Wpisy 584 462 – 584 561
5 listopada 2011 21:51 → 5 listopada 2011 22:13, 100 wpisów
xelom...ale i tak jak coś chcę skopiować to pisze po angielskuja się chyba dzisiaj zaśmieję na amen
lila....
Lila nie zapomnij wrzucić jutro pieniążków do skarbonki w kościele
hipcio.....ja nie chodzę do kościoła.Nie wierzę w żadne słowo Batmana
hipcio...wiesz co,temat rzeka.Wierzę w Boga ale do kościoła nie chodzę.Jezus nie brał kasy za szerzenie swoich kazań a batman bierzeObrazków też tyle nigdy nigdzie nie było.Z jednego kawałka drewna można zrobic święty obrazek a z drugiego sedes do wychodkanie będę się modliła do takich obrazków.Modlę się w domu ,przed snem i to mi wystarcza
Ale Lila w kościele mozna spotkać Jezusa ukrytego pod białym opłatkiem,a gdzie indziej nie
hipcio...gdzies w Polsce jest miasto,teraz nie pamietam gdzie ale takie same wafelki wypiekaja Panie
hipcio...kościół to my,więc nie widzę przeszkód modlenia się w domciu.Do kościoła jak ostatnio byłam to przyszły stare ***uśnice i obgadywały jaka sąsiadka w co jest ubrana.Daj mi spokój z takimi wyjściami
hipopotan >>> ja to spotkałam hipokrytę ... który nie chciał mi ochrzcić dzieci tak normalnie na mszy,bo żyję w grzesznym związku (cokolwiek to znaczy) natomiast najstarszą córkę ochrzcił na mszy i to w dodatku celebrowanej ... jeszcze przez innych księży za bagatela 500zł ..
Madzia77 do kościoła idzie się aby spotkać Jezusa,a księża mogą być różni
a jak przyjdzie po kolędzie taki batman to pomodli się jakby miał katarynkę w dupie,pogada o głupotach,łapie za kopertę i spieprzakiedyś dałam mu do koperty 20 zeta to powiedział że nie może tego przyjąć
+ 7 78 5 48 51 +, st6
Lila
xelom...dlatego powinni być pastorzy,mają żony dzieci i jest ok a nie wielki celibat na pokaz a w sumie jedno wielkie kurestwo
ja od księdza usłyszałam tylko raz mądre słowa:
mądrość - nie zawsze idzie w parze z dobrocią ...
mądrość - nie zawsze idzie w parze z dobrocią ...
kolacyjkę jadłem
k..va jakie te pukony długie
można se tą loterią mistrzów ..pe podcierać
można se tą loterią mistrzów ..pe podcierać
lila...to były tylko kanapki z jajkiem i herbata