Wpisy 5 921 – 6 020
4 listopada 2007 00:39 → 4 listopada 2007 19:11, 100 wpisów
Tak może ja cos zproponuje na 4.11.2007 niech bedzie 10/10 {15,34,35,38,49,54,56,70,(73),75}z{+}oczywiście pozdrawiam wszystkich kożystajacych z MULTIPASCO!!!
Zapomniałem o świeżutkiej 7/7 {5,15,34,35,45,56,70}
Ja dzis puszczam tak:24,29,34,41,46,48,65,67,77 i 5,10,29,40,45,48,54,67,73oraz trójki 67,77,29 i 41,73,36.Co do typowania pewniaka o 10-tej nie mogę mój pewniak 67 nie krzyczec jak nie wejdzie:P Powodzenia wszystkim:)
Zaczynamy! Warunkowo dodamy te dwie liczby podane przez Kiciusia i eelllaa ,mój typ na dzis to 66 więc mamy 32 67 i 66,Czekamy na pozostałe 7 liczb
witam wszystkich moj pewniak na dzisiejsze losowonie to 60, powodzenia wszystkim
dobry pomysł,ja kiedyś patrzyłem w typowaniach,żeby tak wiedział kilka pewniaków to wystarczy
mój pewniak to 56
no to mamy jedną 10
32,34,41,48,60,56,57,66,67,79
czekam na następną dzięki
32,34,41,48,60,56,57,66,67,79
czekam na następną dzięki
TO WSZYSTKO JEST DO BANI PO CO SIE SZARPAC NA DWODZIESTKI TYPUJCIE PIETNASTKI CO WY NA TO
Masz rację Opa, siedemdziesiątkom zaś się ostatnio coś znowu nie za bardzo chce:) chyba najlepiej grawerować takie w "średnim wieku".Hahahh Pozdrawiam Mini-grawer
NA DZISIAJ 2 LUB 14 . MOŻE NAWET OBYDWIE . POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.
S.O.S.
Rozpaczliwie potrzebuję gotówki.
Podajcie pewniaki, które napewną zostaną wylosowane, a nie tylko teoretycznie prawdopodobne, praktycznie nie wypadają
;-)
Pozdrawiam, kiedy zostanę milonerką podzielę się z Wami
:-)
Rozpaczliwie potrzebuję gotówki.
Podajcie pewniaki, które napewną zostaną wylosowane, a nie tylko teoretycznie prawdopodobne, praktycznie nie wypadają
;-)
Pozdrawiam, kiedy zostanę milonerką podzielę się z Wami
:-)
32,34,41,48,60,56,57,66,67,79 godzina 12;27;07 poszły szczesliwe miejmy nadzieje liczby
Dziś na 100% padnie '10' Pozdrawiam Opę.
witam wszystkich -----NIE JESTEM ZA 10-mi ALE OTO DO KOLEKCJI TYPÓW MOJA 9 ......10 40 73 59 28 13 65 68 77 ,,,,,,, co do pewniaków stawiam na parkę 41 43 czyli moje tablice od porscha
Kocham Was wszystkich grających.Czasem któryś zWas wygrywa.JA zawsze jestem na plusie:))Grajcie . Grajcie jak najwięcej!!!!!!:)))
W T S nie bądz żyła raz nam podaj choć 8 niechaj i my się wzbogacimy
jak nam oddasz trochę grosza wszak nie zbiedniejesz bo i tak następnego dnia polecimy do kolektury
Kogo chcecie ograć??.Skarb Państwa ??? To Skarb Państwa ma 100% udziałw w TS.
dzisiaj niestety będziesz w stresie bo los nam milion 10 przyniesie :-))
Niech każdy dorosłsy Polak da mnie tylko 1 zł .Jawylosuję jednegto któremu oddam połowę Reszta dla mnie . TO JEST TO.
Nigdy Kaczorku .Nigdy . Nie ma takiej możliwości.
A POLICZYŁEŚ DOBRZE A DZISIAJ TO DOPIERO POCZĄTEK OD JUTRA WSZYSCY KAZDEGO DNIA MIN.9/9 :-)
a tak w ogóle to każdego dnia wystarczy 6/8 z plusem i jestes bankrutem HEY!!!!!!
