Wpisy 584 262 – 584 361
5 listopada 2011 20:39 → 5 listopada 2011 21:00, 100 wpisów
Lila napewno nie podkresla wszystkich na czerwono napisz Lila ale z duzej litery i nie podkresli podaje przyklad
nie tez mi podkresla heh ale napisz ,,Lila,, nie podkresli to slownik
krzychu a gdzie w google chrome mozna zmienić ustawienia słownika?
krzychu wszystko podkreśla.Nawet jak napiszę chyba jestem hmmmm .Teraz to co do Ciebie piszę jest wszystko podkreślone
krzychu.....nie dobijaj mniewcześniej w tamtym google nic mi nie podkreslało,kompletnie nic a teraz wszystko
to napisz ,,Lila,, i powiedz czy podkreslilo ale z duzej L :d
mnie ni..podkreśliło tylko " kąbinuje " reszta dobrze , jak nie daję polskich znaków to podkreśla
krzychu...wcześniej pisałam lila czy Lila nie podkreślało nic i to mi pasowało
Andromeda szczerze powiem ze w google chrom to niewiem bo sam uzywam opery i jakos najlepiej mi przypasowala
ulexxa...chyba go zgłoszę do programyu Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Lila tez a sam fakt lila jesli podkresli Ci wyraz to kliknij na niego prawym przyciskiem myszki otworza sie propozycje slownika Wiec tym sie nie przejmuj
ulexxa..lepiej nie bo jak ja Tobie zapodam słownik to takiego w żadnej księgarni jeszcze nie mają
hehe az tak zle chyba nie ja za malolata to bylem zdemoralizowany kilkanascie spraw w sadzie wiec mnie nic nie zdziwi
krzychu...aaaaa jeszcze jedno.Wtedy napisane było jak cos kopiowałam to pisało po Polsku KOPIUJ PRZEJDŹ gdzieś tam a teraz po angielsku
a teraz przyszlo mi w totka grac
a moze zmienilas poprostu jezyk przegladarki wejdz w ustawienia lub preferencje i tam powinien byc jezyk do wyboru
a napisz ,,fuck,, i zobacz czy podkresli wlasnie tak jak Andromeda mowi ;D
heh ja kiedys robilem chinskiego kompa czarna magia :d
Lila a mowilas ze nie znasz
a bidisz to angielski mu sprzyja
czyli tak jak mowilem ustawienia badz preferencje i tam gdzies musza byc ustawienia wybory jezyczka
czekaj zaraz sprawdze bo mam gdzies google chrome ale nie uzywam tego
witam wszystkich w ten piękny sobotni wieczór pełen nadziei i marzeń
moze sproboj tak kliknij na klucz taki narzedziowy w gornym prawym rogu
nastepnie ,,opcje,,
pozniej ,,zawansowane,,
ja pieprze ale się śmieję,chyba cała okolica mnie słyszyżebym tylko dzisiaj nie płakała
lub ,,dla zaawansowanych,,
krzychu.....jakie następnie opcje? Gdzie?kuźwa mi musisz dokładnie bo ja blondynka jestem
Lila a w co granacikiem walnęłaś
i pozniej masz takie cos jak ,,tłumacz,, i odznacz ptaszka tego przy ,,Oferuj tłumaczenie stron w innych językach,, moze pozmoze
Liladlaczego w jaro
nie plakusiaj Lila tam masz takiego ptaszka takiego nike
krzychu...tłumacz mi od początku krok po kroku bo ja nic nie wiem juz
to moze taki maly
o kurcze ok
to prawym przyciskiem myszki klikasz na ten klucz narzedziowy w gornym prawy rogu
lila na polu na którym piszesz kliknij prawym przyciskiem i tam pisze sprawdź pisownie i odhacz ptaszka
nastepnie w menu kontekstowym ktore sie rozwinie wybierasz ,,opcje,,
otworza Ci sie okno i po lewej na takim blekitnym pasku wybierasz opcje ,,dla zaawansowanych,,
nastepnie masz w oknie opcje i czwarta opcja napisana pogrubionym drukiem opcja ,,tlumacz,,
optymistka....co Ty mi pitolisz jak wszystko kuurwa jest nie po naszemu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to zmienia postac rzeczy
nie pitole tylko po odhaczeniu nie podkreśla na czerwono,przetłumacz sobie