Wpisy 597 065 – 597 164
12 listopada 2011 20:58 → 12 listopada 2011 21:17, 100 wpisów
Andro nie przeszkadzają mi ale do ulexxy nie bedą pasowac,sttraci branie a ja tego nie chce
Gała...czy Ty masz jakieś braki? Nie wszystko się musi kończyć mierzeniem temperaturki,a jak rtęć po nodze cieknie to już nie mój broblem
Gała...wiem o co Tobie chodziło,to nie ślepa,mnie bolą mięśnie brzucha
ulexxa
dzieki za słowa ze jestem inaczej
kto tak powiedział o mnie
tez dzien dobry lila...
dzieki za słowa ze jestem inaczej
kto tak powiedział o mnie
tez dzien dobry lila...
a ja dziś wreszcie w nowej wanne myju myju..bo 2 dni łazienka była nie czynna
andruśka...ja jak dzisiaj sobie do wanny weszłam to w niej zasnęłamzmarzłam i chciałam sobie poleżeć i godzinę w niej spałamdobrze że,się nie utopiłam
ulexxa...haj
androo
androo
Gała...nie byłam sama ale inni siedzieli w salonie,nawet by nie wiedzieli że się utopiłam
andruśka.....wiosna,lato,jesień lubię prysznik cak cak i po kapieli a w zimie uwielbiam wannę,piana,mmmmmmmmm........pełen relaks .......iiiiii.........wtedy mnie zawsze łapie sen
na parrrre minutek...znikam bo....musze "gochow"...odtransportowac...
ale dzieki ze juz...kuniec impry..
ale dzieki ze juz...kuniec impry..
Gała...przeciez nie będzie przyłaził mi do łazieńki co 5 minut bo bym się wkierwiła tym jego chodzeniem dostałby zjebkę i byłoby na tyle
Witam ponownie
lila no ale raz mógł zajrzec a nie siedział jadł i pitolił bzdury a Ty byś sie nutopiła ja Tam razem z Tobą bym siedziałtylko siedział
Gała...był dwa razy ale i tak przysnęłam,już wtedy jak był mnie łapało.Mówił tylko nie zasypiaj w wannie.A ja wypad mi z baru