Wpisy 57 803 – 57 903
29 lipca 2009 12:38 → 29 lipca 2009 21:15, 100 wpisów
Wylosowałem , ale nie wysłałem- test na dziś na godz 14. *A; 01 03 07 15 17 25 33 41 45 53. *B; 12 17 22 25 27 30 52 57 58 62. *C; 01 03 09 10 22 25 27 28 66 72.
Widzę,że nie jestem sam. Myślę,że o 22.00 "Wielebny" nie będzie prowadził losowania...Zauważyłem,iż sporo mniej ludzi gra gdy owy prezenter prowadzi studio Lotto. Może Zarząd TS wreszcie zrozumie i odsunie "nie dochodowego" "pana Lotto". Oby...pozdrawiam wszystkich NIE grających dzisiaj o 14.00
Chippi a myślisz, że kogoś to obchodzi oprócz kilku osób tutaj kto prowadzi losowania? Bo ja myślę, że nie.
dsg-nie pierwszy raz na to patrze.Sporo osób mniej zawiera zakładów jak prowadzi losowanie Wieleba...ja sam znam żeby nie przesadzić a ze 40.
Średnio ok. 10.000 tys zakładów jest mniej zawartych.Wydaje mi się,że będzie coraz więcej.Już ja sam nie puszcze 4 kuponów. Ale mimo wszystko powodzenia Ci życze.
Średnio ok. 10.000 tys zakładów jest mniej zawartych.Wydaje mi się,że będzie coraz więcej.Już ja sam nie puszcze 4 kuponów. Ale mimo wszystko powodzenia Ci życze.
CHIPPI
Kiedyś już sprawdzaliśmy i jak Wieleba prowadził to było o wiele więcej wygranych,niż jak prowadził ktoś inny.
BREDNIE,BREDNIE,BREDNIE!!!!!!!!
Kiedyś już sprawdzaliśmy i jak Wieleba prowadził to było o wiele więcej wygranych,niż jak prowadził ktoś inny.
BREDNIE,BREDNIE,BREDNIE!!!!!!!!
slavo-sprawdź dobrze..;) jak dobrze,że nie zagrałem... była by jedynie marna 4/10 uff...
slavo-nie wygrałem bo nie wysłałem :) gdybym wysłał to trafił bym raptem 4/10.
Wysyłam przeważnie 4 kupony=30zł Wygrana 2zł plecy (-28zł) Niezły interes...
Wysyłam przeważnie 4 kupony=30zł Wygrana 2zł plecy (-28zł) Niezły interes...
Jaki burżuj !!!!!! Za 30zł to ja grałem daaaaaaaaaawno temu.:):):):):):)
Jak coś trafię to za ok.10-15.A tak to za 5zł piątkę i dziesiątkę.Ja szalałem kiedyś jak wygrałem 9/10 to mi dobrze szło,ale kasa się wykruszyła;(
Prosze-zobaczcie jakie są wygrane jak prowadzi losowanie Daniel!nawet 8/8 brak!!! i ktoś mi tu będzie wciskał ciemnotę!!!
slavo-to pochwal się-ile dał Ci dzisiaj Wieleba wygrać??? Sądząc po tabeli wygranych...niewiele....
Nie ktoś tylko ja.Zobacz następnym i jeszcze następnym razem i będzie tak jak mówię.
Was wszystkich pokręciło z tymi wynikami. Obstawiacie i nic !!! Spisałem typowania z ciekawości czy wasze przepowiednie działają na 3 które proponowaliście (64, 10, 02) i NIC !!!! - .... , a na 5 (10, 64, 69, 26, 11)i też nic !!! Wszyscy nie macie co robić (rower i pojeździć z pogody korzystać bo lato jest). Jak grać to nie patrzeć na poprzednie wyniki bo nie wiadomo jak się kulki ułożą.
no to facet z totka w takim razie albo zgadl bo to raczej oczywiste ze z rak Wieleby nie padnie 10/10 hehe
Tylko, że wieleba nie ma żadnego fizycznego wpływu na liczby. chociaż TS to spółka państwowa, to kto wie.
dsg-może i Wieleba nie ma wpływu ale jak kulki "widzą" ten jego szyderczy uśmiech to "głupieją" i się "płoszą" ;P
Dla mnie jest pechowy jako prezenter i pecha przynosi-więc nie gram jak on prowadzi studio Lotto.
