Wpisy 57 854 – 57 953
29 lipca 2009 17:35 → 29 lipca 2009 23:17, 100 wpisów
Ciepło,wakacje,komu się chce siedzieć przy necie...ja sam wyjąłem rower,chyba z rok nie jeździłem,nawet nad jezioro nie zdążyłem skoczyć i popływać...ale może wieczorem,się zobaczy.
Przydałoby się takiego numerka "chapnąć" blisko 2.600.000 zł bez podatku.
Opa -zrob cos z ta 64-zawiesila się i parke mi blokuje.-46,64-
sypnie sie pareczka -76,77- dzisiaj czy jutro ?
sypnie sie pareczka -76,77- dzisiaj czy jutro ?
Zestaw na 22,00
22 28 30 57 20 70
22 27 30 56 20 70
może tym razem horoskop sprzyja,mam nadzieje,ze to prawda co w nim napisali.
22 28 30 57 20 70
22 27 30 56 20 70
może tym razem horoskop sprzyja,mam nadzieje,ze to prawda co w nim napisali.
Zgadzam sie z wami jesli chodzi o prywatne rozmowy,jak najbardziej ale przyznajcie ze niektorzy przesadzaja ze swoimi temacikami,np.SRACZKA,czy jak mu tam,hi,hi.
CZARNA71
Sraczki jak to sraczka,szybko się pojawiła i szybko znikła:)hahaha
Sraczki jak to sraczka,szybko się pojawiła i szybko znikła:)hahaha
tczew 1958 i nie tylko ...
ten od pokera i inni moderatorzy nie są tu zatrudnieni. Ja musze pilnować własnego interesu a moderatorem jestem w wolnych chwilach i okazyjnie
ten od pokera i inni moderatorzy nie są tu zatrudnieni. Ja musze pilnować własnego interesu a moderatorem jestem w wolnych chwilach i okazyjnie
slavo-czemu filmu wojennego.
To kiedy ty się urodziłes w 49-czy 2009
To kiedy ty się urodziłes w 49-czy 2009
arczi-rozumię -ale podjeles sie tego to ktos powinien byc caly czas na posterunku -a nie od swieta.
przed tym jak zostałem modem na tej stronie wyraźnie zaznaczyłem adminowi że nie jestem "uwieszony na necie" i bywam tu nie najczęściej, mimo to zaufał mi i do tej pory nie odebrał mi praw
poza tym to jest internet zaglądają tu nie tylko gracze ale też typy dla ktorych frajdą jest ... nabruździć a potem się smiać z zamieszania
arczi- niemam pretensji do ciebie tylko tak glosno myslalem-czy jak was jest kilka osob aby kazdy mial tam jakies swoje godziny nadzoru.
A ty jako pokerzysta jestes wpożo.
A ty jako pokerzysta jestes wpożo.
Pytanie do wszystkich:
czy istnieje możliwość śledzenia wsztstkich kolejnych wpisów na multipasko bez ponownego wychodzenia z tej strony?jeżeli tak to jak to zrobić?
czy istnieje możliwość śledzenia wsztstkich kolejnych wpisów na multipasko bez ponownego wychodzenia z tej strony?jeżeli tak to jak to zrobić?
Lila- myszką
klikasz prawą stroną i odswież lewą
klikasz prawą stroną i odswież lewą
Dzisiaj nie puszczam - na sucho, jutro sie wybieram puscić siedem , dziś zobacze co padnie
na mojej przegladarce jest tez taka opcja Odśwież co -> 5 10 15 20 ....sekund
Arczi292-jak sprawdzić czy posiadam opcje odświeżania co kilka sekund?
arczi -jaką masz przegladarke.Mozila Firefox.nie widze takiej opcji -a jest cos pod -Widok.
ja lecę puścić swoją 7-mkę jak zwykle na 4 losowanka
13,19,32,67,75,77
13,19,32,67,75,77
To jest szostka -nie siodemka.
