Wpisy 611 107 – 611 206
19 listopada 2011 20:05 → 19 listopada 2011 20:47, 100 wpisów
lila ale Cie tu podpatrywałem jak sie zachowujesz od b.dawna
zachowam to tylko dla siebie
zachowam to tylko dla siebie
Gała...no coś Ty,zwariowałeś? O co chodzi?chyba źle zinterpretowałam tamtą odpowiedź
Gała...chodziło mi o to,że czy zachowasz to dla siebie czy nie to Twoja sprawa.
deki...tylko mi nie napisz to zobaczysz w poniedziałek.Będzie dupka zbita
Robal...jak mnie uprzedzisz to też poproszę ,pośmigam sobie na drugim niku
Jazda na dwa niki no, no - imponujące
ja bym sobie z hasłami nie dał rady
dekuś
A Ty co taki skromny ? nooo 6/10
ja bym sobie z hasłami nie dał rady
dekuś
A Ty co taki skromny ? nooo 6/10
Robalku dzięki za kwiatuszka
o 14 kiepsko z wygranymi...na teraz parka 12-29
o 14 kiepsko z wygranymi...na teraz parka 12-29
Robal...jak na dwa niki? Jak zbanowaliby lilę ,pośmigałabym na drugimNie przejmuj się ,niektórzy śmigają na 18 i pamiętają hasła
naszło mnie na placuszka i robie biszkot przekładany galaretka z brzoskwiniami i bita smietana>>>jestem w trakcje pilnowania galaretki
ulala
daj ze dwa plasterki jaPka
zostawiam Was
idę przypilnować puli
daj ze dwa plasterki jaPka
zostawiam Was
idę przypilnować puli
wcześniej podałem do siebie nr. tel i dostałem pare telefonów i pare esów . Wyjaśnię że nikt nawet jasnowidz Jackowski nie przewidzi co wpadnie . Ci co dają numerki przewidują że takie mogą wpaść i ci co podają pare zestawów a w sumie 40 liczb i każą sobie wybrać to was oszukują . ja sobie kiedyś dzieliłem liczby od 1 do 40 a drugi zestaw od 41do 80 . przeważnie jest w miare po równo tu przypadnie 10 tu 10 liczb ale są losowania że z jednego przedziału wpada 15 a z drugiego 5 i wtedy mamy większe szanse na trafienie . pamiętajcie że to tylko gra i każda cyfra ma taką samą szanse na wylosowanie , ta co wpadła rano i ta co już 16 losowań nie wpadła (51) Pewne jest to że kiedyś wpadnie a czy dziś wieczorem czy jutro nikt tego nie wie nie przewidzi . SZCZĘŚCIE I FART TYLKO .
Panowie i panie. PODAJEMY WYNIKI DZIŚ NA LOSOWANIA: LOTTO PEWNIAKI TO 47-10-7-19-32-45-37-29-49-21 MULTI MULTI PEWNIAK 100% TO 20, A POTEM... 13-53-33-72-31-24-28-71-65.SPRAWDŹCIE POTEM... A PRZEJRZYCIE NA OCZY.zOBACZCIE JAKIE FILMY SĄ NA GOLDENLOTTO.PL . NIEWIARYGODNE...ALE PRAWDZIWE. SPRAWDŹCIE LOSOWANIA I NIE GRAJCIE W CIEMNO!!!
ktoś mi przysłał esa bym pozdrowił naiwnych bo sam może tylko czytać
Więc pozdrawiam
daję zestaw cyferek dwa razy nie będę pisał
3,5,8
6,7,11,24
spoko. Tam naorawdę są filmy skąd można pewniaki wybierać. A dziś i tak w multi padnie 20 albo 13-tka.W lotto 47 ,10,19 to takie murowane.
ten ktos to zapewne majwoj ktory uwaza niektorych za idiotow
Nie dajmy się zwarjować...to tylko gra
hej Gała
golden - z tych twoich cyferek pewnie wpadnie 6, może 10 ale w sumie z 20
a w zestawie może po 3 w jednym i 3 w drugim , jak będzie 6 w którymś to wszystko
a w zestawie może po 3 w jednym i 3 w drugim , jak będzie 6 w którymś to wszystko
Na której - najlepiej zarabia totalizator, później - specjaliści od płatnych typowań, czasem kolektorzy / ale Ci coraz gorzej/ i nieliczni szczęśliwcy ? Taaaa, coś w tym jest
Gałka a tak jakoś