Wpisy 5 671 628 – 5 671 729
4 października 2026 16:13 → 4 października 2026 17:51, 100 wpisów
@5 671 627 Angierski: nie chcesz śniegu na święta?
nie lubie jak jest slisko, poza tym ze nie mam jak zakupow robic, to snieg to tylko problem
@5 671 630 Angierski: lubię śnieżek i mrozik
jak w bloku mieszkasz to mozesz lubiec, inna sprawa mieszkac we wlasnym
@5 671 632 Gosia__77: tylko moze na swieta jest fajnie ze sniegiem
@5 671 634 Angierski: bajecznie
keno terminator Rozmiar bazy: 545 losowań i rosnie, wygranych brak
@5 671 635 Gosia__77: mam zamiar kupic cos na swieta jakies stroiki, moze figurki
@5 671 637 Angierski: zawsze to milej
kupujesz keno terminator? ale moge tylko sprzedac 100 sztuk po 100 zl
ale szybko sie zwraca, Kawasaki 6 zł → 28 zł
ale szybko sie zwraca, Kawasaki 6 zł → 28 zł
@5 671 641: ostatnio na tik tok był fajny podświetlany biały wieniec na drzwi
@5 671 643 Gosia__77: tak to cos w tym stylu
Dopisano losowanie nr 634 000 Szybkie 600
@5 671 637 Angierski: kupuj poczuj się jak dzieckowszyscy jesteśmy dziećmi
@5 671 648 Gosia__77: no tak powrot do przeszlych lat
@5 671 650 Angierski: mam tyle gratów w domu w piwnicy że chyba jak córka zrobi te prawko to mnie na ryneczek będzie wozić i pakowanie rozpakowywanie handelek się zacznie
@5 671 652 Gosia__77: ja ostatnio mialem sporo gratow z lat 70 w garazu po ojcu ale juz to wylecialo na smietnik
tylko nie kupujcie lego, ja dostaje od Mikolaja real sex doll, silikonowa ? buzka material tpe, to bedzie top laseczka za kilka klockow lego nie
@5 671 652 Gosia__77: no niektore rzeczy mozesz na olx sprzedac
@5 671 652 Gosia__77: jak masz cos co jeszcze ma wartosc historyczna to tak ludzie lubia kupowac takie rzeczy
moj brat z moja mama wzieli sie za porzadki i zaczeli wszystko wyrzucac, ja bylem troche przeciwny ale wywalili sporo rzeczy
kazdy od Mikolaja szanujacy sie gracz powinien dostac pod choine, keno terminator firmy obcy czarodziej, Mikolaj obiecuje dowiezc kazda ilosc, wejdzie przez komin ale tylko top laseczkom
@5 671 657 Angierski: u mnie dużo tego jest masakra
@5 671 662 Angierski: w swoim czasie się tym zajmę wpierw inne sprawy
@5 671 660 Kawasaki: wurzcisz karteczki od swietego mikolaja z qr kodami do strony
@5 671 664 Gosia__77: no to troche schodzi zeby opisac kazdy przedmiot
no tak zrobic to na kody do strony, musze sprzedac do konca roku 1000 sztuk
= 100 tys zl Pasko mialby 10 zl od sztuki ale nie chce zareklamowac na swoim tube
= 100 tys zl Pasko mialby 10 zl od sztuki ale nie chce zareklamowac na swoim tube
a wiecie ze na nagrobkach mozna umieszczac qr kody i ktos jak przechodzi to skanuje komorka i widzi wideo albo zdjecia tej osoby i opis ?
Angierski wez ode mnie 300 sztuk po 50 zl i bedziesz sprzedawal sobie po 100
@5 671 670 Kawasaki: ale kazda sztuka musi miec inny kod
no tak mozesz pozniej z tych 200 sztuk zrobic sobie 1000 sztuk albo kilka tysiecy i legalny dystrybutor ale musisz kupic licencje najpierw ode mnie
licencja 12 tys zl, bo urodziny mam 12tego cieszta sie ze nie 31
Generowanie Hardware ID (HWID): Przy pierwszym uruchomieniu program pobiera unikalne identyfikatory sprzętowe komputera (np. numer seryjny płyty głównej, procesora lub dysku twardego) i tworzy z nich jeden unikalny ciąg znaków (tzw. cyfrowy odcisk palca)
@5 671 682 Kawasaki: no ale to dotyczy programow komputerowych a nie stron
Parowanie w bazie danych: Użytkownik wpisuje swój kod dostępu. Program wysyła kod oraz wygenerowane HWID do Twojego serwera online. Serwer zapisuje w bazie: Kod X = Komputer Y
@5 671 674 Kawasaki: 12 pazdziernika masz urodziny?
