Wpisy 570 781 – 570 880
29 października 2011 12:45 → 29 października 2011 13:20, 100 wpisów
lila...
tak dokładnie mniej osób tajemnicy oto
tak dokładnie mniej osób tajemnicy oto
lila...
dlacego artur123 nie lubi powiedzieć na chate nie daje pewniaki
, a my rośnie za wiele głopoty
dlacego artur123 nie lubi powiedzieć na chate nie daje pewniaki
, a my rośnie za wiele głopoty
lila nie kochasz nikogo to coś zle z Tobą
znikam bede przed los jak sie uda
znikam bede przed los jak sie uda
lila...i no
ja tez nie wiem
ja tez nie wiem
amour
krzysio...kiedyś bywał tu częściej ale teraz nie ma go w ogóle,no chyba że,pod innym nikiem urzęduje.Nie mam pojęcia
lila...
a sobota i niedziela albo świeta , on artur mówie został tyle kasy nie jest posłuszny
a sobota i niedziela albo świeta , on artur mówie został tyle kasy nie jest posłuszny
lila...
jak widzisz twój znajomy bogaty co robią
jak widzisz twój znajomy bogaty co robią
dobra znikam....
anour
anour
lila...
byłem u znajomy gastery tak zawsze chwali , jak kto moze chce
byłem u znajomy gastery tak zawsze chwali , jak kto moze chce
lila...
tak mam jeden ok
tak mam jeden ok
lilka byłam u lekarza i chciałam ci powiedzieć że wszystko jest dobrze..teraz tylko aby mi intuicja dopisywała to uzbieram troszkę kasiorki przez dłuższy czas...a może ktoś mi pomoże wtym
teraz muszę tylko o siebie dbać i dużo odpoczywać i ...żadnego alkoholu jedynie takiegowirtualnego
lila wczoraj trafiłem tylko jedna liczbę i tak tak postanowiłem dzisiaj gram na sucho... Ciekawy jestem co wyjdzie.
hey
taa jak z tym moim 7/10 a jak tam wczorajsze losowanie ci poszlo wieczorne? Ja juz padalem o 21 na twarz to poszedlem spac ^^
lilka wiem...ale dzisiaj idziemy na roczek mojej chrześnicy i też nic nie mogę pić mocnego...ale muszę jeszcze ściemnić że coś mnie boli bo nie chcę im jeszcze mówić
lila....
teraz znikam..
teraz znikam..
krysienka no to git przynajmniej sie wyspalas lila czemu tragedia, 0/10?
freeq...nie wysyłam 10/10 .Nie weszło nic kompletnie,same oboki zboki
właśnie to jest najgorsze, też mnie to prześladuje, sam9 ma fajny sposób ale do końca go nie zrozumialem
no że obstawia liczby te które nie powinny paść a padły + jakieś swoje jeszcze. Ale jak dla mnie liczby które paśc nie powinny to takie których nie obstawiłem czyli 70 innych
Zapomnialem dodać w pierwszym zdaniu te które nie powinny paśc ale z poprzedniego dnia*
freeq....a może chodzi o to,że patrzy na mapki i wybiera 10 liczb które,wydają mu się że,nie wpadną a one jednak wpadają