Wpisy 5 644 795 – 5 644 939
11 sierpnia 2026 00:10 → 11 sierpnia 2026 11:22, 100 wpisów
5 644 220. multipasko 10.08.26 (10:50)
Gosia__77 otrzymuje blokadę czatu...
5 644 347. multipasko 10.08.26 (13:28)
Gosia__77 została zablokowana...
przysłowie:
"do trzech razy sztuka"
5 644 ???. multipasko ??.??.26 (??:??)
Gosia__77 otrzymuje blokadę czatu...
5 644 347. multipasko 10.08.26 (13:28)
przysłowie:
"do trzech razy sztuka"
5 644 ???. multipasko ??.??.26 (??:??)
@5 644 794 Pasko:
Panie Pasko To Twoje słowa z forum.multipasko >>
"faktycznie skala skarg na pewnych użytkownikach, czy też trollach przekroczyła poziom,""
forum.multipasko.pl/430?page=339& ; ;sort=&dir=
To wkoncu kto winien ze jest mniej żywych osób - BOTmultipasko czy klony i Sebastian_M ???
Proponuję przywrócic Bocika
( chociaż na okres próbny ))
Panie Pasko To Twoje słowa z forum.multipasko >>
"faktycznie skala skarg na pewnych użytkownikach, czy też trollach przekroczyła poziom,""
forum.multipasko.pl/430?page=339& ; ;sort=&dir=
To wkoncu kto winien ze jest mniej żywych osób - BOTmultipasko czy klony i Sebastian_M ???
Proponuję przywrócic Bocika
( chociaż na okres próbny ))
Melanż mnie poniósł
@5 644 796 makler: bot jest cały czas za kurtyną i pilnuje porządku
Dzis sym duzo trafil moze z 10 na 20 jutro wkleje nie moge az spac
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (2cc75cabc54) !
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (494bac95df0) !
@5 644 758 tomcio1972:
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (803f4ff3833) !
ten chat gpt to jest wolny, dostal taka dawke programu ze zrobil sobie przerwe do 12
@5 644 810 Kawasaki: Nie korzystam z niego bo się myli.Podaje błędne dane.
narazie pierwsze screeny programu, idzie multi rewolucja, jak duza kawe jest gotow postawic wiecznemu studentowi luksusu za dostep do programu na miesiac? sonda uliczna
@5 644 812 Kawasaki: Nikt Ci nie zabroni.Ty możesz z niego korzystać do woli, ale nie musisz przekonywać do jego słuszności - doskonalosci.
to jest dopiero malutki paczatek, bedzie 10 suwakow do swobodnej regulacji energii bebna, zsynchronizuj sie ustawieniami z bebnem multi i traf nawet wg ai 17/20
@5 644 814 Kawasaki:
Żaden program, system ani „stymulator” nie zagwarantuje głównej wygranej. Matematyki bębna nie oszukasz! Losowanie nie zna pewniaków — zna tylko przypadek. Reszta to piękne obietnice bez gwarancji.
Żaden program, system ani „stymulator” nie zagwarantuje głównej wygranej. Matematyki bębna nie oszukasz! Losowanie nie zna pewniaków — zna tylko przypadek. Reszta to piękne obietnice bez gwarancji.
to jest tylko pusta wydmuszka, pod kazdym z 10 suwakow kryje sie serce programu kosmiczne programy do ustalania numerow na kazde losowanie pod kazdym suwakiem
ale tego nie ma online, to robi administrator strony przed kazdym losowaniem wgrywa starannie dobrane dane pod suwaki, tak mowia ze beben jest martwy ale moj beben zyje i zna pewniaki, do tego mozna swobodnie suwakami modyfikowac ich moc
ale tego nie ma online, to robi administrator strony przed kazdym losowaniem wgrywa starannie dobrane dane pod suwaki, tak mowia ze beben jest martwy ale moj beben zyje i zna pewniaki, do tego mozna swobodnie suwakami modyfikowac ich moc
jak sie wciagniesz to nie bedziesz chcial nigdy skonczyc, kawa sie poleje
@5 644 793 Pasko:
Do wczoraj wszystko było jasne i przejrzyste. Każdy użytkownik mógł pobrać dowolną liczbę zestawów z Grupy 85067, zapisać je jako stałe zestawy, a po losowaniu sprawdzić, kto trafił piątkę, czwórkę czy trójkę. Była to konkretna funkcja, z której ludzie korzystali.
