Wpisy 5 672 771 – 5 672 871
7 października 2026 17:52 → 7 października 2026 19:01, 100 wpisów
kasa nie zbawi mnie, kosciol moze tez nie, czas ucieka dzien po dniu
ja mam kase
do wygrania, jestem przyszlym milionerem lotto , czekam juz w kolejce od 30 lat
do wygrania, jestem przyszlym milionerem lotto , czekam juz w kolejce od 30 lat
@5 672 771 Kawasaki: zalezy w czym ma cie zbawic cos
wszystko co ma swoje poczatek ma swoj koniec, koniec jest nieuchronny wiec nie ma sensu za duzo sie produkowac
jak bedzie grozil mi komornik to po prostu siade do tego keno i wygram
Jeśli pieniądze mają być receptą na zdrowie psychiczne, to pozostaje tylko pogratulować tak oryginalnej diagnozy. Szkoda, że kasa nie kupuje jeszcze rozsądku, empatii i dobrego smaku — bo te wartości nadal są bezcenne.
Zobacz Suzuki
jak ktoś zmyślnie wykorzystał > część stroju kąpielowego
swojej żony.

jak ktoś zmyślnie wykorzystał > część stroju kąpielowego
swojej żony.

ja sie kasa moglem jarac 10 20 lat temu teraz mam inne sprawy na glowie
ta odrazu sentencja wiadomo po co jesli sie nie ma kasy to sie wymysla rozne zdania
fakt faktem wszyscy stad graja bo chca wygrac
fakt faktem wszyscy stad graja bo chca wygrac
jakos bedzie wazne miec dobre motto zyciowe, miej wyj to bedzie ci dane
daje zdrowie psychiczne, bo nie ma stresu od rachunkow oplat utrzymania sie
jakbym usiadl 8 godzin do keno moglbym taka pensje zrobic ale to trzeba siedziec i grac codzien, a oczy bolo
moglbym zrobic kule sniezna wszystko idzie na stawke tak najszybciej rosnie
@5 672 790 Kawasaki: no 2 stowki jeszcze bys wygral modulujac stawki np, 2, 4, 6, 8
tylko musialbys wiedziec kiedy grac za kazde stawki i bys byl na plusie
tylko musialbys wiedziec kiedy grac za kazde stawki i bys byl na plusie
sa parki co melduja sie w drugiej godzinie zawsze jak ich nie ma w 1 ale ich slabo widac w mapkach trzeba miec oprogramowanie
w samym stanie new york wiecej gra ludzi w keno niz w pl, inna kultura panie i napiwki chetniej dajo podobno
kasa z zakladow tam idzie na szkoly, trzeba by na tej kasie polozyc lape
tam graja 20-80 jak nasze multi a w australii tez ale co 3 min
musisz skas miec wyniki, sa stronki co podaja wyniki z nich mozna
inne stany moga nie dawac wynikow chyba ze sa na to sposoby albo platne
ale samemu nawet sie pobawic miec wlaczone wszystkie gry w miesiacu i zoabczyc co wpada
bede spokojnie testowal wszystkie ustawienia moze sie cos zauwazy
Przed chwilą padło 4 x 775,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
potrzeba latwej kasy nie ma zdrowia juz na ciezka prace nie te lata zmeczenie materialu
ciezka praca to jest dobra dla mlodych po szkole spragnionych zarobku serce im napieprza komorki maja duzo energi a starszy to juz flak sie robi,
@5 672 778 Parys: Dlatego się bawimy w lotto, kasa jak komuś wpadnie to z przypadku, a z nie strategii zarobkowej
musicie wierzyc w projekt wspierac rozwoj a moze znajdzie sie swiety graal
kto wierzy w projekt juz dzis kupuje kawe za 100 zl tak czy nie
jesli cos bedzie czesciej wygrywalo niz przegrywalo to sie zauwazy, i na tym to polega mniej wlozyc niz wyjac
@5 672 811 Kawasaki: ja znam sporo znajomych co tak zyja, ze nie pracuja rodzice ich utrzymuja
to jest pokolenie z lat 80, ktore nie odnalazlo sie w dzisiejszych czasach, mlodzi ich wyprzedzili, nie maja nawet prawa do emerytury
nie zalezy mi na byciu staruchem zyje tu i teraz pelnia zycia przy kawusi
jak sie wk moge wsiazc na kawasaki i sie rozwalic, zyjesz prawdziwie gdy zyjesz pelnia zycia a nie boisz sie ciagle o jutro, rodzina poumiera predzej ode mnie a samemu nie bedzie mi sie chcialo siedziec, mozna zle skonczyc taka cena za zycie
ale narazie nie ma co sie smucic zdrowko jest, zawsze jak masz urodziny pokonujesz wszystkich w historii swiata ktorzy nie doszlo do takiego wieku, to sa grube miliony ludzi
no obok mojego grobu jest jeden kolo co urodzil sie pozniej i zmarl wczesniej niz ja mial 41 lat
jak bedziesz za bogaty to bedzie zal umierac, ja dlatego chce byc biedny
@5 672 838 Kawasaki: kasa jest dodatkiem do zycia
kazdy czas przeleci mam wuja 96 co mowi ze to malo i za szybko zlecialo
no geny dobra co jeszcze robi? miod stawia w wodzie i rano pije duze ilosci
40 lat nie zrobie moze z 10 20 wiosenek dlatego juz nie mam czasu na prace no ni mam
jak mam zyc 20 lat np to mi sie nie oplaca marnowac 1 dnia w pracy
zyjesz wedlug wlasnych zasad, jak uwazasz ze ci starczy kasy na te 20 lat to tak
znam kogos kto 15 lat pracowal tutaj i dostal 300 zl emerytury niedawno
cos tam laczo emerytury jak brakuje lat w 1 kraju ale nie wnikam
od 1999 roku jak pracowales wczesniej zus ci doliczy kapital poczatkowy