Wpisy 571 133 – 571 232
29 października 2011 17:55 → 29 października 2011 19:04, 100 wpisów
Witam,jak wyniki na 14-ą,wygrani są,bo u mnie troszkę wpadło:6x 2/3
liczby: szu z moich 4x2/3 i 1x4/6
liczby: szu z moich 4x2/3 i 1x4/6
.......................................
.................................................................................................
.................................................................................................
jocia
Jocia.. .
Jocia.. .
Mnie kawa nie szkodzi.. .
majwoj..a na co na lotto..czy multi ?
Bo na lotto nie mam, a multi , tez nie mam, jeszcze myslę
Bo na lotto nie mam, a multi , tez nie mam, jeszcze myslę
super..ja jeszcze nie..lotto mam stałe numery, a multi jeszcze nie wiem
' Kto piwo pije, temu wątroba....gnije.. .'
Ulexxa.. .
.................................
........................................................................................................
.................................
........................................................................................................
Lila.. .
.........................................................................................
.........................................................................................
Andruska.. ........
...................................................................................................
...................................................................................................
Wieleba.. .
Andruska.. .
Po co diably w wersji ...stereo.. . Wystarczy...jeden... .
Po co diably w wersji ...stereo.. . Wystarczy...jeden... .
W Euromilionach mozna wygrac...............35 000 000 euro.. .
W lotto.de mozna dzisiaj wygrac...3 000 000 euro.. .
,muszę odwalić pisma do, nie udanych firm,które
zatrudniają nieudaczników,nic nie umiejących przez których klienci tracą na zakupionych towarach.Będzie to pismo,tak zredagowane,że polecą głowy,,na posty nie odpowiadam.Po losowaniu
zatrudniają nieudaczników,nic nie umiejących przez których klienci tracą na zakupionych towarach.Będzie to pismo,tak zredagowane,że polecą głowy,,na posty nie odpowiadam.Po losowaniu