Wpisy 587 473 – 587 572
7 listopada 2011 20:17 → 7 listopada 2011 20:59, 100 wpisów
ulala....a śledź pod pierzynką to jak? Śledź w śmietanie czy jadłaś go pod pierzynką?
andruśka...o ja pitoleM jak morderstwo bez Hanki to już nie będzie TO
ulala....aaaa to pod taką pierzynką.Też lubię sledzie tylko piję po nich jak smok wawelski
ulala , tak bardzo dobre
krzysiu ...mniam mniam śledzie dobrej jakości nie slone takie akuratne
sledz , smietana , cebula , a ostatnie razem tez hmmm jabłko
krzysio..jabłko się ściera na tarcemniamnuśne takie sledziki z jabłkiem,nadaje potrawie kwaskowatośi i słodkości zarazem
Przestrzegam przed zdrapką:bitwa morska,koszta:3zeta za sztuka,a w środku pusto
hipcio...daj sobie spokój z tymi zdrapkami,lepiej wysłać kolejny kupon MM
hipcio...o grze wstępnej też możemy popisac jak chcesz.Masz z ta gra jakiś problem?
andruśka....świece,dobre winko,kominek,strzelające drewno w nim....mmmmmmmmmm.......... sie rozmażyłam
A ja właśnie bedę malować pokój i zasłony myśle całkowicie zlikwidować
świece....płatki róż.....nastrojowa muzyka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zawsze jest inaczej z zasłonami nawed jak się nie zasłania nie jest tak łyso to jest moje zdanie
andruśka...kąpiel w pianie,dobry masaż,nie tylko pleców Mmmmmmmmmm.....................
deki....ja nie jestem dyplomatką bo dyploma nie urodziłam a TY jestes dekuś? Skarbie Ty moje??
taka normalna akrylowa..mam mała łazienke wiec nici z kabinowania,ale te nowe wanny sa inne od mojej starej wanny
ulala...a jakie lekkie nie? Te stare ciężkie małpy jak nie wiem co a te lekkie
ja mam wannę i kabinę.Z kabiny korzystam w lecie albo jak mi się gdzieś śpieszy a z wanny jak mam dłuższą chwilkę dla siebie.Siedzę wtedy godzinę we wrzątku aż wszystkie lustra parują
jak od czego?Od tej gorącej wody.Jak mi ostygnie dolewam znowu ukropu.Kiedyś zemdleję i będzie pokąpieli
deki...jeszcze ze mną tak źle nie jest ale wiesz,różnie bywa w życiu
deki....jak pieprznę to wszystkie płytki się dobrowolnie poodklejają