Wpisy 607 934 – 608 033
17 listopada 2011 23:18 → 18 listopada 2011 07:59, 100 wpisów
majoreczka jak najbardziej
torsan, klamstwo?
lila....
lila...
sluchajcie, trzeba jeszcze pogpis sie w mapy, potem spacerek i lulu.
dobranoc Wszystkim
dobranoc Wszystkim
lila...
zderzyły się 2 walce ... jak do tego doszło pyta policjant ... - Panie... to był moment
69 po dzisiejszej orgii tutaj wchodzi i to po poludniu
Lekcja geografii w 2 klasie podstawówki, pani wzywa do odpowiedzi numer 14 z dziennika.
Wstaje z ławki mały chłopczyk i podchodzi pod tablicę.
Powiedz mi - zaczęła nauczycielka. Jaka jest stolica Niemiec ? Na to chłopiec.
- Oczywiście, że Berlin Dobrze, a stolica Francji ?
- Berlin !
- To może jaka jest stolica Rosji ?
- Stolicą Rosji jest Berlin
- Ostatnia szansa. Jaka jest stolica Polski ?
- Stolicą Polski jest Berlin
Pani wielce oburzona wstaje z krzesła !
- Wracaj na miejsce Adolf ! Pała !
- Adolf wraca na miejsce szepcąc pod nosem...jeszcze k***a zobaczymy
Wstaje z ławki mały chłopczyk i podchodzi pod tablicę.
Powiedz mi - zaczęła nauczycielka. Jaka jest stolica Niemiec ? Na to chłopiec.
- Oczywiście, że Berlin Dobrze, a stolica Francji ?
- Berlin !
- To może jaka jest stolica Rosji ?
- Stolicą Rosji jest Berlin
- Ostatnia szansa. Jaka jest stolica Polski ?
- Stolicą Polski jest Berlin
Pani wielce oburzona wstaje z krzesła !
- Wracaj na miejsce Adolf ! Pała !
- Adolf wraca na miejsce szepcąc pod nosem...jeszcze k***a zobaczymy
Jest 7 krasnali,7 szklanek mleka i 6 ogórków.Czego jeden krasnal nie dostanie?
Dziki zachód. Małe miasteczko a w nim saloon, bank, sklep no i oczywiście burdel, przed którym siedzą trzy k***y, obserwując od niechcenia otoczenie.
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły kowboja, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza- może ma hemoroidy? Druga - Pewnie długo jechał na koniu i sobie jajka odbił. Trzecia wstała, podeszła do kowboja i pyta:
- Od czego się panu tak stało ?
- Od myślenia. - ??????
- No, myślałem, że ***nę, a się zesrałem...
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły kowboja, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza- może ma hemoroidy? Druga - Pewnie długo jechał na koniu i sobie jajka odbił. Trzecia wstała, podeszła do kowboja i pyta:
- Od czego się panu tak stało ?
- Od myślenia. - ??????
- No, myślałem, że ***nę, a się zesrałem...
opowiem wam kawał na koniec i zmykam wchodzi wampir do knajpy i mówi do barmana proszę setkę ukraińskiej tylko jeszcze ciepłej chlapnoł i mówi teraz daj mi setke arabskiej chlapnoł dzwi sie nagle roztwierają wchodzi wampir ze szklanką i kszyczy barman dawaj gotowaną wodę wszyscy się patrzą jak na wariata a on wyciąga podpaskę i mówi no co wy chłopcy niema to jak EPRESSOWA
Torsan....ogóra
na koniec
Na międzynarodowych mistrzostwach świata w szybkim tatuowaniu jeden z zawodników został zdyskwalifikowany za nielegalny doping. W kwestionariuszu osobowym ukrył fakt, że ma chorobę Parkinsona. dobranocka
Na międzynarodowych mistrzostwach świata w szybkim tatuowaniu jeden z zawodników został zdyskwalifikowany za nielegalny doping. W kwestionariuszu osobowym ukrył fakt, że ma chorobę Parkinsona. dobranocka
Na drzewie siedzą dwa leniwce i po trzech dnia jeden się lekko poruszył. Drugi na to ze złoscia Coś taki nerwowy jestes !!
