Wpisy 595 019 – 595 118
11 listopada 2011 20:43 → 11 listopada 2011 21:13, 100 wpisów
lila-super super,nawet odcinają te kupony długie z tą loterią mistrzów
torsan...to były moje największe wygrane,a potem tylko same 5/10 albo 4/10 ,4/9 i takie tam,dlatego przestałam grać wysoko i gram na 3/3
HARTGE....mi nigdy nic nie dali tak,że dla mnie bez różnicy.Jakoś szczególnie nie odczówam braku żelków w kolekturze
lila-a jeszcze dostałem taki breloczek lotto a na drugiej stronie taka gierka 6 kulek i 49 dziurek
mag.. dziękuję za telefon - nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś ... jutro pewnie będziesz to czytać pozdrawiam Cie kochanieńka,jeszcze raz trafnych życzę ...
http://www.youtube.com/watch?v=gzaFiX7R_Fw
i dziękuję za zaufanie mimo oszczerstw w moją stronę ...
pozdrawiam ...
http://www.youtube.com/watch?v=gzaFiX7R_Fw
i dziękuję za zaufanie mimo oszczerstw w moją stronę ...
pozdrawiam ...
lila-jedna osoba wtedy trafiła 5/5 jak by nie to to by był gdzies tysiak
Robal...pewnie nie tylko..bo jak to mówią
cały ambaras w tym...żeby dwoje chciało naraz
cały ambaras w tym...żeby dwoje chciało naraz
lila-no pewnie,ja się tam ciesze z każdej wygranej nawet tej najmniejszej
torsan
ile zakładów posłałeś i kiedy, w dniu losowania, czy wcześniej ? wiesz, te słynne "za pięć minut" ?
ile zakładów posłałeś i kiedy, w dniu losowania, czy wcześniej ? wiesz, te słynne "za pięć minut" ?
lila....temu, że dzwoniłaś a ja nie odebrałam??? ale juz jestem przygotowana
i udowodniłaś mag.. że nie jesteś "wielbłądem",bo poniektórzy ... to sama wiesz ... normalnie wielbłądy,a może i nawet osły
kathy......a gdzie pięknaja i Monet>?dzwoniłam do nich ,mieli być ale jak widać nie ma
witam wszystkich
ale do 23;00 się wyrobi ?
Czesc lila...tylko Ty jak widzę jestes tutaj O.K....
i...ulala
o właśnie odnośnie sugestii pana M..
45. Monet 2011-07-03 10:36:58
Hefajstos>>
Jesteś pewien,że zwracając się do mag.. "Pani" piszesz właściwie?
"Typowania na żywo" i to co teraz tam można sprawdzić sugerowałoby daleko idącą ostrożność.
Pozdr.
kobieta 100% i śmieszą ją tego typu urojenia
a tak na marginesie na gg pięknaja to też kobieta ????
tutaj bym była bardzo ostrożna biorąc pod uwagę fakt,że kilka razy walnęła się z rodzajnikami no i ten mecz o 23 - jakoś nigdy nie doczytałam na forum aby sportem się interesowała
45. Monet 2011-07-03 10:36:58
Hefajstos>>
Jesteś pewien,że zwracając się do mag.. "Pani" piszesz właściwie?
"Typowania na żywo" i to co teraz tam można sprawdzić sugerowałoby daleko idącą ostrożność.
Pozdr.
kobieta 100% i śmieszą ją tego typu urojenia
a tak na marginesie na gg pięknaja to też kobieta ????
tutaj bym była bardzo ostrożna biorąc pod uwagę fakt,że kilka razy walnęła się z rodzajnikami no i ten mecz o 23 - jakoś nigdy nie doczytałam na forum aby sportem się interesowała