Wpisy 579 359 – 579 458
3 listopada 2011 19:25 → 3 listopada 2011 20:03, 100 wpisów
kciuk...trala srala,nie pytajcie dlaczego a pewnie i tak nie siądzie jako +chociaż i też wyszła 10(niekoniecznie jako +)
Lila
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
już wiem o cochodzi > każda kulka do gry to jest jeden okrągły wyświetlacz ciekłokrystaliczny i moze wyświetkić liczbę jakakolwiek
deki....***a jak jeszcze raz Cię ktoś nazwie dekuś alboto się z lekka w***ię chybaja tak tylko mogę do Ciebie pisać
andruśka...gdzie jesteś??Zostaw te mecze i chodź tu do nasPorozrabiamy
Czesc lila
heheheheh, lila, bo sie rzuciłaś na mnie, a takie słodkie te buziaczki mmmmmm
amour...ja je jadłam i nie miałam czarnegomoże Ty coś innego lizałeś
ja ***ole jutro idę do lekarza niech mi przedłuży wolne i da przy okazji skierowanko do psychiatry
a was pociągnę za sobą na oddział co by mi się nie nudziło za bardzo
deki.....jak nas zamkną w psychiatryku to przynajmniej będziemy mogli sobie porozmawiać dłuuuugo i ..namiętnie
tak jak w tej reklamie, a propo reklamy jest już lila LIDERIN, widziałaś reklamę hehehehee
zaraz wracam,idę coś wziąć na uspokojenie bo mnie dzisiaj nosi jak rzadko kiedy
deki...nie oglądałeś filmu?pewnie źle napisałam wyraz ale kij wbij w to
lila nie mialem okazji podziekowac ci za ostatnie dmuchankopiekna robota
lila LIDERIN dla panów jest i takie hasło w reklamie " Be lider in erection" hehehehe
dmuchanko było profesjonalnie wykonane tak jak lubie...efektu nie przyniosło ale 2-5
amour....a co Ty na takie reklamy uwagę zwracasz?? Tobie to przecież nie potrzebne
lila, jak oglądam jakiś film i mi wyskoczy nagle taka reklama, to co mam zrobić, mimowolnie oglądam
amour.....ja też mimowolnie oglądam,można ich się cholera na pamięć nauczyć