Wpisy 606 769 – 606 868
17 listopada 2011 18:52 → 17 listopada 2011 19:31, 100 wpisów
Madziu gram w multi bardzo długo ale trójkami gram dopiero około 45 losowań (być może dlatego). W tym czasie trafiłem 4 razy trójkę i parę dwójek (zresztą 3 trójki są w moim profilu). Możesz sobie obliczyć.
Darku >>>
Jacek 74 >>> a jesteś w stanie TU dokumentować tego dużzzzzzzzego plusa dla niedowiarków ?
Jacek 74 >>> a jesteś w stanie TU dokumentować tego dużzzzzzzzego plusa dla niedowiarków ?
a tak
Dariusz W
- cieszę się, że Cię widzę i, że Cię nikt, a już zwłaszcza ja - stary... szukający... /dawać cały cytat ? / nie wybzykał z tej, czy innej strony
powodzenia
w realu itd
Dariusz W
- cieszę się, że Cię widzę i, że Cię nikt, a już zwłaszcza ja - stary... szukający... /dawać cały cytat ? / nie wybzykał z tej, czy innej strony
powodzenia
w realu itd
dlaczego madziu "ewenementem" zobacz.. jacek gra co losowanie za 125zł.(to stawka x50)i niech co 6 losowanie trafi swoja 3/3x50 to ma 2720-625 koszty za 5 losowań...to na czysto ma2075zł
Madzia 77: Bardzo chętnie ale mam skserowane tylko dzisiejsze kupony! A wcześniej zawsze jak wygrałem to pisałem na forum!
mag.. i właśnie chodzi mi o te losowania ... jeżeli trafi to - zgadzam się,że taka opcja istnieje...
Darku >>>
Darku >>>
Chociaż zdaję sobie sprawę, że trafienie 3z3 to prawdopodbieństwo 1:72
jacek74 nie musisz kserować(jak dla mnie wierzę Tobie na słowotak trzymaj..i pykaj sobie dalej
wiem
Jacek 74
I trzymaj taką, albo nawet lepszą formę, jak najdłużej i częściej
Jacek 74
I trzymaj taką, albo nawet lepszą formę, jak najdłużej i częściej
dobra znikam ...ide po herbaty
Jacek 74 >>> mi wystarczyłby jeden jedyny pewniak co losowanie ..
madziu trochę żartem..kurcze..kurcze.. za dużo drobiu nie ma co..bo wiesz po tyg..można zacząć kukać i znosić jajka(żart)
MAFIA ZNACZY PO RZYMSKU RZĄDOWE ROZKAZY OD PIERWSZEGO KOLEJNO WAŻNIEJSZEGO SZEFA który niepozwala się zastąpić w władzy.
Gdakać.