Wpisy 590 175 – 590 274
9 listopada 2011 09:34 → 9 listopada 2011 11:18, 100 wpisów
spook
"czego innym życzę" ? tak szczerze ?
Choć prawda, tak naprawdę - nie ma żadnego znaczenia - napiszę Ci -
wysokich wygranych
w realu
i bądź zdrów
"czego innym życzę" ? tak szczerze ?
Choć prawda, tak naprawdę - nie ma żadnego znaczenia - napiszę Ci -
wysokich wygranych
w realu
i bądź zdrów
Darek...
Coś trzeba pomyśleć na 14:00
3,5,26,27,31
14,27,32,41,57
21,42,49,55,69
14,27,32,41,57
21,42,49,55,69
ostatni raz zyczę
dzien dobry
i znikamy
dzien dobry
i znikamy
5,8,33
3,7,26
2,5,49
3,14,50
8,69,77
27,32,78
3,7,26
2,5,49
3,14,50
8,69,77
27,32,78
Witam wszystkich!
Mam pytanko, gdyż jestem tu nowy. Jaki sposób grania uważacie za najskuteczniejszy? tzn. na ile liczb??
Mam pytanko, gdyż jestem tu nowy. Jaki sposób grania uważacie za najskuteczniejszy? tzn. na ile liczb??
andro0 hajj
Gała...
androo
na 14 :00 , gała bedzie duzo gada , nie bedzie znika jak wczoraj
na 14 :00 , gała bedzie duzo gada , nie bedzie znika jak wczoraj
Darku >>> tak jak przed chwila rozmawialiśmy tel - zobacz w poważnych - i raczej wątpię czy ktoś by Ci czy mi był w stanie powiedzieć to w realnym świecie.
Wiesz tylko takie podsrywanie na czacie ...
z zazdrości czy hooojjj wie czego
Ale coś ostatnio Pasko wspominał o spotkaniu w realnym swiecie - wierzę,ze się uda i zastanawiam czy Ci WIELCY tego portalu również się zjawia ...
Wiesz tylko takie podsrywanie na czacie ...
z zazdrości czy hooojjj wie czego
Ale coś ostatnio Pasko wspominał o spotkaniu w realnym swiecie - wierzę,ze się uda i zastanawiam czy Ci WIELCY tego portalu również się zjawia ...
i czy sa faktycznie tacy WIELCY na jakich kierują sie tutaj i jeszcze raz WIELKI szacunek za Twoje osiągnięcia ...
madzia
zobacz nick spook gosc i przeczytaj majoreczka co pisała
powodzenia
zobacz nick spook gosc i przeczytaj majoreczka co pisała
powodzenia
45. Monet 2011-07-03 10:36:58
Hefajstos>>
Jesteś pewien,że zwracając się do mag.. "Pani" piszesz właściwie?
"Typowania na żywo" i to co teraz tam można sprawdzić sugerowałoby daleko idącą ostrożność.
Pozdr.
Właśnie o takie podsrywanie mi chodzi bez dowodów aby tylko zaistnieć ...
Hefajstos>>
Jesteś pewien,że zwracając się do mag.. "Pani" piszesz właściwie?
"Typowania na żywo" i to co teraz tam można sprawdzić sugerowałoby daleko idącą ostrożność.
Pozdr.
Właśnie o takie podsrywanie mi chodzi bez dowodów aby tylko zaistnieć ...
krzysio744 >>> to nie tylko o spook się rozbija ale tez o wielu innych mag..Darek - takie wałkowanie tematów .. zasłaniając się jakimiś mało POWAŻNYMI argumentami ..
Darku ja z pewnością też i myślę,ze wiele jeszcze innych osób ... zastanawia mnie jednak czy Ci co maja tutaj tyle do powiedzenia na temat innych użytkowników zdobędą się na odwagę czy tylko za monitora czują się tak mocni ...
