Wpisy 566 657 – 566 756
27 października 2011 11:39 → 27 października 2011 12:20, 100 wpisów
Robal od początku istnienia to liczba 55 dzirży niechlubny rekord 52 losowań
Darek
widziałem - nawet tu w statystyce - ale właśnie dlatego - podkreślam pytanie - w jakim TO jest okresie ?
To obejmuje te pierwsze losowania ?
widziałem - nawet tu w statystyce - ale właśnie dlatego - podkreślam pytanie - w jakim TO jest okresie ?
To obejmuje te pierwsze losowania ?
Ta 16 mnie jakoś nie ciągnie.. Komin straszliwy
Poczekam aż wejdzie i dopiero zagram na nią z przeciągu sześciu losowań pewnie wejdzie powtórnie ze trzy razy.
Poczekam aż wejdzie i dopiero zagram na nią z przeciągu sześciu losowań pewnie wejdzie powtórnie ze trzy razy.
Spotyka sie dwóch sąsiadów.
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to?
- No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszedzie, nie wiem już co mam robić.
Może ty byś coś poradził?
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja!
Jak kocisko rozpędziło się w drzwiach pokoju, to do grzejnika już tylko oczy dojechały!
witam serdecznie
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to?
- No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszedzie, nie wiem już co mam robić.
Może ty byś coś poradził?
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja!
Jak kocisko rozpędziło się w drzwiach pokoju, to do grzejnika już tylko oczy dojechały!
witam serdecznie
a ja dałam,coc nie cierpie spiochów.., mozliwe,ze nie bedzie końcówek 6 .. , to wtedy klapa...............
witam wszystkich i każdego z osobna
wpadłam na chwilunię.....tak mnie dawno nie było,straaaaasznie za Wami tęskniłam
całymi dniami
wpadłam na chwilunię.....tak mnie dawno nie było,straaaaasznie za Wami tęskniłam
całymi dniami
No dobrze czas iść puścić .Pozdrawiam Was miło i życzę samych dobrych typów.
Robal...pijemy a co sobie będziemy żałowaćdzięki za pięknego kwiatuszkaŚlyczny
Pewno
i - daję szansę na zmiany - otóż
przedłużony trafił z wczoraj - 14,15,20,38,47,66,68
i - daję szansę na zmiany - otóż
przedłużony trafił z wczoraj - 14,15,20,38,47,66,68
Robalku....nooo to chyba trzeci buziol od Ciebie,ale mnie zaszczyt kopnął
ulexxa....zjedz rosół to się rozgrzejesz.Nosek obdarty??tak to jest jak smarkate lata nastały