Wpisy 5 641 376 – 5 641 504
5 sierpnia 2026 09:40 → 5 sierpnia 2026 14:02, 100 wpisów
Dobrze.
Przygotuję odpowiedni styl gry żebyś do końca roku miał milion zł
Przygotuję odpowiedni styl gry żebyś do końca roku miał milion zł
Twoją kasę ma TS
I tego się trzymaj.
I tego się trzymaj.
@5 641 374 Kawasaki: to że się interesujesz grami liczbowy mi to widać ale po roku już powinieneś widzieć komu bardziej zależy na twojej kasie
ja juz jestem milionerem, moje pieniadze leza w multi i keno
tylko zapomnialem jaki byl kod dostepu
tylko zapomnialem jaki byl kod dostepu
I ja jestem tu po to aby Ci przypomnieć kod dostępu do Twoich milionów.
Jeśli traktujesz to jako zabawę nigdy nie wygrasz dużej kasy.
Tu trzeba podejść poważnie.
Tu trzeba podejść poważnie.
@5 641 381 Kawasaki: zabawa jest wtedy gdy ciebie to nic nie kosztuje
i wlasnie moj program multifiasko, generuje codzien idealne wzorce dla multi i keno
do nabycia w dobrych budkach lotto, pytajcie o to
multifiasko
do nabycia w dobrych budkach lotto, pytajcie o to
multifiasko
Te programy multifiasko dają tylko fiasko.
Dopisano losowanie nr 1 497 000 Keno
Z tego chleba nie będzie.
multifiasko to byl genialny program, nowe spojrzenie na gre multi
bez niego nic sie nie zwojuje
bez niego nic sie nie zwojuje
Muszę wyprowadzić Ciebie na drogę w której ujrzysz pierwszy Milion a później następny.
Dobrze że napisałeś był.
Był ale kiedyś .
Teraz są inne czasy.
Był ale kiedyś .
Teraz są inne czasy.
Nie wracajmy co było kiedyś.
Teraz trzeba inaczej myśleć.
Inaczej główkować.
Inaczej obstawiać.
Teraz trzeba inaczej myśleć.
Inaczej główkować.
Inaczej obstawiać.
Teraz jest sezon ogórkowy.
W przenośni.
I w codziennym obstawianiu też.
Nie wygrasz jak tego nie zrozumiesz.
W przenośni.
I w codziennym obstawianiu też.
Nie wygrasz jak tego nie zrozumiesz.
nie jestescie gotowi na taka wiedze nasa, lepiej za duzo nie zdradzac sekretow obcych
Jesteśmy gotowi.
Możesz zdradzić sekrety obcych.
Pojmali Cię obcy?
Jest tak źle?
Masz jakieś wieści?
Możesz zdradzić sekrety obcych.
Pojmali Cię obcy?
Jest tak źle?
Masz jakieś wieści?
ja wam powiem, swiat nie jest od wczoraj, taka cywilizacja jak nasza na tym poziome rozwoju byla juz w kosmosie miliony lat temu, obcy grali w keno i multi tam
wiedza jak ograc te gry przetrwala w kosmosie
wiedza jak ograc te gry przetrwala w kosmosie
a jak 7/7 bylo 2 razy w te 170Trafienie 7 na 7 liczb aż dwa razy w 170 losowaniach Keno (20 z 70) to zjawisko ekstremalnie rzadkie i gigantyczne szczęście. Szansa na to, że w tak krótkiej serii trafisz pełną „siódemkę” dwukrotnie, wynosi zaledwie 0,006% (czyli zdarza się raz na około 16 700 takich serii gier).
teoretyczna średnia: W 170 losowaniach powinieneś statystycznie trafić układ 7/7 około 0,01 raza. Oznacza to, że większość graczy po 170 losowaniach nie zobaczy ani jednego takiego trafienia.Twój wynik (2 razy 7/7): Przebił matematyczne oczekiwania blisko 200-krotnie
@5 641 408 Kawasaki: próbujesz przekonać muchy że gówno jest lepsze od miodu
tylko zebym zobaczyl choc raz 7 w nast 170 losowaniach to jest ten problem
sztuczny nic o tym nie wie albo nie chce mowic prawdy
Mit o ukrytej wiedzy Kosmici nie znają sekretu na wygraną.Wzory w liczbach to tylko złudzenie.Prawdopodobieństwo jest takie samo dla każdego zestawu.
Mit o ukrytej wiedzy Kosmici nie znają sekretu na wygraną.Wzory w liczbach to tylko złudzenie.Prawdopodobieństwo jest takie samo dla każdego zestawu.
@5 641 416 Kawasaki: Nie wierz żadnej AI.To dziwny wymysl - nie powiem czyj.Masz własny rozum , to korzystaj z niego.
@5 641 416 Kawasaki:
Masz własną inteligencję – rozwijaj ją i korzystaj z niej zgodnie z własnym rozumem i zasadami. Nie rezygnuj z krytycznego myślenia.
