Wpisy 604 238 – 604 337
16 listopada 2011 15:38 → 16 listopada 2011 16:19, 100 wpisów
a ja hewka14 anna maria itp w Twoim chorym umysle jak i pozostałych
Napisz wyraźnie i jasno, tak, jak tam potrafiłaś - w "opinie o stronie" - bo ta ja z ; ) to prawdopodobnie ty
CO ci się nie podoba i że masz jakieś uprawnienia - do decydowania kto co i z kim tu pisze i tyle
j a s n o bez podsrywania i kombinowania jak wert choćby
uściski dla hewki, dobrosławy i pozostałych
CO ci się nie podoba i że masz jakieś uprawnienia - do decydowania kto co i z kim tu pisze i tyle
j a s n o bez podsrywania i kombinowania jak wert choćby
uściski dla hewki, dobrosławy i pozostałych
A teraz UWAGA!!!
Jeszcze raz padnie tu mój nick napisany przez wielonickową m77
i ZAPRASZAM wszystkich na forum do tematy "poważne...."
Poznacie KIM jest kryjąca się za nickami.....
Jeszcze raz padnie tu mój nick napisany przez wielonickową m77
i ZAPRASZAM wszystkich na forum do tematy "poważne...."
Poznacie KIM jest kryjąca się za nickami.....
nikogo ten temat nie interesuje po za robal,monet pieknaja,kathy .. wnioski widać ..
a ja tylk w Twojej coraz bardziej chorej głowie pisalem rodzajnik
żeński.
żeński.
pięknaja vel Monet na dwa baty lecisz ... szacunek .. za umiejętność na klawiaturze
pięknaja vel Monet pocałuj mnie z tym forum .. pierw udowodnij,że wielbładem nie jesteś
lepsze od twoich prawda?
nila coś zaniedbałaś....nie potrafisz uwagi podzielić?
nila coś zaniedbałaś....nie potrafisz uwagi podzielić?
noooo zawsze możesz jeszcze dobrosłwa wykorzystać
I NIE ty będziesz mi dyktować co pierwsze
I NIE ty będziesz mi dyktować co pierwsze
czytam forum od jakiegoś czasu i tego co pisze m77
wiesz kobieto ty naprawdę jesteś chora psychicznie i musisz się leczyć ,albo miałaś przerąbane dzieciństwo
wiesz kobieto ty naprawdę jesteś chora psychicznie i musisz się leczyć ,albo miałaś przerąbane dzieciństwo
mogę być nawet danteVem do którego tak wzdychasz....
Andrzej....wybacz
Andrzej....wybacz
napisałam wyrażnie KLONIE samej/samego siebie - z widocznym rozdwojeniem jażni
Witam
Czesto wchodze na strone Pasko ,korzystam z map i podpowiedzi PaskowiczowJednak zrezygnuje z czytania spamu bo to sie robi ochydne
Ludzie zostawcie w spokoju ta chora kobiete ,nie rozdrazniajcie jej bo za chwilke popelni samobojstwo
Czesto wchodze na strone Pasko ,korzystam z map i podpowiedzi PaskowiczowJednak zrezygnuje z czytania spamu bo to sie robi ochydne
Ludzie zostawcie w spokoju ta chora kobiete ,nie rozdrazniajcie jej bo za chwilke popelni samobojstwo
ty wstrętny babsztylu zajmij się bachorami a nie czepiasz się spokojnych ludzi....
a skąd chora...ona poprostu
10480717
2011-11-06 22:33:39
spokojnie ..
2011-11-06 22:34:20
że ja traktuję to tylko i wyłącznie jako
2011-11-06 22:34:38
zabawę ...
ŚWIETNIE SIĘ BAWI....
ďżź
10480717
2011-11-06 22:33:39
spokojnie ..
2011-11-06 22:34:20
że ja traktuję to tylko i wyłącznie jako
2011-11-06 22:34:38
zabawę ...
ŚWIETNIE SIĘ BAWI....
ďżź
A ŻE SAMEMU NUDNO I SIE NIE BARDZO DA TO SIE PRZYPIER***DALA KTO JEJ NIE PO MYŚLI.
