Wpisy 563 734 – 563 833
25 października 2011 14:27 → 25 października 2011 16:00, 100 wpisów
ania35 za pareczke
lila-chyba jak jestem to nie typuje na 5-10 los. tylko normalnie co losowanie
Dopisano wygrane multi multi
robala na 14.00 - i to jest takie stałe nieszczęście -
1. 13,14,23
2. 55,69,77
3. 03,08,19
czy TU liczą się piony, czy poziomy ?
oczywiście - gratuluję i wysokich i stałych
1. 13,14,23
2. 55,69,77
3. 03,08,19
czy TU liczą się piony, czy poziomy ?
oczywiście - gratuluję i wysokich i stałych
a "16" dalej nie ma ?
Noooooo, ale z 50-ek, kiedyś, jak były źle przetestowane - było dużooooo - dłużej nie było
A co dzisiaj ?
Ja - papryczki i
wstawiam bigosik
Noooooo, ale z 50-ek, kiedyś, jak były źle przetestowane - było dużooooo - dłużej nie było
A co dzisiaj ?
Ja - papryczki i
wstawiam bigosik
Bonus Multi Multi: 140 000 złotych
Miałem sen z liczbami lotto. ciekawe czy coś z tego dziś padnie heh a jak nie dziś tylko za miesiąc i już nie będę grał tymi liczbami?
patryklt: Gdyby było z multi to tak a lotto to na razie nie chcę zdradzać. Jak dziś szóstka padnie w Krakowie to może będę to ja. W typowaniach też nie mam tych liczb.
Ale wszystkie 6 widziałem. Sen był o tym, że prowadziłem samochód a jeszcze prawka nawet nie mam i po stronie pasażera jakby ktoś siedział i tam była kartka gdzieś położona z 6 liczbami heh ale głupie są tyle powiem.
Opowiedz więcej o śnie może jakoś to rozczytamy kiedy liczby padną .
Pawcio skoro głupie to nie zdradzaj liczb jak nie chcesz, ale powiedz tylko czy będą w pierwszej dwudziestce czy w drugiej
patryklt: nom to co pisałem. Jechałem samochodem, prowadziłem samochód. Ktoś chyba siedział na miejscu pasażera ale nie widziałem twarzy tylko kawałek tego kogoś. Przed tym kimś jakby przed schowkiem była naklejona kartka i tam było sześć liczb napisanych.
Hmm jakbyś sobię przypomniał kim była ta osoba i czy ta osoba jeszcze żyje ...
to faktycznie muszą byc poryte bo zawsze jak JEST CAŁA SZÓSTKA W PIERWSZEJ to bardziej zrytych liczb nie może byc.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
Powodzonka przyjacielu i daj znac po 22.15 czy Ci gratulowac czy nie.
hmm nie ma co wysyłaj kupon. Być może ktoś za światów ci liczby przedstawił
majwoj23: A jaki Twój jeden pewniak na mini lotto: Ja daje 39, niech 4 różne osoby dadzą mi po pewniaku do mini.
zawsze datę maglują liczby poszczają z daty losowania popatrzcie na kalendarz a potem na liczby
Oglądaliście to?
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
http://uwaga.tvn.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
ja znam jednego goscia co 6 trafił w 1990 wygrał 6 wszystko prz...ał
Wiele lat temu miałam sen widzałam kupon jak ma byc skreslony i gdzie , wszystko zrobiłam tak jak ze snu wiecie co były liczby tak samo jak ja zrobiłam ale po drugiej stronie kuponu .