Czy ktoś słyszał o tych systemach z powyższej reklamy wielkieodkrycie.pl? Czy to nie jeszcze jedna ściema? Może ktoś już gra tymi systemami? Czy są naprawdę skuteczne?
Jermin-niema cudownych systemow beż odpowiedniego doboru liczb.
Pastela -tu gra się chyba wszystko -włącznie na trzy kulki.
Pastela -tu gra się chyba wszystko -włącznie na trzy kulki.
Ja mam ten system od 2 tygodni ale dopiero teraz zaczynam nim grac :)
mój zestaw na 22.00
14 20 26 30 41 54 60 71 75
8 17 24 40 47 52 58 60 72 77
8 14 24 40 47 54 60 72 75
14 20 26 30 41 54 60 71 75
8 17 24 40 47 52 58 60 72 77
8 14 24 40 47 54 60 72 75
Jest to zrobione specjalnie pod totomixa:)Tak jest napisane przynajmniej :)Jest to gra na progresje 4 roznych liczb(4 zakladow prostych)na 5 losowan:)A tak w ogóle to jestem teraz na wsi i mam internet z komórki która jest połączona kabelkiem do laptopa 115kb/s więc moje odpowiedzi nie będą takie szybkie;)
Slavo-to już nie jestes pierwszej mlodosci.A Tczew 1872-to sa czassy mojego dziadka.
Zaśpiewajmy więc razem!!!!!
"Szron na głowie,lecz w sercu maj"
A w kieszeni kupon totolotka:)
"Szron na głowie,lecz w sercu maj"
A w kieszeni kupon totolotka:)
SLAVO-zaszła pewna pomyłka w twoim wpisie.Karol Wojtyła został papieżem z tego co wiem 16.10.1978rok,no chyba że ja jestem w błędzie.
Jermin,każdy system jest skuteczny jeśli podstawisz właściwe liczby.
W zakładce z lewej masz 500 systemów za darmo.
W zakładce z lewej masz 500 systemów za darmo.
Jasiu,ja bym powiedział nawet że Slavo jest już bardzo stary bo nie pamięta kiedy się urodził :)
Do trzech razy sztuka- test trzeci , ostatni. Liczby wylosowane, niewysłane. A>> 08 14 18 19 21 34 36 37 52 59. B>>02 10 13 15 21 26 31 37 50 62. C>>05 21 22 33 35 39 61 63 66 72.
SLAVO-nie wiem dokladnie kiedy zmarl ELVIS,ale Papieża napewno wybrali w 78 roku.Rock'n Roll nie byl nigdy moja mocna strona.
Josef-myslisz że tak znim zle.Skleroza nie boli -dzieki Bogu.Mam nadzieje ze się mylimy-77 to powazny wiek -nie to samo co-58.To PresleY jeszcze żyje ?
No to dwie kulki na 22oo sa
--77---58---pareczka
No to dwie kulki na 22oo sa
--77---58---pareczka
Slavo - naprawde wygrales kiedys 9/10? czy to bylo chybil piernął trafił celnął czy swoje typy? no i jak już mówiłeś albo na rower i pojezdzic lub grac ale nie patrzac na mapy i poprzednie wyniki bo nie siadzie. To wtedy tak wziales blankieti zakreslales bez zastanowienia? powinienes dobrze pamietac ten dzien :)
Może moja pomyłka to klucz do wygranej !!!!!!
16 10 1978 wybór papieża
16 09 1977 elvis kaput
16 10 1978 wybór papieża
16 09 1977 elvis kaput
ZELUS
Sam,do dziś trzymam kupon na którego odwrocie ją wytypowałem.Nie trafiłem 9 liczby.
Sam,do dziś trzymam kupon na którego odwrocie ją wytypowałem.Nie trafiłem 9 liczby.
Magia 16-tki znów działa,lubi sie powtarzac jezeli chodzi o ważne wydarzenia w czasach w których żyjemy.
