Wpisy 563 771 – 563 870
25 października 2011 15:11 → 25 października 2011 16:34, 100 wpisów
Ale wszystkie 6 widziałem. Sen był o tym, że prowadziłem samochód a jeszcze prawka nawet nie mam i po stronie pasażera jakby ktoś siedział i tam była kartka gdzieś położona z 6 liczbami heh ale głupie są tyle powiem.
Opowiedz więcej o śnie może jakoś to rozczytamy kiedy liczby padną .
Pawcio skoro głupie to nie zdradzaj liczb jak nie chcesz, ale powiedz tylko czy będą w pierwszej dwudziestce czy w drugiej
patryklt: nom to co pisałem. Jechałem samochodem, prowadziłem samochód. Ktoś chyba siedział na miejscu pasażera ale nie widziałem twarzy tylko kawałek tego kogoś. Przed tym kimś jakby przed schowkiem była naklejona kartka i tam było sześć liczb napisanych.
Hmm jakbyś sobię przypomniał kim była ta osoba i czy ta osoba jeszcze żyje ...
to faktycznie muszą byc poryte bo zawsze jak JEST CAŁA SZÓSTKA W PIERWSZEJ to bardziej zrytych liczb nie może byc.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
hmm nie ma co wysyłaj kupon. Być może ktoś za światów ci liczby przedstawił
majwoj23: A jaki Twój jeden pewniak na mini lotto: Ja daje 39, niech 4 różne osoby dadzą mi po pewniaku do mini.
zawsze datę maglują liczby poszczają z daty losowania popatrzcie na kalendarz a potem na liczby
Oglądaliście to?
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
ja znam jednego goscia co 6 trafił w 1990 wygrał 6 wszystko prz...ał
Wiele lat temu miałam sen widzałam kupon jak ma byc skreslony i gdzie , wszystko zrobiłam tak jak ze snu wiecie co były liczby tak samo jak ja zrobiłam ale po drugiej stronie kuponu .
Pawcio..moze zrób tez tak skreśl, weź pod światło..i skresl.tak jak jak je widac..
skreśl kupon , daj go pod światło i drugi zakład skreśl tak jak widzisz rozmieszczone
nie patrz namnie , to były inne blankiety do wypełnienia i mi nie sniły sie liczby tylko widzałam gdzie mam kreslic a liczby były tak na brzegu i tak brzegiem je skresliłam potem okazało sie ze to odwrotnie brzeg ale z drugiej strony.
no własnie pawcio zrób tak jak Eryka pisze .
a ja :
np. skresliłam teraz liczby : 1,12,22,34 ...pod świato ( odwrócony kupon ) beda liczby :10,19,28,37
a ja :
np. skresliłam teraz liczby : 1,12,22,34 ...pod świato ( odwrócony kupon ) beda liczby :10,19,28,37
moze to byc przekaz z zaświatów..dla Pawcia , z za swiatów znaczy po drugiej stronie..tak to odbieram..
życzę powodzenia !!!! może to akurat proroczy sen Ja dawno dawno temu jadąc autokarem gdzieś jeszcze w czasach szkolnych miałem super sen. Akurat byliśmy na jakimś obozie , i zgubiliśmy klucz do pokoju. Była groźba kosztów, w czasach uczniowskich dość sporych ;] i w ogóle taka nie miła atmosfera I jadąc tym autobusem śniło mi się że leże na łóżku kolegi i sprawdzam ręką głęboko pod łóżkiem jego i tam jest ten klucz, po powrocie okazało się że tak Kiedyś ostatnio też śniły mi się liczby w lotto 1,11,12 25,33,48 czy coś takiego grałem nimi dość długo , bez efektów , pewnego dnia nie puściłem to padły 4 liczby więc też bez szaleństw.
Ale może może ;d;d powodzenia
Ale może może ;d;d powodzenia
jocia a jak dziś to nie wypadnie tylko za dwa miechy i już tego nie będę puszczał?
Pawcio..mysle,ze dzisiaj jest najważniejszy dzień potem tylko te, które sie Tobie śniły
jocia: W sumie nie jestem pewien na 100% kto to mógł tam siedzieć, ale no z ciekawości zwracałem się do kogoś już nieżyjącego w tej sprawie bo czytałem artykuł, że takie przypadki się zdarzały.. Tylko nie weźcie mnie za jakiegoś psychicznego heh
Jakby się to sprawdziło to chyba wtedy wylądowałbym w psychiatryku.
jocia: To by było nieprawdopodobne żeby mieć aż taki kontakt i przewidzieć z zaświatów. Rozumiem np grając normalnie ale ze snu i jeszcze np zwracając się je peirniczę heh
Pawcio mi czesto sie sni jedna ,dwie liczby i poźniej one wchodzą w mm
ciekawe jest jak sie śni a poźniej jest ta liczba..ale tylko jedna góra dwie