Wpisy 572 979 – 573 078
30 października 2011 14:56 → 30 października 2011 15:40, 100 wpisów
a ile TY byś "zniósł", 10 tys, 20, 100, czy może 200 ?
Jak myślisz ? ile ogarniesz ? Ile wiesz, że jesteś w stanie zarobić ? Taaak tysiące - spoko jeszcze pewnie tak... Ale powyżej ?
I jak - nie kombinowałbyś, że zmieniają #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# oszuści ?
A masz parę wolnych złotych ? Kup trochę zapałek, jedną upal i wrzuć TYLKO do wiaderka - zamieszaj i wyciągnij... TA zapałka to dobry, ten właśnie zakład - i zobacz, za którym razem się uda -
powodzenia
prawie wszystkim
Jak myślisz ? ile ogarniesz ? Ile wiesz, że jesteś w stanie zarobić ? Taaak tysiące - spoko jeszcze pewnie tak... Ale powyżej ?
I jak - nie kombinowałbyś, że zmieniają #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# #cenzura# oszuści ?
A masz parę wolnych złotych ? Kup trochę zapałek, jedną upal i wrzuć TYLKO do wiaderka - zamieszaj i wyciągnij... TA zapałka to dobry, ten właśnie zakład - i zobacz, za którym razem się uda -
powodzenia
prawie wszystkim
schalke dziś gra tez nie widziałam w ofercie coś ta stronka totomixu dziś dziwacznie mi chodzi ..bo bym to dała
było tak kiedys ze na miesiąc miałam pare razy 3/3 czy 4/z5 w ttomixie
jak był totomix to była stała wygrana i było to opłacalne
a reszta to moja prywatna sprawa
a reszta to moja prywatna sprawa
ale dam wam porade jeśli coś traficie poście te same liczby jeszcze raz
tak T..S... kombinuje wy sie cieszycie z paru złotych a potem puszcza wasze liczby
Witam. . Mam pytanko, wie ktoś jak ominąć zabezpieczenie SYSKEY w Xp ?
masz dobre liczby dają ci coś wygrać a ty się cieszysz jak głupi a potem jazda na maksa
majwoj23, tylko jakie liczby wybrać w MM np. 5 lub 6 żeby wypadły co jakiś czas
no przed świętami zawsze powinna być wypłacana jak Ci wypada owego dnia