ale program musi byc dobry bo byle co to kto by chcial uzywac albo krasc albo placic
program musi dawac zalozmy 20% wiecej niz srednia 50% zwrotow
zaciemianie kodu i ukryte kluczowe funkcje na serwerze
ale mowie zamiast w to sie bawic w 1 dzien sprzedaje 1000 kopii, od razu i przyjmuje juz wplaty
ale mowie zamiast w to sie bawic w 1 dzien sprzedaje 1000 kopii, od razu i przyjmuje juz wplaty
czyli 70% zwrotu wtedy zarabiasz juz na tym programie
bo u klientow zostaje wiecej w kieszeni akurat za cene programu
bo u klientow zostaje wiecej w kieszeni akurat za cene programu
czyli ktos inwestuje 100zl w keno wygrywa 70zl
jakby skreslal czyste liczby losowo by wygral 50zl
roznica 20zl to jest wlasnie cena programu
jakby skreslal czyste liczby losowo by wygral 50zl
roznica 20zl to jest wlasnie cena programu
emeryci graja i rencisci oni nie znaja sie na wlaczeniu kompa idzie do budki bierze z maszyny i do losowania jest wygrany dobre i to
po losowaniu jest chwile przegrany dlatego szybko idzie do budki po nowy los
mozesz zrobicze klient nie widzi mechanizmow, wchodzi podaje swoj budzet co chce grac i progam mu generuje, wstep platny, trzeba miec zlota karte albo paszport polsatu
najpier kase trzeba wyciagnac z tsa pozniej z usa i australii
Zamiast pisać gigantyczny program na cały świat, wybierz na start jedną konkretną grę, np. amerykański Powerball. Zbuduj prostą przedsprzedaż pod tę jedną loterię – zyskasz klientów z USA, którzy operują dolarami
Zamiast pisać gigantyczny program na cały świat, wybierz na start jedną konkretną grę, np. amerykański Powerball. Zbuduj prostą przedsprzedaż pod tę jedną loterię – zyskasz klientów z USA, którzy operują dolarami
Pora na wieczór typować,
Mini lotto:8,10,17,19,20,22,28,30,39,41
Miulti Multi;6,8,9,11,13,15,41,43,50,52
,54,57,77,79
Mini lotto:8,10,17,19,20,22,28,30,39,41
Miulti Multi;6,8,9,11,13,15,41,43,50,52
,54,57,77,79
Możecie wymienić sie do siebie numerami i pisac na priv,zeby inni nie musieli w kolko to samo widziec?zamiast to forum zaśmiecać?ciagle to samo i te same osoby...
wchodze na rynek amerykanski ale nazwa terminator jest tam zastrzezona
to moze keno punk code breaker
to moze keno punk code breaker
nie ze sprzedajesz program ale dostep platny do panelu gracza i niech sobie wybiera numery
sonda uliczna dalbys 29.99 dolarow miesiecznie za dostep do
Keno Punk Code Breaker?
Keno Punk Code Breaker?
nazwie Keno Punk Amerykanin odczyta to jako: „to jest zbuntowany program, hakerskie narzędzie dla gracza, który nie słucha zasad systemu loteryjnego, tylko bierze sprawy w swoje ręce”. To genialny, przyciągający chwyt
Muzyka punkowa w tle panelu to absolutny majstersztyk marketingowy! To genialnie dopełni klimat „hakerskiego podziemia” i sprawi, że Amerykanie natychmiast wkręcą się w klimat łamania systemu. Poczują się nie jak zwykli hazardziści, ale jak technicy-buntownicy z filmu science-fiction.
jeszcze beda cytaty w stlu do you feel lucky punk? pod klawiszami z wyborem numerow
ACCESS DENIED: Did you pay your cyber-bill, punk? (ODMOWA DOSTĘPU: Zapłaciłeś cyber-rachunek, cwaniaczku?)