Witam cieplutko chat...miłego dnia życzę i owocnych typowań
opty...
madzia77
Dariusz Witkowski
krzysio744
basia
andromeda
Krzysio
Monet traktuję multi lotka raczej jako rozrywkę także interesują mnie raczej skromne wygrane do tysiąca zł. Nie napinam się na niego tak, jakby zależało od tego moje życie w dobrobycie
Witaj ulala
ulala
Bawcie sie dobrze ja niestetymuszę znikać
do pracy
do pracy
jaron22 >>> to bardzo dobrze trafiłeś,bo Monet i Robal są tutaj WIELKIMI autorytetami w zakresie typowań ...
poprzeglądaj archiwum stronki to oniemiejesz na widok ich osiągnięć ...
poprzeglądaj archiwum stronki to oniemiejesz na widok ich osiągnięć ...
jaron>>>>
Sorrki vice szefowa portalu zawsze ma rację.Nic ciekawego nie mogę Ci podpowiedzieć.Ona to załatwi.
Tylko nie daj się jej na jakiś priv wciągnąć bo będziesz gorzko żałował.Jak ja i wilu innych.
Sorrki vice szefowa portalu zawsze ma rację.Nic ciekawego nie mogę Ci podpowiedzieć.Ona to załatwi.
Tylko nie daj się jej na jakiś priv wciągnąć bo będziesz gorzko żałował.Jak ja i wilu innych.
Monet >>> wielu innych - możesz jaśniej czy zaś będziesz podsrywał jakimiś niedomówieniami ...
przypominam Ci,że na gg Ty pierwszy napisałeś jak i Twoja "koleżanka"
Więc przestań ***olić bez sensu ...
przypominam Ci,że na gg Ty pierwszy napisałeś jak i Twoja "koleżanka"
Więc przestań ***olić bez sensu ...
ja nie pisze o profilu tylko o priv - a żenujący jesteś Ty i tchórzliwy w dodatku .. cecha wielkiego wojownika
Jak zwykle czytam Was w zachwycie... naprawdę nie macie innych problemów?
Melisa dla wszystkich!
Idę popracować, zajrzę przed losowaniem
Melisa dla wszystkich!
Idę popracować, zajrzę przed losowaniem
przypominij sobie kogo o nr mojeg .gg prosiłaś.
Nie będe prosił o świdaczenie tej osoby,bo zbyt wielki szacunek mam dla niej żeby ją mieszać w twe brudnie zagrywki.
I ostannie do ciebie :
SPADAJ>
Nie mam przyjemności.
Nie będe prosił o świdaczenie tej osoby,bo zbyt wielki szacunek mam dla niej żeby ją mieszać w twe brudnie zagrywki.
I ostannie do ciebie :
SPADAJ>
Nie mam przyjemności.
wkopałeś się tym też,ze pieknaja rezygnowała ze swoich spotkań z przyjaciółkami ...
oczywiście że prosiłam,bo Cie wykasowałam ... a miałam cos ważnego jeszcze do powiedzenia ...
na rzecz mojej "radosnej twórczości" a co też będę czepialska jak robal i mam zamiar to wyjaśnić ... no chyba,ze nie wygodne Ci to jest
ujebliwy to jesteś Ty od samego swojego istnienia tutaj -teraz agresją próbujesz ....
zwłaszcza przez 8 miesięcy czytania "radosnej twórczości" a potem głupim tekstem "nie będę udowadniał,że nie jestem wielbłądem" wszyscy inni mający kontakt realny ze mną jakoś nie narzekają na naruszenie ich prywatności ...
naturalnie jeżeli sobie życzysz osoby te z grzeczności potwierdzą ze mną kontakt realny oraz żadnych przykrych konsekwencji z tego tytułu ...
po jakiego hoooja danteV wypytywał jedna z użytkowniczek o moja osobę ... odważny był jak i Ty ...
Dość już tych pomówięn błagam przestancie za każdym razem jest to samo.
eryka i tak zawsze będzie dopóki Ona tutaj jest.
Dla niej -jak stwierdziła to świetna zabawa.
Ja nie spotkałem a ni w życiu ani w necie tak zaczepnego człowieka.
Dla niej -jak stwierdziła to świetna zabawa.
Ja nie spotkałem a ni w życiu ani w necie tak zaczepnego człowieka.
Monet...ostatni trójkę a plusem ustrzeliłam...dobry strzelec ze mnie haa