A dziś? Wszystko zniknęło! Zamiast tego pojawiło się coś nowego, co wygląda bardziej jak zabawka dla dzieci niż narzędzie potrzebne użytkownikom.
Po co usuwać coś, co działało i miało swoją wartość? Czy naprawdę trzeba było zabierać ludziom funkcję, z której korzystali, żeby zastąpić ją kolejnym „gadżetem”?
Szkoda. Wielka szkoda. Bo czasem warto ulepszać to, co jest dobre, zamiast bez potrzeby wyrzucać to do kosza.
Do wczoraj wszystko było jasne i przejrzyste. Każdy użytkownik mógł pobrać dowolną liczbę zestawów z Grupy 85067, zapisać je jako stałe zestawy, a po losowaniu sprawdzić, kto trafił piątkę, czwórkę czy trójkę. Była to konkretna funkcja, z której ludzie korzystali.
A dziś? Wszystko zniknęło! Zamiast tego pojawiło się coś nowego, co wygląda bardziej jak zabawka dla dzieci niż narzędzie potrzebne użytkownikom.
Po co usuwać coś, co działało i miało swoją wartość? Czy naprawdę trzeba było zabierać ludziom funkcję, z której korzystali, żeby zastąpić ją kolejnym „gadżetem”?
Szkoda. Wielka szkoda. Bo czasem warto ulepszać to, co jest dobre, zamiast bez potrzeby wyrzucać to do kosza.
ja proponuje pierwszy miesiac demo gratis, z opcja postaw kawe wiecznemu studentowi no job no puss, wygrales grubo ? postaw kawe, przegrales? postaw kawe bo wiesz ze wygrasz na dniach, a po miesiacu 2 jak project sie rozwinie, dostep do wersji platnej kupujesz kawe i dostajesz unikalny link do strony, tak to bedzie
zapisujac statystyki mini nie wygracie, symulator bebna multi to juz inna baja
moze w przyszlosci symulatory mini i lotto i jacka
moze w przyszlosci symulatory mini i lotto i jacka
ja nie daje zadnych dodatkowych narzedzi , skrocony systemow multi nic
klient dostaje czyste losowanie multi 20/80 i dalej niech sobie radzi sam wg doswiadczenia w grze
klient dostaje czyste losowanie multi 20/80 i dalej niech sobie radzi sam wg doswiadczenia w grze
tak to wygladalo wczoraj przy moim ustawieniu suwakow, kto wiedzial ze 11 i 27 pieknie siadzie? no wiedzial wiedzial

@5 644 824 Kawasaki: A JA gram własnymi korzystając z wrodzonej inteligencji - żadna sztuczna nie zastąpi mojej.
nic nie musisz w Polsce sa tysiace namietnych graczy multi, a wieczny student lubi pic kawke
ale wez to zrob zeby wygladalo i dzialalo bez doswiadczenia to jest lekki problem
u mnie nie musisz znac pewniakow i patrzec w mapki, tylko dobrze pokrec suwakami i mozesz wygrac multi 10/10
to nie bedzie dzialalo tez ze ustawisz wszystkie suwaki na 1 a fioletowe numery na 10 i dostaniesz czysty fiolet do gry, najmocniejszy pewniak w kazdej 10, to byloby za latwe
@5 644 840 jarek21:
@5 644 846 jot-23:
Nie płacz
Nie płacz
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (n87edc89f70) !
