Wpisy 611 091 – 611 190
19 listopada 2011 20:02 → 19 listopada 2011 20:39, 100 wpisów
lila ale Cie tu podpatrywałem jak sie zachowujesz od b.dawna
zachowam to tylko dla siebie
zachowam to tylko dla siebie
Gała...no coś Ty,zwariowałeś? O co chodzi?chyba źle zinterpretowałam tamtą odpowiedź
Gała...chodziło mi o to,że czy zachowasz to dla siebie czy nie to Twoja sprawa.
deki...tylko mi nie napisz to zobaczysz w poniedziałek.Będzie dupka zbita
Robal...jak mnie uprzedzisz to też poproszę ,pośmigam sobie na drugim niku
Jazda na dwa niki no, no - imponujące
ja bym sobie z hasłami nie dał rady
dekuś
A Ty co taki skromny ? nooo 6/10
ja bym sobie z hasłami nie dał rady
dekuś
A Ty co taki skromny ? nooo 6/10
Robalku dzięki za kwiatuszka
o 14 kiepsko z wygranymi...na teraz parka 12-29
o 14 kiepsko z wygranymi...na teraz parka 12-29
Robal...jak na dwa niki? Jak zbanowaliby lilę ,pośmigałabym na drugimNie przejmuj się ,niektórzy śmigają na 18 i pamiętają hasła
naszło mnie na placuszka i robie biszkot przekładany galaretka z brzoskwiniami i bita smietana>>>jestem w trakcje pilnowania galaretki
ulala
daj ze dwa plasterki jaPka
zostawiam Was
idę przypilnować puli
daj ze dwa plasterki jaPka
zostawiam Was
idę przypilnować puli
wcześniej podałem do siebie nr. tel i dostałem pare telefonów i pare esów . Wyjaśnię że nikt nawet jasnowidz Jackowski nie przewidzi co wpadnie . Ci co dają numerki przewidują że takie mogą wpaść i ci co podają pare zestawów a w sumie 40 liczb i każą sobie wybrać to was oszukują . ja sobie kiedyś dzieliłem liczby od 1 do 40 a drugi zestaw od 41do 80 . przeważnie jest w miare po równo tu przypadnie 10 tu 10 liczb ale są losowania że z jednego przedziału wpada 15 a z drugiego 5 i wtedy mamy większe szanse na trafienie . pamiętajcie że to tylko gra i każda cyfra ma taką samą szanse na wylosowanie , ta co wpadła rano i ta co już 16 losowań nie wpadła (51) Pewne jest to że kiedyś wpadnie a czy dziś wieczorem czy jutro nikt tego nie wie nie przewidzi . SZCZĘŚCIE I FART TYLKO .
Panowie i panie. PODAJEMY WYNIKI DZIŚ NA LOSOWANIA: LOTTO PEWNIAKI TO 47-10-7-19-32-45-37-29-49-21 MULTI MULTI PEWNIAK 100% TO 20, A POTEM... 13-53-33-72-31-24-28-71-65.SPRAWDŹCIE POTEM... A PRZEJRZYCIE NA OCZY.zOBACZCIE JAKIE FILMY SĄ NA GOLDENLOTTO.PL . NIEWIARYGODNE...ALE PRAWDZIWE. SPRAWDŹCIE LOSOWANIA I NIE GRAJCIE W CIEMNO!!!