Wpisy 607 891 – 607 990
17 listopada 2011 23:09 → 17 listopada 2011 23:48, 100 wpisów
Marku, Marku nie masz żony,
wpier*oliła się w kartony.
wpier*oliła się w kartony.
torsan dzisiaj napisał
przychodzi blondynka do kiosku i mówi:
Proszę bilet za złotówkę
Ile płacę?
przychodzi blondynka do kiosku i mówi:
Proszę bilet za złotówkę
Ile płacę?
Zabójcze kartony
dlaczego kobieta ma o 2 zwoje mózgowe więcej niż koń?
żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę
żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę
lilka Ty?
bella....
lila...
myslalam ze paktujesz z brunetkami
Było o rodzajach wody... a wiecie po co w ogóle Pan Bóg stworzył wodę? Żeby się nie kurzyło jak statki hamują
lilka nie pisalam nic ze daje do rzeczy
STATYSTYCZNIE RZECZ BIORĄC... ZDANIE "ALEŻ ON JEST WIELKI" słyszy najczęściej pająk
STATYSTYCZNIE RZECZ BIORĄC... ZDANIE "ALEŻ ON JEST WIELKI" słyszy najczęściej pająk
lila
no cóż szkoda ze muszę uż kończyć i was dzisiaj pożegnać ...łóżko wzywa ...
gratulacje dla wygranych i dziękuję za miłe chwile z dowcipami i zagadkami
DOBRANOC WSZYSKIM
gratulacje dla wygranych i dziękuję za miłe chwile z dowcipami i zagadkami
DOBRANOC WSZYSKIM
lila...dobranoc
krysia
lila...jaki
mucha: a wiesz czym się różni pralka automatyczna od automatycznej pralki ??
lila...dawaj
w krzaczorach? a nie w saloniku, profek zmieniles miejsce puszczania sie?
majoreczka jak najbardziej
torsan, klamstwo?
lila....
lila...
sluchajcie, trzeba jeszcze pogpis sie w mapy, potem spacerek i lulu.
dobranoc Wszystkim
dobranoc Wszystkim
lila...
zderzyły się 2 walce ... jak do tego doszło pyta policjant ... - Panie... to był moment
69 po dzisiejszej orgii tutaj wchodzi i to po poludniu
Lekcja geografii w 2 klasie podstawówki, pani wzywa do odpowiedzi numer 14 z dziennika.
Wstaje z ławki mały chłopczyk i podchodzi pod tablicę.
Powiedz mi - zaczęła nauczycielka. Jaka jest stolica Niemiec ? Na to chłopiec.
- Oczywiście, że Berlin Dobrze, a stolica Francji ?
- Berlin !
- To może jaka jest stolica Rosji ?
- Stolicą Rosji jest Berlin
- Ostatnia szansa. Jaka jest stolica Polski ?
- Stolicą Polski jest Berlin
Pani wielce oburzona wstaje z krzesła !
- Wracaj na miejsce Adolf ! Pała !
- Adolf wraca na miejsce szepcąc pod nosem...jeszcze k***a zobaczymy
Wstaje z ławki mały chłopczyk i podchodzi pod tablicę.
Powiedz mi - zaczęła nauczycielka. Jaka jest stolica Niemiec ? Na to chłopiec.
- Oczywiście, że Berlin Dobrze, a stolica Francji ?
- Berlin !
- To może jaka jest stolica Rosji ?
- Stolicą Rosji jest Berlin
- Ostatnia szansa. Jaka jest stolica Polski ?
- Stolicą Polski jest Berlin
Pani wielce oburzona wstaje z krzesła !
- Wracaj na miejsce Adolf ! Pała !
- Adolf wraca na miejsce szepcąc pod nosem...jeszcze k***a zobaczymy
Jest 7 krasnali,7 szklanek mleka i 6 ogórków.Czego jeden krasnal nie dostanie?
Dziki zachód. Małe miasteczko a w nim saloon, bank, sklep no i oczywiście burdel, przed którym siedzą trzy k***y, obserwując od niechcenia otoczenie.
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły kowboja, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza- może ma hemoroidy? Druga - Pewnie długo jechał na koniu i sobie jajka odbił. Trzecia wstała, podeszła do kowboja i pyta:
- Od czego się panu tak stało ?
- Od myślenia. - ??????
- No, myślałem, że ***nę, a się zesrałem...
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły kowboja, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza- może ma hemoroidy? Druga - Pewnie długo jechał na koniu i sobie jajka odbił. Trzecia wstała, podeszła do kowboja i pyta:
- Od czego się panu tak stało ?
- Od myślenia. - ??????
- No, myślałem, że ***nę, a się zesrałem...
opowiem wam kawał na koniec i zmykam wchodzi wampir do knajpy i mówi do barmana proszę setkę ukraińskiej tylko jeszcze ciepłej chlapnoł i mówi teraz daj mi setke arabskiej chlapnoł dzwi sie nagle roztwierają wchodzi wampir ze szklanką i kszyczy barman dawaj gotowaną wodę wszyscy się patrzą jak na wariata a on wyciąga podpaskę i mówi no co wy chłopcy niema to jak EPRESSOWA
Torsan....ogóra
na koniec
Na międzynarodowych mistrzostwach świata w szybkim tatuowaniu jeden z zawodników został zdyskwalifikowany za nielegalny doping. W kwestionariuszu osobowym ukrył fakt, że ma chorobę Parkinsona. dobranocka
Na międzynarodowych mistrzostwach świata w szybkim tatuowaniu jeden z zawodników został zdyskwalifikowany za nielegalny doping. W kwestionariuszu osobowym ukrył fakt, że ma chorobę Parkinsona. dobranocka
Na drzewie siedzą dwa leniwce i po trzech dnia jeden się lekko poruszył. Drugi na to ze złoscia Coś taki nerwowy jestes !!
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK 6/6 - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Dobra uciekam dobranoc wszystkim
Niedawno spytałem się w kolekturze,jak jest z grającymi po zmianach w lotto,kiedy wprowadzili gwarantowane 24zeta za trójkę,dostałem odpowiedz,że grajacych przybywa:
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
ja bym chciala strzelic piatke w DL , ale narazie mam 3/6
i tylko kumulacje, ciekawe ile pociagną tak
Najwyższa moja wygrana w tym miesiącu to 4zeta w multi i 4zeta w zdrapce,a koszta uzyskania tego zbyt wysokie
opowiem wam kawał na koniec i zmykam wchodzi wampir do knajpy i mówi do barmana proszę setkę ukraińskiej tylko jeszcze ciepłej chlapnoł i mówi teraz daj mi setke arabskiej chlapnął drzwi się nagle roztwierają wchodzi wampir ze szklanką i krzyczy barman dawaj gotowaną wodę wszyscy się patrzą jak na wariata a on wyciąga podpaskę i mówi no co wy chłopcy niema to jak EKSPRESOWA
Tak wampiry żywią się krwią,dlatego po zmroku lepiej zostać w domu
Ostatnio kupowalem w kauflandzie puszkę rybną flądra,koszta około 5zeta a ryba niesmaczna,jakby piasek w zębach,łobuzy
Coś majstrują przy pożywieniu,wszystko jest jak trawa,pomidory jakby genetycznie modyfikowane,z wygladu ładne a w smaku,blee