Wpisy 587 427 – 587 526
7 listopada 2011 20:02 → 7 listopada 2011 20:38, 100 wpisów
lila.... od godz 5
i znikam ide tam
i znikam ide tam
pani androo
byłaś w sklepie z rowerem , daje katar
byłaś w sklepie z rowerem , daje katar
androo no ok
Lila możesz mieć problem ze startem w kosmos,słyszalem,że nasa ma mniejszy budżet
ulala....Tak,pogniewałam się i dzisiaj jej nie obstawiłam,zobaczysz że teraz wpadnie
Ja skreślam kupony,i co moment zmienia koncept i w kosz i tez jej teraz nie mam na kuponie haa
hipcio...służąca ma wolne o tej porze bo ja nie jadam kolacjia jak juz to bardzo rzadko
i sama sobie robie jak na coś mam ochotę,poza tym ja nie mam służącej tylko Panią do pomocy
ulala....a śledź pod pierzynką to jak? Śledź w śmietanie czy jadłaś go pod pierzynką?
andruśka...o ja pitoleM jak morderstwo bez Hanki to już nie będzie TO
ulala....aaaa to pod taką pierzynką.Też lubię sledzie tylko piję po nich jak smok wawelski
ulala , tak bardzo dobre
krzysiu ...mniam mniam śledzie dobrej jakości nie slone takie akuratne
sledz , smietana , cebula , a ostatnie razem tez hmmm jabłko
krzysio..jabłko się ściera na tarcemniamnuśne takie sledziki z jabłkiem,nadaje potrawie kwaskowatośi i słodkości zarazem
Przestrzegam przed zdrapką:bitwa morska,koszta:3zeta za sztuka,a w środku pusto
hipcio...daj sobie spokój z tymi zdrapkami,lepiej wysłać kolejny kupon MM
hipcio...o grze wstępnej też możemy popisac jak chcesz.Masz z ta gra jakiś problem?
andruśka....świece,dobre winko,kominek,strzelające drewno w nim....mmmmmmmmmm.......... sie rozmażyłam
A ja właśnie bedę malować pokój i zasłony myśle całkowicie zlikwidować
świece....płatki róż.....nastrojowa muzyka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zawsze jest inaczej z zasłonami nawed jak się nie zasłania nie jest tak łyso to jest moje zdanie