Wpisy 585 573 – 585 672
6 listopada 2011 17:35 → 6 listopada 2011 20:33, 100 wpisów
Ulala. .
.................................................................
.................................................................
Ulala.. .Jeden to za mało.. .
Powinno być tak, x 100.. .
..............................................................................
Powinno być tak, x 100.. .
..............................................................................
anatol - jak i tamta Ci nie dała - tak i ta nie da
ale - będziesz miał o czym myśleć
jaki wulgarny - a może i dam ....
i cóż Ci do tego .... raz dałam - mogę i drugi raz mu dać ...
ale z pewnością nie komuś takiemu jak Ty pfuj ....
ale - będziesz miał o czym myśleć
jaki wulgarny - a może i dam ....
i cóż Ci do tego .... raz dałam - mogę i drugi raz mu dać ...
ale z pewnością nie komuś takiemu jak Ty pfuj ....
Ulala.. .
Musze napisać tu sprostowanie bo zostałem zarzucony mailami. Piszac niezyczliwe osoby nie miałem na myśli ze ktos jest niezyczliwy ogolnie tylko ze jest niezyczliwy w stosunku do madzi77. Oczywiscie to dziala w 2 strony i widze ze madzia77 jest rowniez niezyczliwa w stosunku do kilku osob czego nie da sie ukryc. Generalnie mialem na mysli to aby osoby wrogie w stosunku do siebie nie wyciagaly swoich zatargow powstalych poza strona multipasko tj. na gg itp. tutaj na stronie, robiac z niej czasami arene do prania brudow i udowadniania kto jest niby czarna owca.
Proponuje jeszcze zapoznać się KTO
robi arenę do prania.... swoich brudów - to naprawdę NIE jest trudne
robi arenę do prania.... swoich brudów - to naprawdę NIE jest trudne
Znalezione we wczorajszej gazecie.. .
" Wysłala 33 000 kuponów Lotto i nic nie wygrala.....
" Wysłala 33 000 kuponów Lotto i nic nie wygrala.....
pewnie nie trudno znaleźć kto "zagroził" pierwszy wywaleniem prywaty na arenie portalu - można znaleźć to w poważnym temacie w razie coś służę wklejką... Nie ja pierwsza zagroziłam o ujawnieniu prywatnej korespondencji na portalu ... ja nie mam w tym interesu,ale zdaje się,że ktoś ma w tym interes - lub swoistą przyjemność ...
Pasko
proszę podliczyć MOJE owieczki -
585530. madzia77 2011-11-06 (16:16)
a teraz robal jeśli łaska policz swoje owieczki ... bo,że je masz to ktoś to sprawdził (nie ja) ...
-
Nie siedzisz chłopaku przed moimi kompami i nie widzisz KTO pisze, ale możesz sprawdziś - iloma nickami się tu loguję ze swoich adresów
Potraktujmy to jako taki test na prawdomówność pewnych PASKUDNYCH insynuacji
proszę podliczyć MOJE owieczki -
585530. madzia77 2011-11-06 (16:16)
a teraz robal jeśli łaska policz swoje owieczki ... bo,że je masz to ktoś to sprawdził (nie ja) ...
-
Nie siedzisz chłopaku przed moimi kompami i nie widzisz KTO pisze, ale możesz sprawdziś - iloma nickami się tu loguję ze swoich adresów
Potraktujmy to jako taki test na prawdomówność pewnych PASKUDNYCH insynuacji
585432.
"Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa."
Owszem Bywa.
Każdy skutek ma swoją przyczynę.Czy jesteś na tyle zaniedbany czy mało rozgarnięty,że nie widzisz przyczyn? A skutek oceniasz właśnie tak?
Nieżyczliwych "jej" osób - czy by być w stanie przypomnieć sobie i policzyć ile Ta Twoja faworytka konfliktów wygenerowała na Twojej stronie pod Twoim czujnym okiem? A teraz jakby bardziej zasadnym pytaniem czy również i nie za cichym przyzwoleniem?
Rozpatrując sprawę w takim aspekcie łatwiej zrozumieć pewnie Twoje zachowania jak również całkowity ich brak wtedy kiedy były oczekiwane.
Jako informatyk jesteś zapewne dobry w tym co robisz.
W roli admina- w mojej ocenie 51% do d.u.p.y
I proszę mnie nie odprowadzać.
Wiem,gdzie są drzwi.
Pozostałym dziękuję za te ponad trzy lata.
Pozdrawiam.
"Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa."
Owszem Bywa.
Każdy skutek ma swoją przyczynę.Czy jesteś na tyle zaniedbany czy mało rozgarnięty,że nie widzisz przyczyn? A skutek oceniasz właśnie tak?
Nieżyczliwych "jej" osób - czy by być w stanie przypomnieć sobie i policzyć ile Ta Twoja faworytka konfliktów wygenerowała na Twojej stronie pod Twoim czujnym okiem? A teraz jakby bardziej zasadnym pytaniem czy również i nie za cichym przyzwoleniem?
