Wpisy 588 027 – 588 126
8 listopada 2011 00:00 → 8 listopada 2011 08:34, 100 wpisów
wiesz ja głebi dusz wiem że dużą wygraną trafie 9,9/2 lub 10/10na stawc podstawowej opti45wierze wieże uwierze jak trafie
jaruś no coPasko chcesz bić? za co juz rozrabiasz
kurna jak już kasy nie mam bo ostatnio tak dała sobie na ambit że wygram i wielkie Gie
no co ty opti45 paska za co on taki suchy za dużo pali i śię denerwuje pasko kwiatuszek dla ciebie
opti45 ja to nie mam ale bede miał to jest pojecie zgledne ale jakie raalne i wogółe
jaro ja ***ziele dla Pasko kwiatuszek a mnie tyle nie było i dla mnie nic
hehehe oj oby było realne
idę spać bo właśnie znowu wyjazd a święta za pasem to pracy mam ful
opti45 poważnie to jutro zagram za 10zł najniższa zagrna w totka jutro bedzie a co mi tam
jaro nie mam czasu ..wiesz że praca lubi gł............ch ja pewnie to mam
opti45 a idz ty to nawet dla swoich nie masz czasu śpij słodko kolorowo ja teżide pa pa
no raz mi sie trafiło w profilu 4/12w lotto
jaruś to właśnie te moje cholery tyle czasu mi zabierają
żeby ja w realu tak typowała
jaruś już spadam słodkich snów widzisz że nawet Pasko zwiał juz się tuli do żonki
bambino
i znowu będziesz rzygał
też się ożeń kure a nie sie o***zielasz
jarojak mogłeś zapomnieć
nie mogę się połapać z tymi emotkami Pasko coś poprzestawiał.....o bambino zapomniałeś
hehehehe koliberek
jaruś
opti45 jak jusz muśisz to idz do męża tylko nie stawiaj mu loda bo nie wypada a kto zapłaći pa pa
no co Ty jaro....o 01;24 loda$$$$$ ja tak po cichutku pod kołderkę coby sie nie nie zbudził
pa
lata pracy jaro juz idę papa tylko ciiiiiiiiiiiiii
.......................................
12 osób na czacie.. .
42 osoby na czacie.. .
....................Dobranoc.. .
....................Dobranoc.. .
Dzień Dobry
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
Komu w drogę temu czas
do zobaczenia
do zobaczenia
4/8,ale trafiłam cała trójke z plusem tylko ja zatypowałam-a nie wysłałam .Podana w typach u stolatka