Wpisy 567 684 – 567 783
27 października 2011 19:53 → 27 października 2011 20:56, 100 wpisów
SAM9 wysłane i dzięki
>>Totalizator Sportowy w pierwszej dziesiątce âLiderów Filantropii...
15 z 35 zgłoszonych firm ma własne fundacje....<
#cenzura#
15 z 35 zgłoszonych firm ma własne fundacje....<
#cenzura#
Ulexxa.. .
sprobuje.. .
..............................................................................................
sprobuje.. .
..............................................................................................
Robal ja wysyłam raz u siebie a raz w Warszawie niedaleko mojej uczelni.
Zresztą to Zalesie w którym mieszkam nie jest obok Piaseczna Tylko 44km od Warszawy na Południe
Ani górne ani Dolne, po prostu Zalesie koło takiej miejscowości Grójec między Warszawą a Radomiem
Freeq..pytalam o Zalesie..bo jest tez niedaleko mnie w
zachodniopomorskim..taka maciupka miejscowosc..
zachodniopomorskim..taka maciupka miejscowosc..
Każde województwo ma chyba taką wieś lub miasto... To jest masakra, szczególnie z wysyłką przez internet, jak ktoś czegoś nie wpisie w adresie to dupa.
freeq
to w sumie bo - nawet jak to u Ciebie padnie i to Ty trafisz, to śmiało możesz iść w zaparte
to w sumie bo - nawet jak to u Ciebie padnie i to Ty trafisz, to śmiało możesz iść w zaparte
Jak sobie życzysz - może być o liczbach w mm, może być 10/10, lub 6/6 w lotto - Ty decyduj
Jakbym trafił dzisiaj 6/6 i 10/10 to chyba by mi kuponów nie przyjeli w TS
Robal_36
freeq czemu?
lazar90
Ty też idź w zaparte
freeg
pomoę Ci rozwiązać ten problem
spoko
Ty też idź w zaparte
freeg
pomoę Ci rozwiązać ten problem
spoko
albinlotto napisałem to w sensie, że "To jest bardzo mało prawdopodobne"
Sami w TS by sie zdziwili że wpuścili dwie wygrane jednemu kolesiowi
freeq trafienie 10/10 to masz racje ze to malo prawdopodobne ale 6/6 oczywsice w mm nie jest az tak tragiiczne trudne do trafienia
fajna emotka
>>mało prawdopodobne<<...< ale - w Stanach, jakiś pacjent właśnie tak - "dziwnie wyjął" - jedna gra dwie główne - i
obie jego
obie jego
Robal_36 mini juz wyslales?
prawdopodobieństwo wygrania w lotto 6/6 i MM 10/10 podczas jednego losowania to musi być z 1:100000000000000000
jedna wygrana w zupelnosc by wystarczyla
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
lila
lila ja na wieczor nie graam
lila
hipcio...coooo??? Piątka,żółwik????Jak dla mnie może byc dziesiątka i jeden konkretny 100-letne żółwisko
Lila nie wiem czy przeczytałaś,miałem koszmara,8 zdrapek przegranych
deki...na pyszczaka padam hahahahaJak to nie ma dzwonków?? Każdy telefon jakies ma
witam ponownie
lila...
lila...oczywiscie
A dostałem zieloną pochewkę do kuponów w kolekturze: napis kaskada,sprawdz jak łatwo wygrywać
lila...no to fajnie