Wpisy 5 648 979 – 5 649 166
17 sierpnia 2026 10:00 → 17 sierpnia 2026 13:04, 100 wpisów
W miejscowości Kutno padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Włocławek padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 5 x 2)
W miejscowości Chełmża padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 3)
Chciałem o coś zapytać, ale chyba nie warto, bo pytanie pozostanie bez odpowiedzi.
@5 648 991 Eugeniusz521:
@5 648 993 limona:
jestes moj pracownik, naganiacz na bebna, musisz byc i ostra dilerka w wawie ok?
za duzo tez nie glupiej i nie pisz non stop to sie utrzymasz na stronce
widziales juz projekt obcyczaro 80 albo 42? kosmici byli i zostawili mi ale mowia ze jak nie bedzie kawy to odleca na Oriona z apko
Tak dużo wygranych?”.No cóż… może Tombak wreszcie zdjął klątwę! 😂 Teraz tylko pytanie: czy to jego magia, czy po prostu szczęście zaczęło działać? 🍀🎯
nie martw sie pod panelem wizard nic nie jest wpisane, to nie wplywa na wynik symulacji to tylko dla wizarda
jak nic nigdzie nie wpiszesz ani losowan, suwak dostaje wszystkie numery 1-80 i losowanie jest calkiem random
jak sobie pokrecisz tak wylosujesz, trzeba testowac ustawienia suwakow
albo idziesz bardzoej w spiochy albo w ich sasiadow, odwalasz antypewniaki swoje i promujesz pewniaki, wszystko ma znaczenie, jak bardzo chcesz powtorzyc numery z ost losowan tez, to jest kosmos
wiesz ze jest werjsa 42 specjalnie do mini w tym roku wygrywamy mini
@5 649 019 Kawasaki: Ostrzeżenie (spam — daj też pisać innym). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
ciekawostka mciekawostka multi 3 ost ranka losuje idealnie po rowno parzy i
rowno po 10 leci rano, jakie numery? kazdy sobie daje wg uznania
Kawasaki otrzymuje blokadę czatu na 4 godziny (spam).
Seb pan kawa saki sie pyta ile juz kaw mu postawiles?
nie badz maly z jak zywiec
Monte dawaj p...{{hejNika
no wchodz na apke kosmitow i sobie wklep co chcesz, nie badz taka leniwa i zareklamuj we wsi i grunwaldzie
alien hi tech , handle with care, pobaw sie symulatorem bebna 80 numbers
ani slowa o lotto srotto
ani slowa o lotto srotto
teraz juz masz mniej tyle co w swoim panelu gracza
jedziesz na starym linku juz jest zmiana
Przed chwilą padło 83 x 39,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Serdecznie witam przed poludniem milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych oraz marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze spelnienia marzen oraz milego i spokojnego dnia bylen nad morzem widzialem kulki z bebnem plywali na materacu
masz na stronie kawy
obcyczaro80
vercel.app
i kropka po 80 oki doki?
pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych dzis jest WASZ dzien
zeby wygrac trzeba grac i chociaz cos wpisac, albo nic nie pisac, kto wie jak wygrac
ok nie umisz to trudno, u mnie widac
bo kosmici odleca jak bedziesz taka niegrzeczna i zabiora ze soba swoje kosmiczne oprogramowanie, lepiej idz do skladu po kawe dla nich
krec suwakami a jak cos dadza to kawa, proste, kosmici nie zostawili manual
skad mam wiedziec to jest alien technology
Alien hi tech, handle with care. Pobaw się ustawieniami bębna maszyny losującej, wpisuj pod suwaki swoje pewniaki, pewniaki wizarda są puste,
bez wplywu na wynik. Kosmici nie zostawili Manual, Enjoy.
bez wplywu na wynik. Kosmici nie zostawili Manual, Enjoy.
tyle wiem co bys chcial to jest alien technology, nikt nic nie wie, czeski film
@5 649 106 MONTEZUMA1:
Po uj mam wpisywac pewniaki jak sa pewniakami?
Po uj mam wpisywac pewniaki jak sa pewniakami?
takimi sa pewniakami ze nie wchodza, a mozesz regulowac ich moc wplywu na kupon
rob jak lubisz wolny kraj ale kawe daj
prawdziwy pewniak to wypadkowa wszystkich suwakow
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły

Teraz w wynikach Mini Lotto każdy wynik jest opatrzony numerem kombinacji i podlinkowany do tabeli w odpowiednie miejsce...
Jestem ciekaw czy zrobić też coś podobnego dla Lotto / Dużego Lotka
nic nie wygral tyle lat i sie mondrzy
Pasko strasznie porązciagales wszystkie liczby typy, wszystko dla ślepych...
Ogólnie nie podobają mi się przerobki{{
@5 649 120 islandorka30,5: oj gdzie?
@5 649 120 islandorka30,5: musimy razem popracować nad stroną, dajesz mi cenne uwagi zawsze
@5 649 127: akurat jestem to możemy dostosować pewne rzeczy ... więc pytanie co się zmniejszyło i gdzie, że przydałoby się większe?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Ten monte czy tam kawasaki ti bardzo mi dziala na nerwy , moze i ma dobre zamiary , ale ogolnie na gadaniu od rzeczy się konczy chyba jakies tabletki zle dzialają
jestescie ludzie z prlu, nie rozumiecie potegi alien technology, ale ok
@5 649 132 MONTEZUMA1: ile złapałeś poroży na kawe ???
Jak jestes taki hej do przodu nowoczesny czlowieku to dlaczego nic nie wygrywasz ?
Bo szuka poroży (czytaj.jeleni))
Powinien Paskowi płacić za swoje wypociny reklamy alien technology
Powinien Paskowi płacić za swoje wypociny reklamy alien technology
GRU został zablokowany po analizie ostatnich wpisów. Raport trafił do Pasko, który podejmie ostateczną decyzję co do blokady.
@5 649 140 multipasko: Wielllki czas
@5 649 151 przystojniak:
5 649 151. przystojniak 17.08.26 (12:44)
@5 649 145 makler: Każdy decyduje o sposobie korespondencji.Pewnie miał takie życzenie, które należy uszanować.- Tak myślę.
5 649 151. przystojniak 17.08.26 (12:44)
@5 649 145 makler: Każdy decyduje o sposobie korespondencji.Pewnie miał takie życzenie, które należy uszanować.- Tak myślę.
@5 649 143 Eugeniusz521:
5 649 143. Eugeniusz521 17.08.26 (12:30) Jaslo
@5 649 138 makler: Doceniam Twoją aktywność i zaangażowanie, ale proszę, abyśmy wszyscy starali się zachować wzajemny szacunek w dyskusji. Każdy ma prawo do własnego zdania i doświadczeń, a konstruktywna wymiana poglądów zawsze wnosi więcej niż osobiste uwagi. Liczę na merytoryczną rozmowę bez niepotrzebnych prowokacji.
5 649 143. Eugeniusz521 17.08.26 (12:30) Jaslo
@5 649 138 makler: Doceniam Twoją aktywność i zaangażowanie, ale proszę, abyśmy wszyscy starali się zachować wzajemny szacunek w dyskusji. Każdy ma prawo do własnego zdania i doświadczeń, a konstruktywna wymiana poglądów zawsze wnosi więcej niż osobiste uwagi. Liczę na merytoryczną rozmowę bez niepotrzebnych prowokacji.
Mam problem z pszczołami lecą do miodu już umyłam słoik muszę okno zamykać bo krążą 3 dziś wpadły
@5 649 162 jot-23: Każdy potrzebuje.
jeszcze po starej cenie lotto plus