NAŁĘCZÓW, to badziewie sanatoryjne jakiego nie ma w kraju, opieka lekarska pod zdechłym psem
lila....69
Ula odezwij się do mnie na gg, bo numer Twój straciłem to pogadamy może jutro
lila...oj tak
Krisekb !!! Jak będzie strona goldenlotto .pl w PHP skończona ( w grudniu będzie serwis już działał z wszystkimi opcjami) , to wejdź i pobieraj pewniaki. Nie wiem czy oglądałeś filmy "powtórzenia" , bo tam na tej stronie wskazuje ile razy 3 lub więcej liczb występuje w multi w miesiacu. Czasami 3-ki (te same liczby) wystepują po 8-10-ć razy !!! %-tki występują na 2 miesiace 4 -y razy!!!. Tak ten program wskazuje. Jak chcesz demo ( niestety okrojone bez opcji jaka po jakiej), albo kto kolwiek , to niech napisze na mojego e-maila stanisław@goldenlotto.pl to prześlę !!! Ale w grudniu już będzie wiele, wiele z pewniakami w filmach"goldenlotto w wehikule czasu". Zresztą bedą podawane np. 3,4,5,6,7,8,9,10 - tki , ile razy wystąpiły w ostatnim czasie.
sprawdź multi multi z dni !!!!! 31.12.1999r .... 25.12.2000r...... 21.02.2001r !!!! Program goldenlotto wskazał tam te same 9 liczb w każdym z tych losowań !!! co roku powtarzają się te same liczby. .Nawet po 16- liczb w losowaniach powtarzają sie. A co dopiero 10-tki. Jest ich wiele !!! Program ten to potrafi, tak jak wskazał te cyfry w w/w losowaniach. Są to 2,14,15,17,48,49,52,58 i 62. .Pełna 9-tka ... w kolejnych latach. Na goldenlotto.pl można teraz te niewiarygodne filmy oglądnąć i sprawdzać na lotto , że są zgodne z losowaniami. Wkrótce będą podawane dla ogółu społeczeństwa trafne 2-3 liczby w lotto i 4-6 trafnych multi. W mini lotto też rewelacja. Zobacz tam film, a nie uwierzysz własnym oczom!!! Pozdrawiam , bo zaraz losowanie. Pozdrawiam wszystkich i jak ktoś chce demo , to niech nappisze na mój e-mail.
sprawdź multi multi z dni !!!!! 31.12.1999r .... 25.12.2000r...... 21.02.2001r !!!! Program goldenlotto wskazał tam te same 9 liczb w każdym z tych losowań !!! co roku powtarzają się te same liczby. .Nawet po 16- liczb w losowaniach powtarzają sie. A co dopiero 10-tki. Jest ich wiele !!! Program ten to potrafi, tak jak wskazał te cyfry w w/w losowaniach. Są to 2,14,15,17,48,49,52,58 i 62. .Pełna 9-tka ... w kolejnych latach. Na goldenlotto.pl można teraz te niewiarygodne filmy oglądnąć i sprawdzać na lotto , że są zgodne z losowaniami. Wkrótce będą podawane dla ogółu społeczeństwa trafne 2-3 liczby w lotto i 4-6 trafnych multi. W mini lotto też rewelacja. Zobacz tam film, a nie uwierzysz własnym oczom!!! Pozdrawiam , bo zaraz losowanie. Pozdrawiam wszystkich i jak ktoś chce demo , to niech nappisze na mój e-mail.