Wpisy 580 659 – 580 758
4 listopada 2011 12:20 → 4 listopada 2011 13:14, 100 wpisów
dziecko??? ale nie miałaś na myśli chyba tych, co są jak cielaki i pachną mlekiem ...
przyjaciel rodziny gdy przychodził do nas i dzieciaki raczkowały - śmiał się,ze stonki się rozpełzły ...
a ze stonkami raczej niemiłe skojarzenia - kiedyś, kiedyś w pewnym moim tymczasowym miejscu zamieszkania dostaliśmy słoiki i trzeba było zbierać stonki do tych słoików .. a ja miałam takiego kaczora,ze jedynie o czym myślałam to spaniu ... a tu trzeba było stonki zbierać ...
a ze stonkami raczej niemiłe skojarzenia - kiedyś, kiedyś w pewnym moim tymczasowym miejscu zamieszkania dostaliśmy słoiki i trzeba było zbierać stonki do tych słoików .. a ja miałam takiego kaczora,ze jedynie o czym myślałam to spaniu ... a tu trzeba było stonki zbierać ...
no mi nie było do śmiechu - pamiętam,że słońce wtedy tak mocno dawało,a ja z tym słoikiem w polu - wnętrzności odmawiały mi posłuszeństwa .. wtedy chyba pierwszy raz pragnęłam aby ten dzień się jak najszybciej skończył ...
Gała >>> no... ale oszczędzę szczegółów - teraz jedynie czerwone wytrawne ...
ja kolegom na 18 tez postawiłem 18 win tanich
a nazwa tych win była osiemnastka
a nazwa tych win była osiemnastka
Gała >>> no coś Ty staram się szanować swój żołądek - on pewnych napoi nie przyjmuje - czego skutkiem jest wyrzucenie z powrotem ... tego co mu nie spasuje ... i z pewnością są to wina za 3,50
lileczka da mleczka
lila
nieładnie
nieładnie
freeq jasne, że tak
Majoreczka widze ze hepi jestes to chyba dzis twoj dzien bedzie Ile zakladow poslalas?
moj freeq i Twoj 2 zaklady
2 zaklady? Czyli jednak posluchalas glosu rozsadku dzis? 3 i 5 liczb poslalas?
freeq 4 i 5
lila
bo smietane macie gdzie indziej
freeq
Twardym trza być
6,22,57,78, 49 plusem x stawka
dobrego prawie itd
PS
miały być jeszcze inne emotki, ale - nie wlazły <płacze>
lila, ale jestesmy my zboczenice
lila, tak ty nie... oni o smietanie a ty o smietanie....
lila jasne, jasne raczej innej
spadam, bo mozg sie lasuje
lila no juz ty wiecz o jakiej INNEJ bialej smietanie
lila musze spadac a i dobrze bo dzis sie wkurze po 14stej na kule
fuj, skonczmy temat smietany bo <zygam>
lila
bede pozniej
bede pozniej