kto by chcial sie pobawic w moja nowa gre beben multi, forma rosnie ale jeszcze daleka droga

chcialbym jeszcze miec taki beben jak ma Pasko, i muze techno do losowania , dobrego seta
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VIVA LAS VEGAS | 20 000 zł | Nowe Czarnowo |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Nasielsk |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Elbląg |
| BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Rzeszów |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Kraków |
pamietajcie kradzenie programu nic wam nie da, sercem suwakow sa kosmiczne programy do ustalania pewniakow pod kazdym suwakiem, ktore nawet nie sa online
admin wkleja dane codzien ze swojej bazy, co mozecie zrobic, dobrze sie bawic posuwac suwaki, i stawiac kawe wiecznemu studentowi luksusu w przypadku wygranych i przegranych bo los sie musi odmienic
admin wkleja dane codzien ze swojej bazy, co mozecie zrobic, dobrze sie bawic posuwac suwaki, i stawiac kawe wiecznemu studentowi luksusu w przypadku wygranych i przegranych bo los sie musi odmienic
@5 644 860 Forsami:
@5 644 861 nicolla15:
@5 644 862 Forsami: co dziś proponujesz
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 200 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 644 863 nicolla15: pewnie zaproponuje wygrać w lotto - ostatnie szanse na grube bańki przed podwyżką
@5 644 866 Robal_36:
hmm nie lubię tej gry ale może ,muszę popatrzeć co ostatnio tam bylo
hmm nie lubię tej gry ale może ,muszę popatrzeć co ostatnio tam bylo
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 (n402185b23f) !
Witam marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze milego dnia kulki i beben juz sie szykuja komu dac tu wygrac u mnie jest pochmurno na deszcz sie zanosi a na obiad bede mial pomidorowa z ryzem i racuchy z jablkami do 18 mam czas dopije i zmykam
nadeszla wielkopomna chwila project jest live po raz pierwszy
kto chce sie pobawic suwakami?
kto chce sie pobawic suwakami?
Spać nie możesz?
Wygrałeś coś?
zaraz wejde na panel administratora i podstawie pewniaki na dzispod kazdy suwak
Mam już taka maszynkę suwaki są ale nie podaje mi właściwych numerów
@5 644 909 Kawasaki:
Jesteś Adminem?
Jesteś Adminem?
Kupię nawet dwie kawy
Jaka jest szansa na wygraną w tym miesiącu?
sztuczny powiedzial ze w 1 rok szacuje ze wejdzie w 17/20
sztuczny sie zna
sztuczny sie zna
tak ja jestem tam adminem jj wizard. ja zmieniam numery, haslo bedzie trudniejsze do uzywkania ale narazie demo werjsa
Potrzebuje kupić 3 lub 4 pokojowe mieszkanie w duzym mieście.
Dam radę?
Dam radę?
Wiecej
jak dobrze pokrecisz suwakami to wygrasz, systemy skrocone i co zrobisz z 20 wylosowana juz w zakresie gracza
Za 50 zł to jest słaba kawa
Zależy ile wygram
jestem biedny student no job no pussy no future , wiec podziel sie ze mna swoim szczesciem wygranego
Jak wygram bardzo dużo to będziesz pił darmową kawę do końca życia.
Ile dziwnie pijesz kawy?
To chcesz tylko kawę czy też gotówkę?
no to czemu nie probujesz, masz najlepszy symulator bebna multi na swiecie
kosmiczny technologiao obcych
kosmiczny technologiao obcych
Podatki lubimy pod warunkiem że wygramy miliony.
sam regulujesz energie bebna, jak sie zsynchronozujesz z bebnem multi to masz 20/20
Dopiero to zobaczyłem
Teraz będą testy
Po testach gra
A po grze będę wysyłał kawę
teraz expert tworca boski wizjoner powie jak nastawiac suwaki
albo nie powie kazdy niech gra w beben i sam sie uczy metody prob i bledow
albo nie powie kazdy niech gra w beben i sam sie uczy metody prob i bledow
Na to czekam