Może warto zwrócić na nią uwagę grając w lotto.Do tej liczby dodałabaym jeszcze kilka innych:5 9 14 19 25 32 42 72 i to tyle.
Może warto zwrócić na nią uwagę grając w lotto.Do tej liczby dodałabaym jeszcze kilka innych:5 9 14 19 25 32 42 72 i to tyle.
Czyli wygrales 10.000. I ile wyszlo na czysto? i jak sie to odbywa? w oddziale dawają do ręki czy na konto? tak z ciekawosci pytam.
www.wielkieodkrycie.pl to podobno kaszana,niedawno ktoś pisał że wtopił 100zł.
5.000 a do ręki 4.500 to było przed podwyżką.
Ja mam oddział w Kielcach
8 piętro wszystko za kratami pan strażnik mnie prowadził kasa do ręki.
Jeszcze w ten dzień trafiłem 5/5 i 6/7
Ja mam oddział w Kielcach
8 piętro wszystko za kratami pan strażnik mnie prowadził kasa do ręki.
Jeszcze w ten dzień trafiłem 5/5 i 6/7
Oj to musial byc cudowny dzień...może się też mi przytrafi...ale ja raczej male wygrane...no ale i tak gram na 10 liczb, dzis na 8, na 5, i opczywiscie na 3.
"Trzeba uprzytomni sobie,że nawet kiedy wszystko straci sens znajdziesz miejsce gdzie wielka wiara tłumi lęk"
hej.ja dzis złapałam trójke niestety w kolekurze bo nie miałam czasu skoczyc do totomixa,teraz jeszcze poluje na parke 45,64 co z tego polowania wyniknie nie wiem ;)pozdr wygranych zycze.
SLAVO-z tego co piszesz,metoda na wygraną jest prosta,wystarczy wybrać odpowiedni dzień i iść na całość.Sukces gwarantowany.My wszyscy myślimy,że problem polega na ustawieniu konkretnego zestawu liczb.
SLAVO Ty nie typujesz na tej stronce z tego co widze? Masz konto tylko dla czata ? :)
Trafilem w realu 3/8, 2/8, 2/5, 0/3!! a na multipasko 1/1, 2/2, 5/10 i na drugim Nicku "Chybil trafil" 4/5 i tez 5/10. Takze trza stukac klawiatura numeryczna bez patrzenia w mapy co badz ... :)
Podejrzewam,że trzeba przeprowadzić korekte systemu.U mnie dzisiaj katastrofa,nawet kupon sie nie zwrócił.Mam nadzieje,ze problem dotyczy tylko mnie.
ROLNIK- ale powiedz dokladnie w co grasz bo nie wiem czy to szczesliwy numerek czy chodzi o multilotka w plusie.
Rolnik-jezeli trafiles tylko 2 liczby bez numerka to podejrzewam,ze wygrales okolo 13 lub23zł chyba ze trafiles numerek to masz napewno wiecej.Pozdrowienia
Wynik testu- 9 zakładów po 10 liczb. Ilość trafień w poszczególnych zakładach; 4, 5, 4, 3, 3, 2, 2, 2, 4. Kto chce, to może sprawdzić. Jutro testuje trójki i piątki.. . Jak na metodę chybił-trafił nie było źle!
bardzo prosze o system aby 3-jka z 10-ciu liczb byla 100 procentowa,czyliz ilu zakladow sie sklada,z gory dziekuje i pozdrawiam.
3z10=120 zakładów
I jak myślisz?
Opłaca się tak grać?
I jak myślisz?
Opłaca się tak grać?
Tomcio-wiesz,ze wysłałam sms na ten adres w sprawie filmow i tez nie moge ich ogladac w calosci.Mowiles,ze jest tam możliwosc ogladania bez przerywania ale mi to jakos nie wychodzi.Powiedz mi jak Ty to robisz,może ja robię gdzieś błąd?
a mozesz mi podac na 100 procent trafienia z 10 liczb 6-stke,pozdrawiam.potem ci cos powiem ok.
