Wpisy 579 287 – 579 386
3 listopada 2011 17:25 → 3 listopada 2011 19:40, 100 wpisów
ostatnio nie mam zbytnio czasu na pisanie z wami ale już niedługo czasu będę miała nadmiar
ja na razie zmykam,,,trzeba coś wysłać na wieczór tylko jeszcze nie wiem co
jest jeszcze data losowania w lotto obojętnie która liczbę dodajemy i odejmujemy np... 3+ 8=11teraz odejmujemy 8-3=5 a teraz sumujemy całość 11- 5=6 zawsze wyjdzie liczba 6 z dowolnie która liczba
wiec jeśli puszcza liczbę z daty losowania listopada tak trzeba zrobić jak wyżej
spook
zobaczymy jak nie bedzie spadnie 78 i moje 6 , pełna kobita napady i zostaje twoje
zobaczymy jak nie bedzie spadnie 78 i moje 6 , pełna kobita napady i zostaje twoje
I jest jeszcze - 1,3,10,12,15,19,22,24,26,29 coś przegapiłem ?
trzy liczby z 42 losowanych
trzy z wylosowanych 5,
dni miesiąca 30-31,
dni z losowaniami 12-14...
możliwości - wszystkich w mini jest 850 tysięcy, a Ty piszesz 1 : miliona ?
trzy liczby z 42 losowanych
trzy z wylosowanych 5,
dni miesiąca 30-31,
dni z losowaniami 12-14...
możliwości - wszystkich w mini jest 850 tysięcy, a Ty piszesz 1 : miliona ?
Jeśli kogoś denerwuje zbyt wolna animacja przesuwająca wpisy, to musi odświeżyć stronę, aby załadować wersję przyśpieszoną skryptu. Pozdrawiam
sprawdz jakie liczby np,, były w mini a teraz popatrz na listopad i na datę losowań
Pasko
762, a teraz ... w multipairsie - pokaże takie zestawienia ?
tylko rp ?
762, a teraz ... w multipairsie - pokaże takie zestawienia ?
tylko rp ?
wpis na czacie
wtedy wszystkie liczby, kule, bikle - miały "czas oczekiwania" jakiś równiejszy, czy tylko - wydaje mi się ?
wtedy wszystkie liczby, kule, bikle - miały "czas oczekiwania" jakiś równiejszy, czy tylko - wydaje mi się ?
programy to pic na wodę zawsze zostawiają właśnie liczby dla najlepiej napisanych programów
jest najmniej wypadająca jest najwięcej wypadająca sa pary itd.. itp..
losowanie to zwykła ściema tak dobierają liczby a żeby były na następne losowanie
to trzeba brać pod uwagę a żeby wyszła najdłużej oczekująca albo para itd.. itp..
majwoj
brać pod uwagę najdłużej oczekującą, parki częste, czy jakoś tak - zgoda, ale - nie doszukuj się - zwłaszcza po losowaniach - zależności, że
- to z dat, tramwaje, czy ilość, czy wiek kochanek
brać pod uwagę najdłużej oczekującą, parki częste, czy jakoś tak - zgoda, ale - nie doszukuj się - zwłaszcza po losowaniach - zależności, że
- to z dat, tramwaje, czy ilość, czy wiek kochanek
Witam. Was
majwoj. kule zawsze są brane z bębna!
Otwórz szkółkę dla idiotów, może Cię wysłuchają.
majwoj. kule zawsze są brane z bębna!
Otwórz szkółkę dla idiotów, może Cię wysłuchają.
Proszę bardzo - tematy na forum - pięć kliknięć i masz - napisz JAK ... Z chęcią poczytam
Robal wpis na chacie numer 762 ? Tutaj lecą teraz numery powyżej 579 000
@Pasko
Tak grzebiąc po - archiwach - znalazłem "małpki i czerpaki", znalałem rozkładanie wszędzie 14-16 kart i trochę "ciekawych" rozpisanych skróconych... No i tą taką ciekawostkę - no i nie wiem - wrażenie tylko, że obecnie są jakieś większe odstępstwa ?
Tak grzebiąc po - archiwach - znalazłem "małpki i czerpaki", znalałem rozkładanie wszędzie 14-16 kart i trochę "ciekawych" rozpisanych skróconych... No i tą taką ciekawostkę - no i nie wiem - wrażenie tylko, że obecnie są jakieś większe odstępstwa ?
Robalku....o jakim czosnku i warzeniu Ty piszesz? paliliście coś dzisiaj czy co?
kciuk...trala srala,nie pytajcie dlaczego a pewnie i tak nie siądzie jako +chociaż i też wyszła 10(niekoniecznie jako +)
Lila
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
Tak,Ulala paliła liście w ogrodzie.
już wiem o cochodzi > każda kulka do gry to jest jeden okrągły wyświetlacz ciekłokrystaliczny i moze wyświetkić liczbę jakakolwiek
deki....***a jak jeszcze raz Cię ktoś nazwie dekuś alboto się z lekka w***ię chybaja tak tylko mogę do Ciebie pisać
andruśka...gdzie jesteś??Zostaw te mecze i chodź tu do nasPorozrabiamy
Czesc lila