Wpisy 594 805 – 594 904
11 listopada 2011 18:33 → 11 listopada 2011 20:10, 100 wpisów
bo ta 5 dzis będzie jokerem długo tę 5 typowałam na sucho i dziś jest ten dzień kiedy ona wlatuje jako joker
ok załatwione
Przepraszam, muszę jeszcze tylko powiedzieć
:O :O :O
nara
Przepraszam, muszę jeszcze tylko powiedzieć
nara
andromeda powiedź proszę lili, żeby dodała mi w grupie 31, bo net mi przerywa i nie mogę wejść na forum
amour to ja mogę wpisać Ci...ale mozemy poczekać na lile aż sie pojawi na czacie
androo
amour kazał 30 , ty muszysz pisac w grupie B wcześniej , nie strac czas
amour kazał 30 , ty muszysz pisac w grupie B wcześniej , nie strac czas
i juz znikam...
A to ciekawe...
Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę!!!
Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę!!!
jackwar
lila...
lila... nie rozśmiejszaj o mnie cały czas
13,53,79,31,34 ?
lila a Ty na zadymie w stolicy byłaś jak Cię tu nie było?
lila a Ty na zadymie w stolicy byłaś jak Cię tu nie było?
dobra i ide na kolacja
wy mozecie śmiać to jest zdrowie
wy mozecie śmiać to jest zdrowie
kathy...kiedyś piłam coś czekoladowego ale nie pamiętam jak to się nazywało.Albo Bileys albo Balantine
elocha
ja dziś nie ślę złodziejom nic