Wpisy 585 417 – 585 516
6 listopada 2011 14:45 → 6 listopada 2011 16:07, 100 wpisów
sam9 >>> podałeś mi kiedyś swoje pełne dane (oszczędzę szczegółów po co, nie wszyscy musza wiedzieć) czy miałeś kiedykolwiek z tego jakieś nieprzyjemności?
Proszę tylko o odpowiedź TAK lub NIE ...
Proszę tylko o odpowiedź TAK lub NIE ...
madziu77,nie madziuniu,jestem Ci bezgranicznie wdzięczny
jeszcze Ci się nie odwdzięczyłem za Twą dobroć,ostatnio mam same przeszkody zdrowotne,za tydzien idę do szpitala na 14--e dni
jeszcze Ci się nie odwdzięczyłem za Twą dobroć,ostatnio mam same przeszkody zdrowotne,za tydzien idę do szpitala na 14--e dni
sara1: połowa może nawet nie ma zarejestrowanego nicka Myślę, że to normalne.
madziu77,jesteś dobrą osoba,kto Ciebie nie rozumie,to Cię
nie zna i nie powinien(a) się o Tobie wypowiadać
nie zna i nie powinien(a) się o Tobie wypowiadać
Bonus Multi Multi: 40 000 złotych
sam9 >>> nie chce byś dziękował był to po prostu odruch taki czysto ludzki ... rozchodziło mi się tylko o czyjeś zdanie,że nie jestem godna zaufania .. można znaleźć to w temacie poważnych - zabolało mnie to mocno,bo ktoś ze zwykłej złośliwości,ze złapałam na go kłamstwie .. Tobie dziękuje,że potwierdziłeś ...
sara1 .... witaj ..
sara1 .... witaj ..
Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa. Nawołuję natomiast do nie oceniania innych na podstawie łatek przypinanych przez inne osoby
Pasko masz rację ludzie ze stonki na tyle się nie znają by osadzac ludzi..innych na podstawie wpisów .....popieram cię...
Pasko
pisze się "wdała"
nie masz racji, ale to ty jesteś tu szefem
pisze się "wdała"
nie masz racji, ale to ty jesteś tu szefem
witam wszystkich
Żeby była jasność, to ja piszę o swoich "odczuciach", bo nie było jeszcze okazji spotkać się "na żywo". Myślę, że prędzej czy później takie spotkanie dla odważnych się pojawi
Pasko, jak zrobić Zeby obok mojego wpisu był obrazek?
w jakimś temacie
Robal_36 >>> a w czym nie ma racji - możesz jaśniej czy znowu z partyzanta?
Pasko
jeżeli chcesz wypowiadać się na temat czyjejś NIEŻYCZLIWOŚCI to polecam ZAPOZNAĆ się skąd ta nieżyczliwość i czyja.
Służę pełną dokumentacją.
jeżeli chcesz wypowiadać się na temat czyjejś NIEŻYCZLIWOŚCI to polecam ZAPOZNAĆ się skąd ta nieżyczliwość i czyja.
Służę pełną dokumentacją.
madzia77,jest godną zaufania osobą,a że komuś dopiecze na czacie
no cóż,staje w obronie swojej osoby
no cóż,staje w obronie swojej osoby
Witam wszystkich graczy.Mam taką piątke na 22, -59,31,70,79,66,co sądzicie zagram x 5 stawka.
..Jak dzieci. Zycie jest zbyt krótkie aby marnowac go na jakieś spory.
szczery
przypominam,że Admin ma na myśli swój portal a nie pogawędki na gg a Ty pieknaja zachowałaś się i zachowujesz podle wobec mnie tutaj na stronce i to widać w Twoich postach,a teraz i zazdrosna ze swoją ekipą o stanowisko Admina - żałosne ...
i jak Ci przykro,że ktoś się na stronce o mnie z sympatią wyrazi - boli jak cholera co ???
myśle ze moze ...27......nie mam pomysłu nic nie moge wygrać jasna cholercia
...proponuję całą energie skupic na typowaniu numerków, ewentualnie takowe sobie strzelic, może wtedy atmosfera będzie fajniejsza
robson ale coś wygrałeś ......a ja nic nie mogę,,,,chyba że zagram sobie tak będzie najlepiej
Kiedyś ktoś TU zdziwił się bardzo, że
NIE chciałam podać pewnej "zabawnej" istocie swojego numeru telefonu
Hm..... pewnie, że NIE chciałam.
Zaraz wyjaśnię dlaczego....a może lepiej niech TO wyjaśni....
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2720&page=39
Ciekawe czy ten KTOŚ podał swój ? hihihihihi
Tak pisałaś odnośnie mojej osoby ...
a tutaj masz czarno na białym ...
585422. sam9 2011-11-06 (14:56) Czestochowa
a Ty pięknaja mnie atakujesz,bo złapałam Cię na tym,ze kłamiesz - chociażby na tym,ze nie archiwizujesz "mojej wspaniałej twórczości" jak to określiłaś ... a jak sama piszesz masz "pełną dokumentację" (tylko kogo tutaj obchodzą nasze rozmowy z gg???? ) i udowodniłam Ci,że porównywałaś i przekazywałaś IP innych użytkowników ...
NIE chciałam podać pewnej "zabawnej" istocie swojego numeru telefonu
Hm..... pewnie, że NIE chciałam.
Zaraz wyjaśnię dlaczego....a może lepiej niech TO wyjaśni....
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2720&page=39
Ciekawe czy ten KTOŚ podał swój ? hihihihihi
Tak pisałaś odnośnie mojej osoby ...
a tutaj masz czarno na białym ...
585422. sam9 2011-11-06 (14:56) Czestochowa
a Ty pięknaja mnie atakujesz,bo złapałam Cię na tym,ze kłamiesz - chociażby na tym,ze nie archiwizujesz "mojej wspaniałej twórczości" jak to określiłaś ... a jak sama piszesz masz "pełną dokumentację" (tylko kogo tutaj obchodzą nasze rozmowy z gg???? ) i udowodniłam Ci,że porównywałaś i przekazywałaś IP innych użytkowników ...
Trisetum,ja Ci współczuję, musiałeś(łas)dużo przejśc w życiu patrząc na Twoje zdjecie w profilu..
Sara, czepiam się jak komar rejestracji..hehe
wyluzujcie, bo widzę że wszyscy dzisiaj są uczuleni na swoim pukcie
wyluzujcie, bo widzę że wszyscy dzisiaj są uczuleni na swoim pukcie
nie znasz nie oceniaj, zacznij od siebie
sara1
sara1 trzeba podchodzić z dystansem do wszystkiego i jest lepiej
Sara, fajna jesteś laska ( co widac na zdjęciu)hehe i dlatego Szczery szczerze da ci dwa numerki-pewniaki :
5 i 9 ( ew. jeszcze 14)
5 i 9 ( ew. jeszcze 14)
cholera jasna, a u mnie już pust w kieszeniach przez złodzieji TS
postawilabym na 69
postawilabym na 69
on się nie da wielka szkoda
69
78 nie padnie jeszcze przez kilka dni
69 się budzi
sam9 nie pochodze z tego miasta, mieszkam na szczescie gdzie indziej
sam9 nie pochodze z tego miasta, mieszkam na szczescie gdzie indziej
sam9 ta jasne, ale jeszcze niestety sobie pośpi