Jaką kasą dysponujesz??Skarb Państwa ,a więc JA ts mamy nieograniczone możliwości
Jeśli miałbyś 0,01%.tego co Ja to nie grałbyś w zadne gry. bo po co?? CHYBA ŻE CHORY NAHAZARD:))))
MOJE WYLICZENIE 16MLN.RAZY 5 ZETA WPŁYWY WYPŁATY 1 MLN.6/8 Z PLUSEM RAZY 200 ZETA = MINUS120 MLN.STRAT KAŻDEGO DNIA JUŻ OD DZIŚ
I NIE PRZESADZAJ NIE JESTEŚ AŻ TAK BOGATY SKNERA JESTEŚ OSZCZĘDZASZ NA WSZYSTKIM A JUŻ NAJBARDZIEJ NA KOLEKTORACH WYSTARCZY POPATRZEĆ JAKIE STARE TERMINALE DAJESZ
ŻEBY KOLEKTORZY NIE ZAJMOWALI SIĘ CZYMŚ INNYM NA CHLEB PRZEZ CIEBIE BY NIE MIELI DLATEGO STRZEŻ SIE TWOJA KLĘSKA BLISKO
Nie da się ograćMNIE .TY wiesz i wiedzą Wszyscy.Prubójcie!!! Zysk jest mój:)))).
oddaj swój kalkulator na złom bo ci zle liczy a skarb panstwa już po miesiącu nie będzie wspierał bankruta NARKA
Do wpisu 5949. "Człowiek jest wielki nie przez to,co posiada,lecz przez to,kim jest, nie przez to co ma,lecz przez to czym dzieli się z innymi". Jan Paweł II. Porównałbym TS do ojca Tadeusza:)Ściąga "cegiełki" od ludzi,czasem głosi piękne hasła -a sam jeździ furą za 300tys.. Czyż nie bardziej po chrześcijańsku byłoby, gdyby miał auto za 100tys.,a 200tys. przeznaczył na chore,biedne dzieci? Zarydzykuję stwierdzenie,że wszystko ma swój koniec, każda niesprawiedliwość też,ale wygrać z TS to wielka sztuka.Przez ponad pół wieku nikt go nie pokonał,ale myślę,że najlepsze czasy i tak ma już za sobą. Rydzykujmy ostrożnie:)wszystko jest możliwe:) Pozdrawiam
Graj Kaczor ,graj .Im więcej gracie tym więcej dla MNIE.
Matycz.jesteś wspaniały.Tak trzymaj.Wiesz że mam rację.??
...WTS -gdybym był wspaniały miałbym na imię Ferdynand:):)hahah. Chyba troszkę źle mnie zrozumiałeś. Morał z tego matyczenia wyciągnąłbym jeden: WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. Pozdrawiam
Piękie piszesz .Masz dużą wiedzę.To miałem na myśli pisząc że jesteś Wspaniały .NIC INNEGO !!!!
...chciałem kochany WTS dać Ci do zrozumienia,że głoszone przez Ciebie hasła np."Szczęście częściej" -mogą się dla Ciebie przekornie obrócić w "nieszczęścia częściej" i możesz rzadziej bywać "zauważalnie" na plusie, dla nas odwrotnie:) Tego nam życzę,choć to bardzo trudne.
...bo mówiąc "Szczęście częściej" chodzi Ci głównie o nasze cegiełki Judaszu:) hahah. Nie życzysz nam dobrze, obłudniku:) hahah. We'll fight!
Matycz!! JesteS statystykiem i matematykiem .Ja troszkę też.Nie mam racji pisząc że z TS nie da się wygrać????:)).
Mój ostatni wpis był do TS, nie do Ciebie:) TS ma za bogate imperium, jak wspomniany ojciec:),żeby z nim wygrać. Jednostkom to się udaje, ale czy wspólnie go kiedyś pokonamy -czas pokaże. Wiara góry przenosi. Pozdrawiam
Jest nas tylko 2? trudon może jak bedzie wyższa wygrana to bedzie wiecej chetnych .Pozdrawiam
Próbóję drażnić Wszystkich.Moim nickiem też.Oczywiście Kaczor miał rację .Gram w TS. Je3stem do tyłu .Nie gram nałogowo.
...WTS - ja jutro atakuje TS numerek a we wtorek DL!
masz dac mi-nam wygrac !!
masz dac mi-nam wygrac !!
Klonek -życzę 10/10. Z tych liczb było do tej pory 7x 7/10. Może czas na 10/10. Ja bombarduję TS od paru lat. Nie jest tak łatwo,ale wszystko jest możliwe.Pozdrawiam
TAK>!!! Wszystko jest możliwe .Również to że w DL będzie 100 lub więcej 6.
