Wpisy 609 034 – 609 133
18 listopada 2011 17:55 → 18 listopada 2011 19:22, 100 wpisów
Nie powinno już być problemów z odświeżaniem fotek w profilu tzn. nie trzeba już odświeżać F5, itp. Zawsze powinna być aktualna
majwoj23 - 33 joker na dziś to dobry wybor?
mam 33
wczoraj pisales o 33, szybko ci sie zmienia
wczoraj pisales majwoj23 o 33 na jokerek
czasami to mi się wydaje ze puszczają moje liczby tylko o jedno pole wyżej lub niżej
bo tak jest
majwoj23 odpowiedz co z jokerem 33
mowisz 48 na jutro na duzy tak?
majoreczka pisałem o 15 pisałem o 33 zmien i puszczaj na 3 losowania 36 joker 36 3 losowania
majwoj23 juz joker wyslany, zobaczymy
ale co z DL na jutro
ale co z DL na jutro
45, 48 na dużego tak? a trzecia liczba jaka? 09?
majwoj23 dzięki a mam takie pytanie jaka 3/3 wyslalbys na jutro
majwoj23 to nie rozumiem, w końcu 22, 45, 48 twoim zdaniem wchodzą tak?
ale jesteś uprzejmy, ja pytam co proponujesz na jutro, a nie to co bedzie po losowaniu
to nie tak jak myslisz, bo to co ma wypaść np w kaskadzie decyduje centralny komputer
dlatego tak trudno przewidzieć kiedy padnie główna wygrana
dlatego tak trudno przewidzieć kiedy padnie główna wygrana
tu już nie ma losowości ani prawdopodobieństwa , bo tu jest realny czynnik ludzki czyli ingerencja człowieka czyli teesika: Na ile to mi sie opłaci???? hhhehehehhehheh
4,8 na duży ?
pewna jest tylko śmierć:
czyli to że ja kiedyś umre ty kiedys unrzesz i my kiedyś umrzemy!!!! reszta jest wielką lu mniejszą niewiadomą!!!!!!!!!
czyli to że ja kiedyś umre ty kiedys unrzesz i my kiedyś umrzemy!!!! reszta jest wielką lu mniejszą niewiadomą!!!!!!!!!
nigdy nie wierzcie liczbom, one Was zawsze wyruchają!!!!!!!!!!!!!!
4,8 w dl, hm mysle co dalej
majwoj23 co? co ty chcesz ode mnie?
ja cie nie rozumiem, pytam o cos, a ty walisz tysiace liczb, a jak pytam na ktora gre typujesz to cisza...
poza tym, skoro juz piszesz te liczby to powiedz gdzie je typujesz, ktos moze chciec zagrac nimi
ludzie opamiętajcie się!!!!!!
Nie ma i nie bedzie pewnych liczb,
NIGDY
To ja wam mowię po wielu latach grania!
Nie idźcie tą drogą
Nie ma i nie bedzie pewnych liczb,
NIGDY
To ja wam mowię po wielu latach grania!
Nie idźcie tą drogą
chcąc zrozumieć te liczby zacznij grac we wszystko mm mini mm itp..
gram i co z tego
jak grasz to jesteś przegrana i będziesz przegrana do końca życia bo taka jest prawda, ale nie do każdego to dociera.
Każdy musi to przejść aby się przekonać czyli dowiedzieć i przeżyć na własnej dupie......
Niestety ale to jest tylko dobre dla t.s
Reszta dostaje baty........I bardzo dobrze
Każdy musi to przejść aby się przekonać czyli dowiedzieć i przeżyć na własnej dupie......
Niestety ale to jest tylko dobre dla t.s
Reszta dostaje baty........I bardzo dobrze
powiem tak wystawiają liczby w lotto puszczają w mini itd.. itp..
jeśli wygrasz to napisz,,,,,
dotąd tu jeszcze nikt nie wygrał
wszyscy są wtopieni
czyli
dotąd tu jeszcze nikt nie wygrał
wszyscy są wtopieni
czyli
dragon nie komentuj tego co robie, mam kase to gram, to moja sprawa, zarabiam = wydaje na co mam ochote
pisałem o 15 to było w mini pisałem o 33 to joker a puścili w mm itp..to wszystko do kupy i mamy całość
w mini nie bylo 15, 15 bylo w duzym
a graj sobie dziewczę do końca świata i o jeden dzień dłużej, tylko nie podawaj liczb i cyfr że będą pewne, bo pewne jest tylko to co ci napisałem
NARA
NARA
dragon NIE JA PODAJE LICZBY TUTAJ, naucz sie czytac i myslec
majwoj23
poza tym dyskusje o liczbach to dyskusje, do tego sluzy to forum, po cos masz tu konto dragon wiec nie pindol
Alicjo, może nie ty ale ulegasz sugestiom innych!
Zajmij sie lepiej swoim chłopcem, bo On na pewno hazardzistki nie potrzebuje jako przyszłej zony
Pozdrawiam
Zajmij sie lepiej swoim chłopcem, bo On na pewno hazardzistki nie potrzebuje jako przyszłej zony
Pozdrawiam