Wpisy 579 334 – 579 433
3 listopada 2011 18:25 → 3 listopada 2011 19:55, 100 wpisów
wpis na czacie
wtedy wszystkie liczby, kule, bikle - miały "czas oczekiwania" jakiś równiejszy, czy tylko - wydaje mi się ?
wtedy wszystkie liczby, kule, bikle - miały "czas oczekiwania" jakiś równiejszy, czy tylko - wydaje mi się ?
programy to pic na wodę zawsze zostawiają właśnie liczby dla najlepiej napisanych programów
jest najmniej wypadająca jest najwięcej wypadająca sa pary itd.. itp..
losowanie to zwykła ściema tak dobierają liczby a żeby były na następne losowanie
to trzeba brać pod uwagę a żeby wyszła najdłużej oczekująca albo para itd.. itp..
majwoj
brać pod uwagę najdłużej oczekującą, parki częste, czy jakoś tak - zgoda, ale - nie doszukuj się - zwłaszcza po losowaniach - zależności, że
- to z dat, tramwaje, czy ilość, czy wiek kochanek
brać pod uwagę najdłużej oczekującą, parki częste, czy jakoś tak - zgoda, ale - nie doszukuj się - zwłaszcza po losowaniach - zależności, że
- to z dat, tramwaje, czy ilość, czy wiek kochanek
Witam. Was
majwoj. kule zawsze są brane z bębna!
Otwórz szkółkę dla idiotów, może Cię wysłuchają.
majwoj. kule zawsze są brane z bębna!
Otwórz szkółkę dla idiotów, może Cię wysłuchają.
Proszę bardzo - tematy na forum - pięć kliknięć i masz - napisz JAK ... Z chęcią poczytam
Robal wpis na chacie numer 762 ? Tutaj lecą teraz numery powyżej 579 000
@Pasko
Tak grzebiąc po - archiwach - znalazłem "małpki i czerpaki", znalałem rozkładanie wszędzie 14-16 kart i trochę "ciekawych" rozpisanych skróconych... No i tą taką ciekawostkę - no i nie wiem - wrażenie tylko, że obecnie są jakieś większe odstępstwa ?
Tak grzebiąc po - archiwach - znalazłem "małpki i czerpaki", znalałem rozkładanie wszędzie 14-16 kart i trochę "ciekawych" rozpisanych skróconych... No i tą taką ciekawostkę - no i nie wiem - wrażenie tylko, że obecnie są jakieś większe odstępstwa ?
Robalku....o jakim czosnku i warzeniu Ty piszesz? paliliście coś dzisiaj czy co?
kciuk...trala srala,nie pytajcie dlaczego a pewnie i tak nie siądzie jako +chociaż i też wyszła 10(niekoniecznie jako +)
Lila
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
już wiem o cochodzi > każda kulka do gry to jest jeden okrągły wyświetlacz ciekłokrystaliczny i moze wyświetkić liczbę jakakolwiek
deki....***a jak jeszcze raz Cię ktoś nazwie dekuś alboto się z lekka w***ię chybaja tak tylko mogę do Ciebie pisać
andruśka...gdzie jesteś??Zostaw te mecze i chodź tu do nasPorozrabiamy
Czesc lila
heheheheh, lila, bo sie rzuciłaś na mnie, a takie słodkie te buziaczki mmmmmm
amour...ja je jadłam i nie miałam czarnegomoże Ty coś innego lizałeś
ja ***ole jutro idę do lekarza niech mi przedłuży wolne i da przy okazji skierowanko do psychiatry
a was pociągnę za sobą na oddział co by mi się nie nudziło za bardzo
deki.....jak nas zamkną w psychiatryku to przynajmniej będziemy mogli sobie porozmawiać dłuuuugo i ..namiętnie
tak jak w tej reklamie, a propo reklamy jest już lila LIDERIN, widziałaś reklamę hehehehee