Rozpatrując sprawę w takim aspekcie łatwiej zrozumieć pewnie Twoje zachowania jak również całkowity ich brak wtedy kiedy były oczekiwane.
Jako informatyk jesteś zapewne dobry w tym co robisz.
W roli admina- w mojej ocenie 51% do d.u.p.y
I proszę mnie nie odprowadzać.
Wiem,gdzie są drzwi.
Pozostałym dziękuję za te ponad trzy lata.
Pozdrawiam.
Monet >>> a czy ja jedna miałam tutaj tylko konflikty - dlaczego ciągle koncentrujesz się tylko na mojej osobie ...
Ludzie,ludzie-cuda w tej budzie.
sprawa przecież nie tyczy się Ciebie - zresztą od początku nie tyczyła, Ty sam wszedłeś miedzy mnie a swoją "faworytką" pięknaja ... nie rozumiem jednak dlaczego tak Cię ten konflikt zaabsorbował???? Było tutaj bez liku innych konfliktów,a Ty akurat zaangażowałeś się w ten ... ??????????????
Pasko
z moich adresów IP - ile nicków się logowało - powtarzam pytanie?
z moich adresów IP - ile nicków się logowało - powtarzam pytanie?
wystarczy wpisac w Google tak.
wysłała 32 tysiace kuponów i nie wygrala
wysłała 32 tysiace kuponów i nie wygrala
a zapomniałam też Monet ... miałeś też coś do Fobi1 jak coś nie tak napisała do piekneja i z tego tez powodu jak sadzę odeszła ...
Robal_36 >>> nie rżnij głupa,bo mi już na nerwy działasz - można mieć 100 - 200 sieci i tyle samo IP lub bramka proxy ...
Wszystko to jest opisane w Gazecie Radomskiej.. .
tak,że to żaden dowód ...
a obrzydliwy jesteś Ty wysuwając insynuacje pod adresem mnie,anatola,mag ..
a obrzydliwy jesteś Ty wysuwając insynuacje pod adresem mnie,anatola,mag ..
I mną się nie przejmuj - ja jestem ogólnie znanym obrzydliwym bezkręgowym kompletnym idiotą, ale - takie chowania łba w piasek coś załatwia ? ALE
- kto pisał na parę nicków robal, czy te dwie prawdopodobnie panie ?
- kto pisał na parę nicków robal, czy te dwie prawdopodobnie panie ?
Robal_36 >>> to Ty masz jakieś obsesje na punkcie podwójnych nicków - nie ja więc to nie mój problem,a skoro uważasz,że nazwa bezkręgowiec jest obraźliwa no cóż ...
i jeszcze coś gdzie Cię wymienione przez Ciebie nicki obraziły w rażący sposób co?
i jeszcze coś gdzie Cię wymienione przez Ciebie nicki obraziły w rażący sposób co?
zobacz co Ci wkleiłam w księdze gości - zauważyłam,ze interesujesz się Mini - podałam przydatną stronkę i to uważasz za przejaw antypatii???
Pasko
samo się nie rozwiąże - ale - swoimi dziś wpisami, jakieś -nawet c i e k a w e stanowisko przedstawiasz
rób jak chcesz
milan
i powodzenia
samo się nie rozwiąże - ale - swoimi dziś wpisami, jakieś -nawet c i e k a w e stanowisko przedstawiasz
rób jak chcesz
milan
i powodzenia
Witam wszystkich na tej stronie!
Tych spokojnych i tych zwaśnionych.
Tych spokojnych i tych zwaśnionych.
witajcie klika do was basia z lublina ja typuje takie liczby 4,15,24,61
dzien dobry
pomału jeszcze uciekamy
pomału jeszcze uciekamy
ulala
Łobuzy chcieli porwać 2,5zeta ze skarbonki ale odparłem atak,pieniążki uratowane
Przy zakupie rybek akwariowych polecam stworzenie małego haremu:niepozorny samiec i kilkanaście dorodnych samic
hipcioo
ja wole 71
ja nie chcę 78
ja nie chcę 78
hipcioo
pani androo chce spróbować tanczy
pani androo chce spróbować tanczy
Oglądałem film:goście,goście i pokazuje on,że każdy ksiązę posiada sługę niezbyt rozgarniętego,tak więc jak kobieta szuka swojego księcia musi zwracać uwagę na zachowanie sługi,bo po ślubie będą w trójkącie
mówie nie bedzie 78
jak nie spadnie zostajecie łomoty
jak nie spadnie zostajecie łomoty
hipcioo
chyba moze jest oszustwo TS włozone srodku kula metalowa za ciezka 78 nie spadnie
chyba moze jest oszustwo TS włozone srodku kula metalowa za ciezka 78 nie spadnie
lila...