Dla mnie jest pechowy jako prezenter i pecha przynosi-więc nie gram jak on prowadzi studio Lotto.
Zastanawiam się nad sytuacją,w której 10/10 trafiają np.dwie osoby,to mało prawdopodobne ale możliwe.Czy w takim przypadku bonus jest dzielony na obydwie?
LILA
Oglądałem w tvn24 reportaż.Jakiś haczyk jest w umowie.Reporter nie mógł się skontaktowac z żadnym przedstawicielem tej strony.
Oglądałem w tvn24 reportaż.Jakiś haczyk jest w umowie.Reporter nie mógł się skontaktowac z żadnym przedstawicielem tej strony.
LILA
Znalazłem.
http://www.tvn24.pl/szukaj.html?wideo=0&q=pobieraczek
Znalazłem.
http://www.tvn24.pl/szukaj.html?wideo=0&q=pobieraczek
Gdzie są moderatorzy.
Forum zasypywane slepymi tematami.
Powiesc zakonczona -tylko miesa pełno.
Forum zasypywane slepymi tematami.
Powiesc zakonczona -tylko miesa pełno.
Witam.Nie rozumiem niektorych ludzi.To jest forum dla milosnikow LOTTO a nie dla filozofow-w cudzyslowiu.
Zawsze znajdą się ,,czarne owce ,,-czasami w wilczej skorze.
To jest przykre.Elka zawalona -ma gosci a gdzie ten od pokera-i pozostali.
To jest przykre.Elka zawalona -ma gosci a gdzie ten od pokera-i pozostali.
Ciepło,wakacje,komu się chce siedzieć przy necie...ja sam wyjąłem rower,chyba z rok nie jeździłem,nawet nad jezioro nie zdążyłem skoczyć i popływać...ale może wieczorem,się zobaczy.
Przydałoby się takiego numerka "chapnąć" blisko 2.600.000 zł bez podatku.
Opa -zrob cos z ta 64-zawiesila się i parke mi blokuje.-46,64-
sypnie sie pareczka -76,77- dzisiaj czy jutro ?
sypnie sie pareczka -76,77- dzisiaj czy jutro ?
Zestaw na 22,00
22 28 30 57 20 70
22 27 30 56 20 70
może tym razem horoskop sprzyja,mam nadzieje,ze to prawda co w nim napisali.
22 28 30 57 20 70
22 27 30 56 20 70
może tym razem horoskop sprzyja,mam nadzieje,ze to prawda co w nim napisali.
Zgadzam sie z wami jesli chodzi o prywatne rozmowy,jak najbardziej ale przyznajcie ze niektorzy przesadzaja ze swoimi temacikami,np.SRACZKA,czy jak mu tam,hi,hi.
CZARNA71
Sraczki jak to sraczka,szybko się pojawiła i szybko znikła:)hahaha
Sraczki jak to sraczka,szybko się pojawiła i szybko znikła:)hahaha
tczew 1958 i nie tylko ...
ten od pokera i inni moderatorzy nie są tu zatrudnieni. Ja musze pilnować własnego interesu a moderatorem jestem w wolnych chwilach i okazyjnie
ten od pokera i inni moderatorzy nie są tu zatrudnieni. Ja musze pilnować własnego interesu a moderatorem jestem w wolnych chwilach i okazyjnie
slavo-czemu filmu wojennego.
To kiedy ty się urodziłes w 49-czy 2009
To kiedy ty się urodziłes w 49-czy 2009
arczi-rozumię -ale podjeles sie tego to ktos powinien byc caly czas na posterunku -a nie od swieta.
przed tym jak zostałem modem na tej stronie wyraźnie zaznaczyłem adminowi że nie jestem "uwieszony na necie" i bywam tu nie najczęściej, mimo to zaufał mi i do tej pory nie odebrał mi praw
poza tym to jest internet zaglądają tu nie tylko gracze ale też typy dla ktorych frajdą jest ... nabruździć a potem się smiać z zamieszania
arczi- niemam pretensji do ciebie tylko tak glosno myslalem-czy jak was jest kilka osob aby kazdy mial tam jakies swoje godziny nadzoru.
A ty jako pokerzysta jestes wpożo.
A ty jako pokerzysta jestes wpożo.
