Wpisy 566 576 – 566 675
27 października 2011 09:34 → 27 października 2011 11:49, 100 wpisów
Gała
nie uciekaj tam , siedz przy
nie uciekaj tam , siedz przy
Admin bez wazeliny, bo
w dalszym ciągu uważam, że należałoby uwolnić krasnoludki
w dalszym ciągu uważam, że należałoby uwolnić krasnoludki
nr los od 6129 do 6151
-------
http://www.iv.pl/images/23112178106234454575.jpg
------
pooowwoo
-------
http://www.iv.pl/images/23112178106234454575.jpg
------
pooowwoo
dobra juz uciekam.... od godz 14:00
Witam
16,30 i wpada 69 i oby wpadło to 69 może poniektórym ciśnienie rozładuje ...
16,30 i wpada 69 i oby wpadło to 69 może poniektórym ciśnienie rozładuje ...
madzia77 Witam Cię niestety w mini nie idzie mi najlepiej dlatego też nie ryzykuję
Natomiast proponowąłbym cos wybrać z tabelki która kiedyś podawąłem tu na czaciku
Przyanjmniej 2 liczby z przedziału 01-10 oraz 3 liczby z drugiej dziesiątki
Już 11 losowań wstecz o godz 14:00 nie było liczby 16 a więc może być dziś.Pasuje mi też liczba 4 oraz 10.
No i oczywiście trzeba też mieć na uwadze 28.Bo to liczba która śpi w pazdzierniku o tej godzinie już 25 losowań wstecz.( najwięcej ze wszystkich)
cześć Darku, vanilla, pozostali
Jeśli nie zmienią zestawu, lub tego, co my widzimy, to będzie setne setne losowanie z użyciem zestawu z "16"
Jeśli nie zmienią zestawu, lub tego, co my widzimy, to będzie setne setne losowanie z użyciem zestawu z "16"
A ja bym zaryzykował Robal36 liczbę 16 dzis jako plusa bo jeszcze nie było liczby z końcówką 6 w pażdzierniku o 14 jako plus
<mati> Witaj .Myslisz że po 7 losowaniach przerwy z podanej przez Ciebie piątki liczb wypadnie dziś 3/5 po raz 8??
vanilla
nie mam zielonego pojęcia - "przed", jak dla mnie wszystkie są jednakowo prawdopodobne - owszem patrzymy, szukamy jakiegoś trendu - ale...
A jaki był najdłuższy odstęp ? - poza 50-kami - tu w statystykach widać, że nawet ponad 35 losowań - tylko - nie wiem, jaki okres i jakie kulki /jednokolorowe, czy te z początku/ uwzględniają ...
nie mam zielonego pojęcia - "przed", jak dla mnie wszystkie są jednakowo prawdopodobne - owszem patrzymy, szukamy jakiegoś trendu - ale...
A jaki był najdłuższy odstęp ? - poza 50-kami - tu w statystykach widać, że nawet ponad 35 losowań - tylko - nie wiem, jaki okres i jakie kulki /jednokolorowe, czy te z początku/ uwzględniają ...
Robal od początku istnienia to liczba 55 dzirży niechlubny rekord 52 losowań
Darek
widziałem - nawet tu w statystyce - ale właśnie dlatego - podkreślam pytanie - w jakim TO jest okresie ?
To obejmuje te pierwsze losowania ?
widziałem - nawet tu w statystyce - ale właśnie dlatego - podkreślam pytanie - w jakim TO jest okresie ?
To obejmuje te pierwsze losowania ?
Ta 16 mnie jakoś nie ciągnie.. Komin straszliwy
Poczekam aż wejdzie i dopiero zagram na nią z przeciągu sześciu losowań pewnie wejdzie powtórnie ze trzy razy.
Poczekam aż wejdzie i dopiero zagram na nią z przeciągu sześciu losowań pewnie wejdzie powtórnie ze trzy razy.
Spotyka sie dwóch sąsiadów.
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to?
- No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszedzie, nie wiem już co mam robić.
Może ty byś coś poradził?
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja!
Jak kocisko rozpędziło się w drzwiach pokoju, to do grzejnika już tylko oczy dojechały!
witam serdecznie
Jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to?
- No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszedzie, nie wiem już co mam robić.
Może ty byś coś poradził?
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach.
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, rewelacja!
Jak kocisko rozpędziło się w drzwiach pokoju, to do grzejnika już tylko oczy dojechały!
witam serdecznie
a ja dałam,coc nie cierpie spiochów.., mozliwe,ze nie bedzie końcówek 6 .. , to wtedy klapa...............