I nie wkurza Was to jak Wami poniewiera przeciez tak nie moznaBawi sie kosztem innych fuj to paskuda jedna Mowisz ze nie chora?Odnioslam wrazenie ze cos ma nie tak z glowka
NIKT po za Wami takich insynuacji tutaj pod moim adresem (o przepraszam prócz danteV) nie rzucał - wniosek prosty
i tutaj nikt nie wymawia nikomu choroby.ale skoro chory to niech sie leczy nie poniża ,pomawia i dokucza.
chora na pewno to już przypadek kliniczny
Magda i to Ty wszystki na sile udowadniasz,że coś jest na rzeczy .Zdecydowanie.
chcesz rozmowę z gg ? czy nie pamiętasz już a to co Pasko na życzenie mojego męża usuwał z forum pamiętasz - mój adwokat mówił,że to karalne ..
m77 Tobie niczego NIE trzeba udawadniać
Zajmij się dziećmi i SOBĄ.....bo historia lubi się powtarzać...a chyba nie chciałabyś odwiedzać dzieci znowu
Zajmij się dziećmi i SOBĄ.....bo historia lubi się powtarzać...a chyba nie chciałabyś odwiedzać dzieci znowu
taa, bo ten drugi pisał, że po prostu głupia*, który miał ewentualnie rację ? cóż jedno trzeba przyznać - skuteczna i sprytna
* przepraszam - to cytat
* przepraszam - to cytat
ty juz mnie do więżienia wsadzałaś ze trzy razy.
Jeden więcej -nie robi..
Jeden więcej -nie robi..
Zapomniałaś chyba, że jest coś takiego jak zgłoszenie do
Opieki Społecznej.....OSTRZEGAM.
Opieki Społecznej.....OSTRZEGAM.
Czy ktoś "tu" jest chory tego nie jestem wstanie powiedzieć.
Natomiast wystarczy uważnie czytać wpisy i ich odstępy by dojść do wniosku że jedna osoba używa co najmniej dwa niki.
Powodzonka Wszystkim o 22.15
Natomiast wystarczy uważnie czytać wpisy i ich odstępy by dojść do wniosku że jedna osoba używa co najmniej dwa niki.
Powodzonka Wszystkim o 22.15
pięknaja obiecujesz czy straszysz - i tylko 2 nicki zainteresowane ..
UWAGA nil adwokat m77 a już pisał że w drogę jedzie ha ha
Nil poobserwuj jeszcze ,niebawem nawet Tobie się zacznie coś rozjaśniać.
Monet. Może pamiętasz wrzesień co zrobiłem ?
Jedna miała trzy niki i zniknęła, pojawiła się pod następny właśnie wróciła z pracy i jest tu obecna!
Może być za chwilkę "Meksyk" z jej mailami na czele.
Jedna miała trzy niki i zniknęła, pojawiła się pod następny właśnie wróciła z pracy i jest tu obecna!
Może być za chwilkę "Meksyk" z jej mailami na czele.
Ja jednak jako najmniej zainteresowana i postronna osoba stwierdzam ze komus cos odbija i to nie Monet czy Pieknaja czy ktos inny to m77 jest chyba cos nie tak poukladanaNie chce czytac tego szajsu wejde gdy zbanuja m77milego dzionka zycze a raczej popoludnia
nil >> i tak w tym "przypadku wielbłada" jedna osoba i kilka nicków
toja
ktoś Ty ? obserwator od dawna strony, czy "cykor" niechcący pod swoim pierwotnym nickiem zadać pytania czy wyrazić zdania ?
dzisiaj jeszcze raz wyjaśnię - O CO moim zdaniem
Tak nawiasem - wszystko było już po kilka razy pisane
ktoś Ty ? obserwator od dawna strony, czy "cykor" niechcący pod swoim pierwotnym nickiem zadać pytania czy wyrazić zdania ?
dzisiaj jeszcze raz wyjaśnię - O CO moim zdaniem
Tak nawiasem - wszystko było już po kilka razy pisane