Wpisy 5 671 955 – 5 672 058
5 października 2026 17:53 → 5 października 2026 19:28, 100 wpisów
powinienes siadac i przeznaczyc na gre w miesiac z 2 tys zl 1000 zakladow
@5 671 956 Kawasaki: udostepnij mi za darmo, ja pogram jak cos wygram to polowe ci przeleje masz to jak w banku
i na tym lepiej wyjdziesz niz na sprzedazy bo jak wygram np. 1500zl to 750 masz na konto
inaczej odejmuje od 1500 zł np. 600 z gry czyli 900 i na polowe to 450
jak teraz nie mozesz dac mi 100 zl na testy miesiac a pozniej dasz mi 10 kloca okej
lepiej zrobimy tak dasz mnie 100 zl na miesiac testow a jak wygrasz grubo cos to kawo jeszcze z 10 procent wygranej
kto jeszcze chce na miesiac testow Pasko? 100 zl, 5 takich testerow daje
wtedy zweryfikuje sie czy warto nim grac, bo ja zagram na swoje konto, jak bedzie ok to ci przelewam 100zl jak nie chcesz pol wygranej
z gory placisz za wypozyczenie, dostajesz linka do mojej stony na ktorej jest panel gracza i nic wiecej, zero silnika brum brum
kupujesz aplikacje w wersji testowej i masz miesiac na rejestracje
bedzie tam link do kawy jak duzo wygrasz to od razu daj kawy po 1500 kazda
@5 671 973 Kawasaki: tylko bez wklepywania losowan
losowania same sie zapisuja jak program dziala a moze nawet jak spi
nie no jak tak typuje to slabo, to gdzies jest blad
podaj mi typy po 30 losowaniach
podaj mi typy po 30 losowaniach
nie losuje ciagle nisko ani wysoko losuje to co ma wylosowac zeby wygrac
i teraz najwazniejsze ma sprawdzic co trafil w kolejnych 100 losowaniach
Przed chwilą padło 96 x 11,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
cala liste od 0-10 podaj mi ile razy trafil dana ilosc liczb na 100 losowan
co mam podawac program bedzie gotowy zabawa miesiac za stowke to jak za darmo pobawisz sie i bedziesz wiedziec
bede wiedzial ile sie srednio trafia jak wyniki wyskocza poza srednia to jest cos warty twoj system
tak jak w profilu na MP np. tam jest wyszegolnione ile 4/10 5/10 6/10 ile razy trafil
@5 672 006 Kawasaki: to dopiero jak trafie stawiam kawe
najpierw dajesz stowke na rozruch pozniej wygrywasz i dzielisz sie wygrana chetnie
jeszcze zrobie guzik ze mozna zablokowac i grac bez naciskania nawet 1 guzika
jak ty takiego banalnego zadania nie chcesz zrobic, Ai by to zrobila to po co te liczby skoro na sucho nie mozna sprawdzic ile by sie trafilo po 100 losowanich
musze wiedziec co kupuje, dlatego teraz jestem sceptyczny co do wersji rozwojowej twojego programu
ale to nie jest sprzedaz za tysiace tylko 100 zl a ze 100 zl ja sie boje chodzic do biedronki
masz tylko male mniemanie ze dla ciebie bieda to 500zl w kieszeni
@5 672 032 Kawasaki: wiesz gdzie jest najwiekszy twoj blad nie umiesz przekonac ludzi
powinienes wklejac przyklady dawac czarno na bialym, udostepnic testowo stronke
dac zalozmy za darmo do testowania a potem oplaty
do tej pory nikt nie wie co to za program
do tej pory nikt nie wie co to za program
no iteraz niektorzy chwala ja za darmo daje, ale tylko do testowania przez poszczegolne oosby
@5 672 041 Kawasaki: amerykanow jest pelno co graja, bys mial spory rynek, polacy to zlotowkarze, raczej od nich ciezko cos dostac
tylko musisz dac max korzysci dla klienta, a na koncu twoj zarobek
duzo roboty z tym ai gogle to tak tnie i ciagle trzeba cos poprawiac tak to jest jak sie chce za darmo cos zrobic