MAGNETO - jesli sie nie myle 900 000 lub 950 000 zł :) jutro gram :D
w numerka warto grać,troche zapomniana gra,mialem kiedys trafiony numerek i 3 liczby, kuzwa brakowało tylko jednej lczby a była kumulacja 600tys i w tym dniu ktos to zgarnoł. Pewnie ktoś z Was :)
Tak WTS, ale dla TS to i tak byłby mały "uszczerbek" bo pula w DL idzie do podziału. Ale gdyby tak kiedyś udało nam się "ustalić" może nie jedną, a z dziesięć kombinacji ML na większą liczbę skreśleń, i któraś okazałaby się tą właściwą -wtedy naprawdę byłby sukces. Pozdrawiam
Witam no jest całkiem sporo masz racje maniek50 900 000zł tyle ze nikt nie moze trafic moze jutro powodzenia
MATYCZ to jest nie głupi pomysł z tymi pewniakami nawet na początek wejdzie 5/10 to i dobrze,zawsze niektórym chodzą po głowie jakieś numery
Tak Opa -ale zajrzyj do działu Typowania. Gdyby było tak prosto wygrać już dawno ścigałbym się z ojcem T. BMW za 250 czy 300tys. Możesz też przepisać np. 2 piątki od mistrzów. Życzę powodzenia, wszystkim, bo przecież losują 20 liczb. GOOD LUCK!
puściłam też
24,18,27,26,38,52,75,76,70,20
oraz
54,05,15,40,49,73,23,67,72,28
mam nadzieje powalić i roznieść TS
24,18,27,26,38,52,75,76,70,20
oraz
54,05,15,40,49,73,23,67,72,28
mam nadzieje powalić i roznieść TS
Marzeno droga -wszyscy tu jesteśmy naiwni i pełni wiary zarazem. Wszystko zależy od tego, czy te pewniaki były "inspirowane" reklamami czy statystykami:):):)hahah powodzenia
...a może jednym i drugim:) o tym chyba najlepiej wie nasz orzeł -Kaczor:) pozdrawiam Kaczor, też Ci życzę szczęścia z tymi tablicami, widzę,że pierwszy numer z tablic jest:)
klonek obym się mylił ale ja tam widzę co najwyżej 3/10 marzenko jeżeli pomieszałas to może 7/10 ale to tak na mój kaczy kuper oczywiściejestem za każdym kto marzy o tej 10/10 ale powtarzam po raz kolejny 1 zakład 10/10 i wedle zasobnosci portfela reszta na 6-9 skreśleń po prostu mam nadzieję że każdy z nas trafia te 6 przy czym 6/9 to 42 zeta a 6/10 tylko 12 wniosek oczywisty samych sukcesów
7/7 na dziś 10 11 13 38 40 49 77 ;) wiara czyni cuda! ...a moze sie uda?
Też mam Kaczor na 4 losowania wypuszczone na 9. -2,17,19,23,32,40,44,53,60. Ale Kaczor powtarzam,że te lizaki mnie raczej nie interesują,bo musiałbym często jak Ty trafiać 6/9, a też nie jest prosto. Gram po prostu o wszystko,albo nic. Ale kto na ile gra skreśleń to indywidualna sprawa. W DL nie masz wyboru. Powodzenia.
...hahah Kaczor odkąd powtórzyło się 10 liczb z 1 XI 2006 -zacząłem Cię słuchać, wierzyć w daty, duchy i reklamy:):)
masz rację matycz indywidualna sprawa ale nawet 5/9 jest więcej niż 5/10
matycz przyjrzyj się na ten tydzień numerowi mojego konta coś mi mówi że wybuchnie może dziś chociarz uzyłem tylko 3 zcyferek
...tzn. w duchy już wcześniej wierzyłem, a raczej w dusze. Ale to nie temat tutaj. Co do wygranych "lizaków" zgadzam się -lepszy rydzyk niż nic:) hahahh Powodzonka
ja swoich nie sprawdzałem ale na bank coś tam jest tym bardziej że znów mały awansik w typowaniach ale to pewnie przez pewniaka na wczoraj 68
...ja tylko przedwczoraj 6/10 i wczoraj 3/9. Zawsze sprawdzam, muszę wiedzieć ile przegrywam. Jestem przecież statystykiem:):)hahah
...ale Ty i Ela macie rację, kiedyś powrócę do buków, jednocześnie -nie odchodząc od TS. Też można wygrywać. Jeszcze trochę poczekam...
ja puscilem 8-32,34,48,57,60,66,67,79-bo tyle bylo jak musialem jechac,oby weszla dziesiatka