Pytanie do wszystkich:
czy istnieje możliwość śledzenia wsztstkich kolejnych wpisów na multipasko bez ponownego wychodzenia z tej strony?jeżeli tak to jak to zrobić?
czy istnieje możliwość śledzenia wsztstkich kolejnych wpisów na multipasko bez ponownego wychodzenia z tej strony?jeżeli tak to jak to zrobić?
Lila- myszką
klikasz prawą stroną i odswież lewą
klikasz prawą stroną i odswież lewą
Dzisiaj nie puszczam - na sucho, jutro sie wybieram puscić siedem , dziś zobacze co padnie
na mojej przegladarce jest tez taka opcja Odśwież co -> 5 10 15 20 ....sekund
Arczi292-jak sprawdzić czy posiadam opcje odświeżania co kilka sekund?
arczi -jaką masz przegladarke.Mozila Firefox.nie widze takiej opcji -a jest cos pod -Widok.
ja lecę puścić swoją 7-mkę jak zwykle na 4 losowanka
13,19,32,67,75,77
13,19,32,67,75,77
To jest szostka -nie siodemka.
Czy ktoś słyszał o tych systemach z powyższej reklamy wielkieodkrycie.pl? Czy to nie jeszcze jedna ściema? Może ktoś już gra tymi systemami? Czy są naprawdę skuteczne?
Jermin-niema cudownych systemow beż odpowiedniego doboru liczb.
Pastela -tu gra się chyba wszystko -włącznie na trzy kulki.
Pastela -tu gra się chyba wszystko -włącznie na trzy kulki.
Ja mam ten system od 2 tygodni ale dopiero teraz zaczynam nim grac :)
mój zestaw na 22.00
14 20 26 30 41 54 60 71 75
8 17 24 40 47 52 58 60 72 77
8 14 24 40 47 54 60 72 75
14 20 26 30 41 54 60 71 75
8 17 24 40 47 52 58 60 72 77
8 14 24 40 47 54 60 72 75
Jest to zrobione specjalnie pod totomixa:)Tak jest napisane przynajmniej :)Jest to gra na progresje 4 roznych liczb(4 zakladow prostych)na 5 losowan:)A tak w ogóle to jestem teraz na wsi i mam internet z komórki która jest połączona kabelkiem do laptopa 115kb/s więc moje odpowiedzi nie będą takie szybkie;)
Slavo-to już nie jestes pierwszej mlodosci.A Tczew 1872-to sa czassy mojego dziadka.
Zaśpiewajmy więc razem!!!!!
"Szron na głowie,lecz w sercu maj"
A w kieszeni kupon totolotka:)
"Szron na głowie,lecz w sercu maj"
A w kieszeni kupon totolotka:)
SLAVO-zaszła pewna pomyłka w twoim wpisie.Karol Wojtyła został papieżem z tego co wiem 16.10.1978rok,no chyba że ja jestem w błędzie.
Jermin,każdy system jest skuteczny jeśli podstawisz właściwe liczby.
W zakładce z lewej masz 500 systemów za darmo.
W zakładce z lewej masz 500 systemów za darmo.
Jasiu,ja bym powiedział nawet że Slavo jest już bardzo stary bo nie pamięta kiedy się urodził :)
Do trzech razy sztuka- test trzeci , ostatni. Liczby wylosowane, niewysłane. A>> 08 14 18 19 21 34 36 37 52 59. B>>02 10 13 15 21 26 31 37 50 62. C>>05 21 22 33 35 39 61 63 66 72.
SLAVO-nie wiem dokladnie kiedy zmarl ELVIS,ale Papieża napewno wybrali w 78 roku.Rock'n Roll nie byl nigdy moja mocna strona.
Josef-myslisz że tak znim zle.Skleroza nie boli -dzieki Bogu.Mam nadzieje ze się mylimy-77 to powazny wiek -nie to samo co-58.To PresleY jeszcze żyje ?
No to dwie kulki na 22oo sa
--77---58---pareczka
No to dwie kulki na 22oo sa
--77---58---pareczka
Slavo - naprawde wygrales kiedys 9/10? czy to bylo chybil piernął trafił celnął czy swoje typy? no i jak już mówiłeś albo na rower i pojezdzic lub grac ale nie patrzac na mapy i poprzednie wyniki bo nie siadzie. To wtedy tak wziales blankieti zakreslales bez zastanowienia? powinienes dobrze pamietac ten dzien :)