Wpisy 582 026 – 582 125
4 listopada 2011 21:28 → 4 listopada 2011 21:43, 100 wpisów
witam.
glupio sie spytam, czy sa jakies specjalne zasady przy rozpisywaniu np. 18 liczb na 3 grup po 6 liczb (zakladamy ze trafionych jest 5w18 i ze w jednej grupie beda 3 z tych 5 ) tak zeby z tych 3 grup wywalic jedna w ktorej nie bedzie 3 trafionych
glupio sie spytam, czy sa jakies specjalne zasady przy rozpisywaniu np. 18 liczb na 3 grup po 6 liczb (zakladamy ze trafionych jest 5w18 i ze w jednej grupie beda 3 z tych 5 ) tak zeby z tych 3 grup wywalic jedna w ktorej nie bedzie 3 trafionych
to bvyły chrzciny a ja chrzestnym byłem no zostało mi 35 min do wyjscia i tak sie najebałęm ze juz koperty nie wreczyłem tylko Ancysia,potem powiedziałem ze ta 80 latka musiałe mi pigułe gwałtu wrzucic bo mnie tak zmyliło taka wersja jest do dziś moja oczywiszie zartyje ale jak pojade to zawsze uwazam na babcie
mialam zamiast venlo servante to go totomix wycofał a juz miala bym wygrane
a to alternatywa na zimę http://www.youtube.com/watch?v=rcmEdhAAK8w&feature=related
Witam ponownie...
lila....
lila....
CAŁA POLSKA SIĘ WSTYDZI MISTRZEM POLSKI SĄ ŻYDZI CAŁA POLSKA ŻAŁUJE MISTRZEM POLSKI SĄ H***!!!!!!!!!!!!!!!
profesorze....no nareszcie,wczoraj lekko pochulalismy a Ty śpisz i spisz
Gała...to słońce
4 BRAMY W OSŁABIENIU CRACOVIA DOSTAŁA AHAHAHAHA MISTRZ POLSKI,REPREZENTACYJNY BRAMKARZ 11 SZTUK PUŚCIŁ SMIECH NA SALI AHAHAHAHA
mała557
Gała...ja mam jeszcze wiele takich
lila..to słoneczko jest THE BEST
lila...ty moje
profesorze....wczoraj było wszystko ok tylko się za bardzo rozpychałeś i chrapałeś