Wpisy 571 279 – 571 378
29 października 2011 19:36 → 29 października 2011 20:36, 100 wpisów
albinlotto...dzisiaj gram na więcej jak 3/3 a ostatnio jak grałam na 4/4 to miałam 3/4 i na 6/6 miałam 3/6
lila a po ile zakladow na 4 i 6 skreseln wyslalas?
lila to musisz tyle co na 3 fgrasz a baedzie napewno lepeij
lila jak grasz na 3 to jeden zaklad nie wysylasz
jakie typujecie multi na 22 15 ja wytypowalam 17 ,4,24 to jest moja trojka basia z lublina
Witam Wszytkich lottomaniaków i życzę wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej kumulacji
albinlotto...no nie wysyłam na jeden ale 6/6 lub 7/7 ciężkoooo trafićdlatego wysyłam na jeden 6/6 lub 7/7 lub 8/8
basia ty grasz na 3 akreslenia?
lila ciezko tylko ze taka 6/6 to sporo trójek
basia ja bym wolal juz na 4 skreslenia
zenuś...zrobiłam tak jak rozmawialiśmyJest lepiej a w poniedziałek wyjazd do DE
lila
basia....gdybym miała teraz jeszcze wysłać jakis zakład to postawiłabym na 3,12,78
zenuś...oj dobra,to był mój sąsiadgrał z bratem.Ale z nich aparaty były,niech ich szlag trafi
zenuś...ja na początku jak dzisiaj dostałam to,wiesz co to nie wiedziałam co to jest.Dopiero potem sobie przypomniałam że,miałeś iść na mecz.Super teraz to wygląda
Witm wszystkich
zenek44 bedzie
andromeda
lilia
Na 22 22-23-39-71 ale nie gram w realu.Ide
Dj Jaaaazda
Inni bedą ja gram Dj
Juz parenaście lat robię to co lubię
Miłego wieczorka wszystkim wasze do jutra.Pamiętajmy że jutro dłużej śpimy
zenek44
dobrze, że w mm jest gwarantowana - bo, w jednej kolekturze, u mnie jest gostek, który zawsze wysyła od 70-79 - więc, jak masz rację, będą dwie 10/10
dobrze, że w mm jest gwarantowana - bo, w jednej kolekturze, u mnie jest gostek, który zawsze wysyła od 70-79 - więc, jak masz rację, będą dwie 10/10
ch...je )T.S( dawać kasę, chcę na Majorę
a nie drobne mi dajecie
a nie drobne mi dajecie
a ja dzisiaj zobaczyłam w kolekturze, że 6/6 ktoś miał na chybił trafił dziadostwo i normalnie puszczone od tak
lil
lil
Robal.. tak ostatnio wchodzą albo same 50-tki, albo 60-tki, 70-tki...
lila bo mnie to wnerwia już 2 zł, 4 zł to max co sypną