Wpisy 601 473 – 601 572
15 listopada 2011 11:30 → 15 listopada 2011 12:00, 100 wpisów
lila....widać ona jest zadowolona góra dół na drągu posmarowanym wazeliną
lila, bo piszesz, "ważne że,się nauczyliśmy wczoraj tego co trzeba"
Lila przemyslalam sprawe dowiedzialam sie czego i stwierdzilam ze szkoda marnować pol roku
lila...albo w pociągu w przeciągu
amour...witam
amour...
amour....aaaaa chodzi mi o to,że nauczyliśmy się z profesorem jak obsługiwać facebooka
aniqa...jak uważasz,mi nie było szkoda szkoda pół roku,czas szybko mija,nawet się nie obejrzysz a będzie po wszystkim.
dziś padnie 42 w lotto na 100% grajcie na tą liczbę
3 i 4 są potencjalnymi kolejnymi liczbami
nie przytomna jestem dziś jak przyłożyła bym głowe do poduszki to kimne
andruśka....połóż się,ja takiej możliwości nie mam.Pewnie też bym się kimnęła.Teraz się zacznie z tymi przymulonymi dniami
Co by tu dziś wytypować
aniqa....no i co z tego? Szybko minie ja tez byłam kiedyś dawno dawno temu na takim i co?
lila...
andruśka...ja tez tak mam jak się w południe wyśpię.Buszuję po domu,jem,gotuje piorę,szok
profesorze....czy Ty wiesz że,masz dwa konta na facebooku tam na dole
lila...nie tylko jedno
lila...masz dwa konta bo widziałem z 10 min temu
kathy....
lila.....
wczoraj juz było spadła 22 , a teraz jak myślicie pewniaki 17
znikaaaam
znikaaaam
lila...powaga masz 2 konta
aniqa.....ja jeż jestem roztrzepana ale w pracy muszę zachować jasność umysłu i powagę,z trudem mi to jednak przychodzi
lila...tak na dole
Ale teraz widać tylko jedno twoje zdjęcie
A jakieś 10 min temu były dwa twoje zdjęcia
Ale teraz widać tylko jedno twoje zdjęcie
A jakieś 10 min temu były dwa twoje zdjęcia
17-16 Losowań
31-15
36-13
16-13
63-10
6 -10
jeżeli przeszkodziłam w bardzo POWAŻNYCH rozmowach to z góry zastanawiam się tylko ile z tych liczb wpadnie .. są jako najdłużej oczekujące ..
wszystkim zainteresowanym MM dziękuję za uwagę
31-15
36-13
16-13
63-10
6 -10
jeżeli przeszkodziłam w bardzo POWAŻNYCH rozmowach to z góry zastanawiam się tylko ile z tych liczb wpadnie .. są jako najdłużej oczekujące ..
wszystkim zainteresowanym MM dziękuję za uwagę
lila...ciebie bym nie okłamał
lila....
profesorze...to ja już nie wiem nic,może coś spieprzyłam.Jak zawsze zreszta,jak juz klamki urywam to musi byc nieźle
kathy...aaaa ,to mnie uspokoiłaś bo ja mam smykałkę ostatnio do spieprzania wszystkiego za co się wezmę
hej lila i inni
zaraz spadam się puścić w TS
madzia77 jaka zdrapka?
zaraz spadam się puścić w TS
madzia77 jaka zdrapka?
lila....zajechała ci droge
lila
profesorze....nie ale tak się cofała i cofała że mało we mnie nie puknęła a jak zatrąbiłam to aż,podskoczyła,chyba się wtedy obudziła.Chciałam się do niej pofatygowac ale odpuściłam bo mi się spieszyło
basia....nie mam w głowie
idespokojnie
idespokojnie
lila....