Wpisy 599 822 – 599 921
14 listopada 2011 09:09 → 14 listopada 2011 11:08, 100 wpisów
Dzien dobry.. .
Andruska.. .
Kathy.. . Witaj.. .
Na Pom.- Zach. już po pięknej jesieni.Szaro buro i ponuro.A mgła jak mleko rano była "celownik" na masce auta ledwo widziałem
Wędruś....ostatni sen jaki mi się śnił...to powszechnie znana osoba, płci męskiej, chodząca po przychodni i mówiąca wszystkim dzień dobry
a druga część to ktoś z mojego dawnego życia zmieniający płeć
czy to można przełożyć na numerki??
a druga część to ktoś z mojego dawnego życia zmieniający płeć
czy to można przełożyć na numerki??
Miłego dnia i wysokich wygranych.
http://zdjecia.nurka.pl/url/www.bysio.com-i-media8.mojageneracja.pl-oirpirpweo-mediumkubrie624b1e0e06b97ea22531.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/www.bysio.com-i-media8.mojageneracja.pl-oirpirpweo-mediumkubrie624b1e0e06b97ea22531.jpg.html
Kathy.. .
27, 35.
W Gdansku w południe bedzie swiecic słońce.. .
www.sat24.com
27, 35.
W Gdansku w południe bedzie swiecic słońce.. .
www.sat24.com
Ja cały czas typuję 1 jako pewniak na profilu i jestem teraz jako najlepiej typujący
Andruśka....
Monet... ano skończyło się , ale pewnie powróci....
wierzyć trzeba jak w te...hm...przyszłe trafione
Ja tak z doskoku Moi Drodzy.....ale jak coś fajnego ktoś zapoda z numerków...to....hm....może, może....
Monet... ano skończyło się , ale pewnie powróci....
wierzyć trzeba jak w te...hm...przyszłe trafione
Ja tak z doskoku Moi Drodzy.....ale jak coś fajnego ktoś zapoda z numerków...to....hm....może, może....
pawlitto ..i to potwierdza, że te wszystkie analizy, wyliczenia i inne kombinacje są g...no warte
Ulexxa.. . Witaj.. .
................................................................
................................................................
Kathy.. .
Liczby ze snu , to tylko wróżba.. .
Liczby ze snu , to tylko wróżba.. .
anzu, pawlitto
no nie wiem - czy, to tak na bank można powiedzieć - "goowno warte" - jeden coś analizuje i się w jakiś trend wpasuje, inny wróży z fusów, jeszcze inny sugeruje się czymś innym...
A te analizy statystyczne, jakiś tam sens, ale - w skali wielu losowań - też chyba jednak mają
Faktem jest jednak, że trafne - stałe dobre/skuteczne typowanie jest chyba jednak NIE do zrealizowania
no nie wiem - czy, to tak na bank można powiedzieć - "goowno warte" - jeden coś analizuje i się w jakiś trend wpasuje, inny wróży z fusów, jeszcze inny sugeruje się czymś innym...
A te analizy statystyczne, jakiś tam sens, ale - w skali wielu losowań - też chyba jednak mają
Faktem jest jednak, że trafne - stałe dobre/skuteczne typowanie jest chyba jednak NIE do zrealizowania
kochani macie może jakieś pewniaczki bo w mojej głowie dzisiaj pustka
to w takim razie idę dotlenić mózg....małe zakupy,i spacerek z psem...a później będę myśleć ...chyba
krysieńka
z fredkąą11 mam na spółę zagrane 16,50,63,71,80 - niemal gwarantowane /dlatego x2/
z fredkąą11 mam na spółę zagrane 16,50,63,71,80 - niemal gwarantowane /dlatego x2/
jesteście super...wyślę i życzę wszystkim i sobie trafienia pełnego zestawu
Kathy.Widzę że nie odpłacasz pięknym za nadobne.
Andromeda.
Gała
Gała
emerytka46
dzisiaj już musi być... wiesz, co...
bo mam normalnie moralniaka
dzisiaj już musi być... wiesz, co...
bo mam normalnie moralniaka
Kathy
Robal.
Właśnie kroczę z tą 3.
Właśnie kroczę z tą 3.
od razu mówie tsikowi ze jak dziś nie wygram z tej 5/5 to go za jaja powiesze do drzewa,łeb upitole
ciiii taki mały szantaz
ciiii taki mały szantaz
I tak będę jeszcze kroczyła do 25.11
Później lotto de.
Później lotto de.
Lila
A gdzie Ty Andro masz jeżyka??
daj znać od kiedy kciukasy mocniej trzymać, bo nie wiem, czy się nie zdecyduję na wyjazd...
lila
"36" jest zawsze
lila
"36" jest zawsze