Wpisy 602 432 – 602 531
15 listopada 2011 18:14 → 15 listopada 2011 18:55, 100 wpisów
jan gram w mini lotto tymi samymi liczbami ponad rok i trafilem zaledwie marnom 3
zastanawiam sie czy lotto oszukuje graczy i chyba przestane grac bo szokoda pieniendzy na ktore czlowiek musi pracowac
Ryba może być.. .
heheh tak ale w mini lotto trzeba 5 PEWNYCH LICZB A NIE 2 LICZBY ZA KTORE PLACOM 16 ZL
W MULTI MULTI ZA 2 LICZBY MASZ 16 ZL A SZANSA JEST 1 NA 17 WOGOLE TO JA MYSLE ZE GRANIE JEST BEZ SENSU LUDZIE TYLKO SIE LUDZOM ZE MOGOM WYGRAC A TOTALIZATOR SIE CIESZY BO PRZYBYWA IM PIENIENDZY
nie gram długo ale nie mam głowy do pewniaczków ale nasi panowie mili mają
SARA1 PRZESTAN GRAC NIE ZASILAJ KONTA ZYDOW JA PRZESTALEM PO ROKU CZASU I CISZE SIE BARDZO Z TEGO
pani sara..... jak nie masz w głowie pewniaków , kup GRA BINGO LOTTO MASZYNA LOSUJACA i bedzie trafia
i znikam...
i znikam...
POSLUCHAJ MAJWOJ JUZ DAWNO PRZESTALEM SIE LUDZIC ZE MOZNA WYGRAC SZANSE SOM PO STRONIE TOTALIZATORA I DLA TEGO NIE ZASILAM KONTA TYCH ZYDOW WOLE SOBIE KUPIC PIWO NIZ DAC TYM ZYDOM I PRZEGRAC TE PIENIONDZE
TY NIE ROZUMIESZ BO CIOGLE GRASZ GRAJ I TAK NIE WYGRASZ IDZ ZASIL KONTO TOTALIZATORA CZASEM CI DADZOM WYGRAC PARE ZLOTYCH
WOW GRATULUJE CALE OKOLO 300 ZL ALE DUZA SUMA 300 ZL JA ZARABIAM A 1 DZIEN NIE MUSZE GRAC ZEBY MIE TE PIENIONDZE
lukasz22
ty sam sądzi 300 zł na dzien niz nie grasz lotto , a wszyscy i co
ty sam sądzi 300 zł na dzien niz nie grasz lotto , a wszyscy i co
NIE GRAM JUZ OD ROKU MOGOM POWTARZAC CO CHCOM NIE INTERESUJE MNIE TO JUZ JESTEM TUTAJ ZEBY WAM USWIADOMIC ZEBYSCIE PRZESTALI MARNOWAC PIENIONDZE
KRZYSIU JA NIE GRAM A CZY TY WIERZYSZ MI TO NIE INTERESUJE MNIE TO
lukasz22
jak przestają marnować pieniądze , bedzie chory
jak przestają marnować pieniądze , bedzie chory
lukaszku. ile Ty masz lat i doświadczenia życiowego że chcesz Nas uświadamiać, a przede wszystkim w czym???
TO MARNUJCIE DALEJ I LUDZCIE SIE ZE WYGRACIE OWSZEM WYGRACIE ALE MALE SUMY W KONCU TOTALIZATOR WAMI RZADZI A NIE WY NIM
NIL MAM WIECEJ DOSWIADZCZENIA ZYCIOWEGO NIZ TY A MAM 35 LAT I TO CO OSIOGNOLEM W ZYCIU TO PRACOM
łukasz ,a czy zarabiając te 300/h też wysławiasz się równie poprawnie jak twoja pisownia ?
lukasz22 pilnuj dalej swoje pieniondze......a naszych pienięzy nie licz
lukaszku. ja miałem w M.M. 2x10 kilka piątek w Lotto i "drobnicy" cały wór ... .
co ma nie liczyć
Kaśka
zawsze to lepiej liczyć forse niż nicki - szybciej pójdzie
Kaśka
zawsze to lepiej liczyć forse niż nicki - szybciej pójdzie
pikpok111. takich należy natychmiast "eksmitować"
by nie cwaniak owali
by nie cwaniak owali
mam nadzieje ze ktos przestanie grac po moich słowach jak jedna osobo choć przestanie grac to bendzie ok
lukasz
no dobra no dobra ty sam przestać graniom
no dobra no dobra ty sam przestać graniom
nil co prawda boli a prawda jest taka ze prosisz o łaske od totalizatora a tak naprawde wiecej przegrywaz niz wygrywasz idz dalej marnuj pieniondze niech totalizator sie wzbogaca
lukasz
ja no wiem , ty wie masz racje TS chcą zbogacą kasa , w my wrócimy do pracy
ja no wiem , ty wie masz racje TS chcą zbogacą kasa , w my wrócimy do pracy