6z10=210zakładów a to oznacza że jak trafisz 6z10 i rozpiszesz to na 210 zakładów po 6 liczb będziesz miał na 100% jeden kupon trafiony jako 6/6.
lila>>> mi też już to nie działa.
Przez jakiś czas robiłem tak:
1. Klikasz na film i zatrzymujesz go i czekasz aż się cały zbuforuje.
2.Klikasz w "PLIK" a następnie w
"PRACUJ W TRYBIE OFFLINE"
3. Oglądasz film bo tym jak się cały zbuforował.
Przez jakiś czas mi to działało ale teraz też mi zatrzymuje po 72 minutach.
Przez jakiś czas robiłem tak:
1. Klikasz na film i zatrzymujesz go i czekasz aż się cały zbuforuje.
2.Klikasz w "PLIK" a następnie w
"PRACUJ W TRYBIE OFFLINE"
3. Oglądasz film bo tym jak się cały zbuforował.
Przez jakiś czas mi to działało ale teraz też mi zatrzymuje po 72 minutach.
tomcio podaj mi swoje gg a poinformuje cie o bardzo ciekawym odkryciu moim,nie zartuje mowie powaznie,ale musze to dokladnie przeanalizowac,pozdrawiam i dzeki ,odezwe sie do ciebie jak juz bede cos wiedzial.
Tomcio1972>>>oglądanie filmów z myślą ,że za chwilę się wyłączy mnie osobiście nie interesuje.Mam wrażenie,że zarówno JA jak i TY daliśmy sie wkręcić.POzdrawiam
Jak będziesz miał coś ciekawego to pisz na forum w temacie
"tomcio1972- FORTUNA(gra w realu)"
Jak tam coś do mnie napiszesz to napewno nie umknie to mojej uwadze.
OK?
"tomcio1972- FORTUNA(gra w realu)"
Jak tam coś do mnie napiszesz to napewno nie umknie to mojej uwadze.
OK?
lila>>> najgotrsze jest to że jak wpiszesz w wyszukiwarkę słowa
"filmy online" to znajdziesz bardzo dużo stron z filmami.
Problem polega na tym że te najlepsze i najnowsze filmy wyświetlane są
przez player MEGAVIDEO.
jedynie znajdziesz kiklanaście starych polskich filmów co wyświetlanę są przez YOU TUBE a wtedy bez problemu i opłat obejrzysz całe filmy.
Serwis MEGAVIDEO bardzo dobrze się zabezpieczył przed oglądaniem filmów za darmo w całości.
Chcą aby im płacić 9.90 euro na miesiąc albo 19.90 na 3 miesiące.
problem polega na tym że nie ma znimi jako takiego kontaktu i nawet jak zapłacisz te pieniądze to nie masz pewności że wszystko będzie dziaać na 100%.
W razie problemów z odbiorem filmów może być trudno odzyskac swoje pieniądze.
NIE POLECAM
"filmy online" to znajdziesz bardzo dużo stron z filmami.
Problem polega na tym że te najlepsze i najnowsze filmy wyświetlane są
przez player MEGAVIDEO.
jedynie znajdziesz kiklanaście starych polskich filmów co wyświetlanę są przez YOU TUBE a wtedy bez problemu i opłat obejrzysz całe filmy.
Serwis MEGAVIDEO bardzo dobrze się zabezpieczył przed oglądaniem filmów za darmo w całości.
Chcą aby im płacić 9.90 euro na miesiąc albo 19.90 na 3 miesiące.
problem polega na tym że nie ma znimi jako takiego kontaktu i nawet jak zapłacisz te pieniądze to nie masz pewności że wszystko będzie dziaać na 100%.
W razie problemów z odbiorem filmów może być trudno odzyskac swoje pieniądze.
NIE POLECAM