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK 6/6 - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Dobra uciekam dobranoc wszystkim
Niedawno spytałem się w kolekturze,jak jest z grającymi po zmianach w lotto,kiedy wprowadzili gwarantowane 24zeta za trójkę,dostałem odpowiedz,że grajacych przybywa:
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
ja bym chciala strzelic piatke w DL , ale narazie mam 3/6
i tylko kumulacje, ciekawe ile pociagną tak
Najwyższa moja wygrana w tym miesiącu to 4zeta w multi i 4zeta w zdrapce,a koszta uzyskania tego zbyt wysokie
opowiem wam kawał na koniec i zmykam wchodzi wampir do knajpy i mówi do barmana proszę setkę ukraińskiej tylko jeszcze ciepłej chlapnoł i mówi teraz daj mi setke arabskiej chlapnął drzwi się nagle roztwierają wchodzi wampir ze szklanką i krzyczy barman dawaj gotowaną wodę wszyscy się patrzą jak na wariata a on wyciąga podpaskę i mówi no co wy chłopcy niema to jak EKSPRESOWA
Tak wampiry żywią się krwią,dlatego po zmroku lepiej zostać w domu
Ostatnio kupowalem w kauflandzie puszkę rybną flądra,koszta około 5zeta a ryba niesmaczna,jakby piasek w zębach,łobuzy
Coś majstrują przy pożywieniu,wszystko jest jak trawa,pomidory jakby genetycznie modyfikowane,z wygladu ładne a w smaku,blee
hipcioo..
masz jaki czosek powiesi w szafie albo gdzie ,wampir nie przyjdzie u ciebie w domu
i znikam...
masz jaki czosek powiesi w szafie albo gdzie ,wampir nie przyjdzie u ciebie w domu
i znikam...
spook...
hipek coś o mutantach > no fajne ciekawe by to było ale myślę że prędzej wychodują w laboratoriach wirusa i ludzie zamienią się w zoombie jak w filmie 28 dni później
lubię sobie popisać na czacie w nocy ; ludzie zamroczeni i siedzą cicho
spook...widziałem na dole facebooka tylko 2 osoby nie wszystko wiem, a profilu nie jest prawdziwe foto
spook .... jak chcesz , no odwiedz Sy... PU
i juz uciekam...
i juz uciekam...
spook... no tak ok , ja juz mam nie chce naciśnij " lubię to "
dobranoc
dobranoc
Krzysio czy to dobra PC jest?
Fujitsu-Siemens E620 ⢠MINI TOWER/DESKTOP
Fujitsu-Siemens E620 ⢠MINI TOWER/DESKTOP
spook ..hmmm widziałem obudowa PC kolor biały srednie
spook...trzeba wiedzieć najwazniejsze proca GHZ cache L1 , karta RAMA , karta graficzna MHZ i pamieci , ja nic nie patrzeć ładniejzsa obudowa PC
sorry nie to
tutaj
http://allegro.pl/tani-uzywany-komputer-pc-f-s-lcd-17-win-xp-pro-i1923354699.html
tutaj
http://allegro.pl/tani-uzywany-komputer-pc-f-s-lcd-17-win-xp-pro-i1923354699.html
spook .... znam intela lipa jak dziadostwo np grania nie bedzie szybko chodzi , dawno miałem
płyta główna 845 , proca tez pasuje ale tez lipa
spook .... wideo i zdjecie , przeglądarka tez normalne , a jedna grania
dobranoc juz ide ko kuchni
dobranoc juz ide ko kuchni
Dzień dobry wszystkim,którzy już na nogach.Miłego dnia i wygranych
Dzień dobry.. .
............................................................................................................................................
............................................................................................................................................
Ulala.. .
.......................................................................................................................................
.......................................................................................................................................
Ulala.. .x 100
......................................................................
......................................................................
paniom
panom
panom
Ulala. .
.....................................................................
.....................................................................
Eryka.. . Liczba ze snu - 39.
112.>>1. 12 lub 11, 2.
........................................................................
112.>>1. 12 lub 11, 2.
........................................................................