Sztuczna inteligencja jest narzędziem, które może wspierać człowieka, ale jej odpowiedzi nie są nieomylne. Jeśli jest błędnie skonfigurowana, niewłaściwie wykorzystywana lub stosowana bez odpowiedniego nadzoru, może prowadzić do błędnych decyzji albo zostać użyta do działań niezgodnych z dobrem społecznym. Dlatego zawsze warto samodzielnie oceniać informacje i kierować się rozsądkiem oraz odpowiedzialnością.
Masz własną inteligencję – rozwijaj ją i korzystaj z niej zgodnie z własnym rozumem i zasadami. Nie rezygnuj z krytycznego myślenia.
Sztuczna inteligencja jest narzędziem, które może wspierać człowieka, ale jej odpowiedzi nie są nieomylne. Jeśli jest błędnie skonfigurowana, niewłaściwie wykorzystywana lub stosowana bez odpowiedniego nadzoru, może prowadzić do błędnych decyzji albo zostać użyta do działań niezgodnych z dobrem społecznym. Dlatego zawsze warto samodzielnie oceniać informacje i kierować się rozsądkiem oraz odpowiedzialnością.
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych oraz marzycieli pogromcow i sponsorow TS zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milego i spokojnego dnia i sukcesow w walce z bebnemi kulkami
W miejscowości Sokoły padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (7 z 9 x 10 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)

Nad morzem snieg chyba sypie a poludnie już 35 Tarnow pewnie dojdzie do 39-40 ciekawe
@5 641 436 Rrrooobbbeeerrrttt: 

@5 641 423 Faral40: Jaki jest sens tej tablicy?
Konto CzerwonaOstryga zostało zablokowane po analizie ostatnich wpisów. Raport trafił do Pasko, który podejmie ostateczną decyzję co do blokady.
dobrze że leki mam też ostatnio się skończyły trzeba dreptać do apteki
https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/11284676,wszystkie-bezterminowe-prawa-jazdy-do-wymiany-rzad-podal-ostateczna-date-i-nowa-wyzsza-cene-dokumentu.html
wyższa cena niemożliwe
wyższa cena niemożliwe
Ale ja niemam
Przed chwilą padło 70 x 59,80 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Biedroneczka gonisz mnie punkty
Przed chwilą w grze Keno padło 41 x 5/5 (10 250 zł). Zobacz szczegóły
Biedroneczka zaloguj się do M obywatel dzisiaj
@5 641 459: bo inaczej bedziesz musiała uzupełniać ponownie dane a tak automatycznie aktualizacja
@5 641 460 zbigniew g: dziekuje , zalogowalam się
Przed chwilą padło 4 x 200,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Ci co sie ostatnio nie logowali będą musieli sami sobie zrobić aktualizacje do M Obywatel
Biedroneczka1977 zagralem na 14 sta liczby zapisane i zagrane 7 minut temu jakieś sprawdz promocja 6\6
@5 641 465 zbigniew g: gratuluję gupoty
@5 641 466 jot-23: ostatni raz w marcu grałem 6/6 gratuluję głupoty jak nie jesteś PPK
❤️❤️🔥Cześć RODZINKO👋🏻NASZA UKOCHANA PELAŚKA MIAŁA ZABIEG ropomacicza ale jest już o wiele lepiej🐕🦺🦴
@5 641 468 krzysztof c: piesek?
@5 641 471 Gosia__77: 36
🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 641 472 zbigniew g: u mnie pewniak a temperatura swoją drogą
@5 641 471 Gosia__77: zatypowala skleroza nie boli
I słychać mnie?
@5 641 473 krzysztof c:
@5 641 476 krzysztof c: słychać nawet w bolesławcu
❤️❤️🔥KOCHAM JĄ BARDZO i NIE NIE LECI na kasę
@5 641 479 Gosia__77: zimno nie to co na południu ciepło
@5 641 478 Gosia__77: musisz potrenować z tymi pewniakami
ANECZKĘ POZNAŁEM na TikToku też JEST z Warmii JAK JA i ZNAMY SIĘ z półtora roku, WIDZIELIŚMY 3 razy na żywo i ONA też MNIE KOCHA NAS KOCHA
@5 641 473 krzysztof c: jakbyś coś źle robił to mamuśka ciebie poprawi
Po ostatniej zimie osy padły ale ci co wiedzą kleszcze nie ....
Pieszczoty były
A jaki w postaci wylosowanych kulek?
@5 641 465 zbigniew g:
@5 641 486 krzysztof c: z gumkami czy bez
👰🏼♀️🤵🏻♂️o nie takie sprawy PO ŚLUBIE
Zbysiu my jeszcze nic ten tego
PANI GOSIU
@5 641 493 krzysztof c: ty sie zenisz w tym wieku
A jak ma mnie Pani w telefonie?
@5 641 493 krzysztof c: jakby ciebie interesowało to mam skarpety 2 tygodnie noszone niby takie 42 a wali jak z 50
@5 641 481 zbigniew g: Dziś też zapowiadają burze
Witam 
akcja buraki..