Wpisy 580 633 – 580 732
4 listopada 2011 11:56 → 4 listopada 2011 13:02, 100 wpisów
andruśka...mówię Tobie,zwariuję chybazawsze coś,jeszcze się karwa olejem oblałam
andruśka...urwała mi się zawleczka otwierająca,więc ściągnęłam ten cały plastik.Naprawiłam to gówno,chciałam z powrotem nałożyć na butelkę i tak ją ścisnęłam że,olej wyleciał górą prosto na mnie
ja mam teraz w szklanej butelce oliwke ..ale można sie oblać otwierając tę zawleczketzn w oleju
andruśka....też mam oliwkę ale tylko do sałatek jej używam a tamten s***ysyn był do smażenia i tak mnie urządził
lila >>> kto ma pecha temu w drewnianym kościele cegłówka na łeb spadnie ...
spook...nooo bo na prawdę butelka z olejem jest baaardzo twardadziecko by ścisnęło i też by wylało
ja chyba dzisiaj mam i do żadnego kościoła się w takim razie nie wybieram
dziecko??? ale nie miałaś na myśli chyba tych, co są jak cielaki i pachną mlekiem ...
przyjaciel rodziny gdy przychodził do nas i dzieciaki raczkowały - śmiał się,ze stonki się rozpełzły ...
a ze stonkami raczej niemiłe skojarzenia - kiedyś, kiedyś w pewnym moim tymczasowym miejscu zamieszkania dostaliśmy słoiki i trzeba było zbierać stonki do tych słoików .. a ja miałam takiego kaczora,ze jedynie o czym myślałam to spaniu ... a tu trzeba było stonki zbierać ...
a ze stonkami raczej niemiłe skojarzenia - kiedyś, kiedyś w pewnym moim tymczasowym miejscu zamieszkania dostaliśmy słoiki i trzeba było zbierać stonki do tych słoików .. a ja miałam takiego kaczora,ze jedynie o czym myślałam to spaniu ... a tu trzeba było stonki zbierać ...
no mi nie było do śmiechu - pamiętam,że słońce wtedy tak mocno dawało,a ja z tym słoikiem w polu - wnętrzności odmawiały mi posłuszeństwa .. wtedy chyba pierwszy raz pragnęłam aby ten dzień się jak najszybciej skończył ...
Gała >>> no... ale oszczędzę szczegółów - teraz jedynie czerwone wytrawne ...
ja kolegom na 18 tez postawiłem 18 win tanich
a nazwa tych win była osiemnastka
a nazwa tych win była osiemnastka
Gała >>> no coś Ty staram się szanować swój żołądek - on pewnych napoi nie przyjmuje - czego skutkiem jest wyrzucenie z powrotem ... tego co mu nie spasuje ... i z pewnością są to wina za 3,50
lileczka da mleczka
lila
nieładnie
nieładnie
freeq jasne, że tak
Majoreczka widze ze hepi jestes to chyba dzis twoj dzien bedzie Ile zakladow poslalas?
moj freeq i Twoj 2 zaklady
2 zaklady? Czyli jednak posluchalas glosu rozsadku dzis? 3 i 5 liczb poslalas?
freeq 4 i 5
lila
bo smietane macie gdzie indziej
freeq